Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar çözümü aslıdna basit bende yeni kesfettim bende 14 aylık evliyim ve mutfakdaki herşeyim inox normalde siliyordum davlumbazda felan dalgalar kalıyordu ve temizlik hastası olarak deli oluyordum eşimde paslanmaz mutfak firmasında teknik ressam bir sprey getirdi normal temizlik sonası onu sürüyom sanki yeni montaj yapılmış gibi pırıl pırıl oluyor tavsiye ederim isteyen olursa buradan bende yollarım eşim word diye alman markası inx temizleyicisi
of yaa bende 4 aylık evliyim bmutfağımdaki bütün beyaz eşyalar inoks
ama en büyük derdim ocağım ne kadar silsemde temizlenmiyo hatta üzerine küf gibi lekeler oluştu kesinlikle çıkmıyo bari bende şu cifin tavsiye ettiğiniz ürününü alayım inş işe yarar ya
ya kızlar çözümü aslıdna basit bende yeni kesfettim bende 14 aylık evliyim ve mutfakdaki herşeyim inox normalde siliyordum davlumbazda felan dalgalar kalıyordu ve temizlik hastası olarak deli oluyordum eşimde paslanmaz mutfak firmasında teknik ressam bir sprey getirdi normal temizlik sonası onu sürüyom sanki yeni montaj yapılmış gibi pırıl pırıl oluyor tavsiye ederim isteyen olursa buradan bende yollarım eşim word diye alman markası inx temizleyicisi
Kızlarrrr yardım edermisiniz Ankastre Inox ocaklarına cifle temizlik yapılmadıgını duydum leke kalıyormus dogru mu? Kullananlar nasıl temizliyor:uhm:
arkadaşlar 4 aydır kullanmadığım ürün kalmadı sonunda würth inox temizleyici aldım tek kelimeyle mükemmel sakın başka ürünlere para vermeyin alışveriş sitelerinde 15 ede satan var 30 ada ona göre araştırarak alın