Etlik bana Ankarayı sevdiren tek yerdir. Hiç bir olumsuzlugunu görmedim ben. Hırsızlık Vs heryerde var nerede oturursanız oturun dikkatli olmak lazım. O yürüyüş yolunda tek başıma akşamları çok yurumusumdur en ufak bir olumsuzluk görmedim. Okul hastane alışveriş herşeyi bir arada bunlar benim için olumlu kriterler. Bende ilk ev ararken etımesgut Sincan tarafı için öyle demişlerdi.
Hayrolsun inşallah neden ki?Ben etlikte çalışıyorum. Hiiç tavsiye etmem. Daha fazla kira verip 2 otobüse binmeyi tercih ettim.
Çok tutucu bir semt. Arka taraflarında gecekondular var. Açıkçası komşularımla aynı frekansta olmayı isterim. Çankaya gibi köklü semtlerden değil. Ancak evler çok yeni ve ucuz. Yeni bir set olması nedeniyle.Hayrolsun inşallah neden ki?
Çok tutucu bir semt. Arka taraflarında gecekondular var. Açıkçası komşularımla aynı frekansta olmayı isterim. Çankaya gibi köklü semtlerden değil. Ancak evler çok yeni ve ucuz. Yeni bir set olması nedeniyle.
Bahcelievler daha da iyisi mebusevler biraz pahalidir ama ankaranin en nezih yerlerindendir. Asagi ayranciyi da dusunebilirsin orasi da oldukca guzeldir yine biraz pahali ancak nezih bi yer dusunuyorsan oran sehrinide dusunebilirsin. Tabi calisacagin yerde onemli malum yolda kaybedecegin zamani da hesaba katarak yerlesecegin yeri secebilirsin. Batikent uzaktir mesela ulasim kolay ama uzak bi yerde calisacaksan ömrün yollarda gecer
Çok teşekkür ederim
Bakayım söğütözü ne
Demetevler kozmopolit bir yer. Her tipten insan var. Yenimahalle sakin bir semt.Bakayım haritadan.
Demetevlerden uzak dur dediler pansoniyer çokmuş ve zemini iyi değilmiş. Doğru mu yanlış mı bilmem.
Gelir durumunuzu bilmiyorum ama iyi bir geliriniz varsa ve uzak demezseniz umitkoy taraflari mukemmel.
Batikentten tek metroyla gidersiniz. Ben gecen gun bir arkadasimi ziyarete gittim Atlantis diye bir avm var, onun civari inanilmaz degismis. Bence yeni Umitkoy olma yolunda hizla ilerliyor. Cok begendim yeni siteleri falan.
Yok kecioren tarafinda degil. Eryamana dogru.hım aşağı yurtçu mu diyorlar oraya keçiören tarafında
Yok kecioren tarafinda degil. Eryamana dogru.
hım aşağı yurtçu mu diyorlar oraya keçiören tarafında
Kesin bak o taraflar cidden hem cok gelismis hemde cok medeni diger yerlere gore. Benim evim oralarda degil ama bir arkadasimin isyeri orada. Ziyarete gittigimde goruyorum hep. Kiralarda cok ucuk degil bildigim kadariylahımm
öne haritadan bulayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?