- 23 Ağustos 2012
- 51.835
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.387
- 898
canım atlantis avm batıkent'in göbeğinde, yani bahsedilen yer yine batıkent.
Batıkentte üç metro durağı var
1. si gimsa diye bir alışveriş merkezi var onun önü
2. si atlantis avm diye bir alışveriş merkezi var onun önü
3.su yine batıkent içinde bir yer
ümitköy, çayyolu vs diyen arkadaşlar ilk mesajı okumadan yazıyorlar, evet gayet güzel yerler ama konu sahibinin aradığı özelliklere uymuyor (işe yakınlık..)
canım aşağı yurtçu ümitköyü de yaşamkenti de geçince, eskişehire daha yakın öyle diyim. keçiörenle tam zıt yerlerde nerdeyse 50 km var arada aman diyimhım aşağı yurtçu mu diyorlar oraya keçiören tarafında
canım aşağı yurtçu ümitköyü de yaşamkenti de geçince, eskişehire daha yakın öyle diyim. keçiörenle tam zıt yerlerde nerdeyse 50 km var arada aman diyim
canım aşağı yurtçu ümitköyü de yaşamkenti de geçince, eskişehire daha yakın öyle diyim. keçiörenle tam zıt yerlerde nerdeyse 50 km var arada aman diyim
canım atlantis avm batıkent'in göbeğinde, yani bahsedilen yer yine batıkent.
Batıkentte üç metro durağı var
1. si gimsa diye bir alışveriş merkezi var onun önü
2. si atlantis avm diye bir alışveriş merkezi var onun önü
3.su yine batıkent içinde bir yer
ümitköy, çayyolu vs diyen arkadaşlar ilk mesajı okumadan yazıyorlar, evet gayet güzel yerler ama konu sahibinin aradığı özelliklere uymuyor (işe yakınlık..)
Kesin bak o taraflar cidden hem cok gelismis hemde cok medeni diger yerlere gore. Benim evim oralarda degil ama bir arkadasimin isyeri orada. Ziyarete gittigimde goruyorum hep. Kiralarda cok ucuk degil bildigim kadariyla
çok pahalı en ucuz ev 305bin lira öehhhKatılıyorum, Gimsanın Atlantisin oralar çok hoş.
çok pahalı en ucuz ev 305bin lira öehhh
Dedim ya evler coltu. 500 binlik tonla ev var.
ben kalp krizi falan geçireyim bu nedir, nedir bu?
keşke pamuklar, çiğdemtepe iyi olaydı evler güzel bütçeme de uygun.
kurşun yer miyim ki acep?
Valla tacizi seviyorsan neden olmasın
en büyük zevkim
kurşuna razıydık bir de taciz mi çıktı şimdi.
tayinden vaz mı geçsem.
Macunkoyun köpekleri meşhurdur yalnız dikkatli olmak gerekO zamannn macunköy civarı site içerisinde güzel bir ev bulunur mu acaba? Muhit şahane değil ama yeni yapılmış site içerisinde evler var, bir de metro yakını olursa sıkıntı olmaz sanki ?
Macunköy sıfır bina diye filtreleyince 19 ev çıktı, bir bakın isterseniz
http://www.sahibinden.com/satilik-daire/ankara-yenimahalle?query_desc=true&query_text=macunköy&sorting=price_asc&a812=40728
Macunkoyun köpekleri meşhurdur yalnız dikkatli olmak gerek
Macunkoyun köpekleri meşhurdur yalnız dikkatli olmak gerek
O köpekler batıkentte de meşhur, alışana kadar uyuyamıyor insan
Metroyla azicik daha giderim trafik olmaz insanlar daha seviyeli olur derseniz eryaman, ya da hic olmadi batıkent. Demetevler yenimahalle tarafini ben pek sevmiyorum
O zamannn macunköy civarı site içerisinde güzel bir ev bulunur mu acaba? Muhit şahane değil ama yeni yapılmış site içerisinde evler var, bir de metro yakını olursa sıkıntı olmaz sanki ?
Macunköy sıfır bina diye filtreleyince 19 ev çıktı, bir bakın isterseniz
http://www.sahibinden.com/satilik-daire/ankara-yenimahalle?query_desc=true&query_text=macunköy&sorting=price_asc&a812=40728
yeni yerleşim desem de değil, turkuaz toki ve yapracık toki falan var, kiralar da 250-400 arasında genelde başkentte falan öğretim görevlileri ev tutuyo orda arkadaşımın evi var ordan biliyorum :) çankaya üniversitesinin yeni kampüsünün oralar ben ümitköyde oturuyorum da yakın sayılırım ama ümitköyden bile arabayla gidiş 15 dakika sürüyor.Ora nere kız öyle bir yerin varlığından haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?