Merhaba formlarda yazılarınızı okudum çif in spreyi ile temizlik mümkün evet ama bende daha yeni aldığım bir ürünü kullanmaya başladım gıdanın bire bir temas ettigi yerler haricinde bu üründen gayette memnun kaldım. çok kolay bir uygulama ile kullandıgım bu üründe inoxlarım ve paslanmazlarım eski görüntüsüne kavuştu yag lekeri ufak çizikler ve çevresel kirleri gerçekten temizledigini ve yok ettigini gördüm ki hala kullanıyorum. yanlız ürün biraz pahalı şöyleki kullanımınıza baglı olarak ürün 6 ay ila bir sene arasında kullanılabiliyor. ve gerçekten başarılı sonuçlar aldım ki gayette memnunum. ürünün adı antox 2001t isviçre malı türkiyede satışını sadece www.paslanmaztemizligi.com diye bir site yapıyor gayette başarılılar. 400 gram ve 1 kg olarak satılıyor ürün. bu ürün agır sanayide kullanılıyormuş evde kullanmadan önce çekingelerim vardı ki kullandıktan sonra kesinlikle başka bir ürün almadım ihtiyaç duymadım. evimin etrafındaki paslanmazları ve havuzumun kenarındaki paslanmazlarıda temizlettim firma gelip temizlik hizmetide veriyor. inanın 1 sene oldu ve gayet mutluyum bu iş ile ilgili tavsiye ederim)
bu konu ile ilgili sorularınız olursa severek yardımcı olabilirim daha önce yaşadıgım sıkıntıları şimdi yaşayanlar mutlaka vardır ve inanın bana misafirlerim geldiginde rezil oluyordum