• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankastre Inox ürünlerin temizliği zor mu?

Inox eşyaları temizlerken yaptığımız en büyük yanlış dairesel hareketlerle silmemiz. Ben bunu biraz geç öğrendim ne yazık ki.. Eşyanıza bakın ve inoxun fırçalanma yönüne doğru silin arkadaşlar. Bir de amway loc ile siliyorum mikrofiber çelik bezi kullanarak. Gayet iyi temizleniyor ve parlıyor. Ama keşke silme şekline baştan dikkat etseymişim.

ya kızlar çözümü aslıdna basit bende yeni kesfettim bende 14 aylık evliyim ve mutfakdaki herşeyim inox normalde siliyordum davlumbazda felan dalgalar kalıyordu ve temizlik hastası olarak deli oluyordum eşimde paslanmaz mutfak firmasında teknik ressam bir sprey getirdi normal temizlik sonası onu sürüyom sanki yeni montaj yapılmış gibi pırıl pırıl oluyor tavsiye ederim isteyen olursa buradan bende yollarım eşim word diye alman markası inx temizleyicisi

canım bu mesajına ıstınaden yazıyorum mesajı bnımde ınoxlarımla başım dertte dalga dalga kalmasına uyuz oluyorum,pırıl pırıl dursun ıstıyorum olmuyor,senın eşının getırıdıgının ucretı nedır??almak ısterdım aslında

kızlar inox için amwayin yumuşak temizleyicisi varmış.kullanan ve memnun olna var mı?

of yaa bende 4 aylık evliyim bmutfağımdaki bütün beyaz eşyalar inoks
ama en büyük derdim ocağım ne kadar silsemde temizlenmiyo hatta üzerine küf gibi lekeler oluştu kesinlikle çıkmıyo bari bende şu cifin tavsiye ettiğiniz ürününü alayım inş işe yarar ya

arkadaşım benimde öyle küf olmuştu LOC METAL CLEANER die birşey var şu amvay ürünlerinden birtek o çözüm oldu pas desem pas değil bi çeşit oksitlenme gibi bir kararma olmuştu... hatta ocak kafalarınıda yağ çözde beklettim aynı şeyler ondada olmuştu tellemem gerekiyordu onunla sildim onuda parlattı.. ama sakın normal etrafı sildiğiniz loc la karıştırmayın arkadaşlar metal cleaner olacak

Bayanlar merhabalar. Franke ankastre ürünlerimiz mevcut mutfakta. Fakat evi biz satın almadan önce kullanan kiracılar ankastreleri sanırsam süngerin sert kısmınla silmişler ve hep çizik çizik üstleri. Bu çizikleri giderebileceğimiz bir yol varmı acaba ?
Saygılarımla.

Arkadaşlardan biri kimlik tespiti yapılacak kadar parmak izi var... demiş çok güldüm gerçi güldüğüme bakmayın bende de aynı sorun vardı Hatta daha önceden baya bi bakmıştım burada ki yazılara bana spreyler pek fayda etmedi de.. ama ben tesadüfen bişey keşfettim hani elde yıkama çamaşır deterjanları var ya ben mutfak bezleri için kullanıyorum da onu hazır köpürtmüşken bezi bideneyim bakim nasıl olacak dedim e tabi her şeyi deneyince bunu da bideneyim dedim Sonuç olarak lekeden eser yok...

Son düzenleme:
arkadaşlar bazı modellerde inox kolaty yemizlenebilir bazı modellerde sadece metal yazmaktadır şimdi bu boshun sitesinde inox kolay dendiği halde temizlednmiyormu metalller biraz pahalı gibi hangisi daha avantajlı arkadaşım için soruyorum beyaz eşya bakıyoruz kafa karışklığı oluyorda

bende daha önce bir kaç kere yazmıştım. franke ankastre setim var, evyem, ocağım, davlunbazım, fırınım üzerlerindeki lekelere normal kremli cif döküyorum. ve anneannelerimiz zamanından kalan bulaşık bezleriyle siliyorum sonra ıslak sarı vileda bezi ile cifi temizliyorum. en son aşamada ise kuru mikrofiber bir bez ile kuruluyorum. pırıl pırıl lekesiz bir görünüme sahip oluyorum.

ancak 1 ay kadar önce kızartma yaparken bir kaç damla yağ damlamıştı ocağıma ve sabah silerim diyerek hemen silmedim. sabah sildiğimde temizlendi. ama damlaların olduğu yerlerde izler kaldı. sanki ankastre bu izleri içine emdi. şimdi ne yaparsam yapayım o izler çıkmıyor banada bir yardım elini uzatın lütfen

Benim beyaz eşyalarım da Arçelik ankastre inox. Parmak izi bırakmayanlardan. Tabi parmaklar yağlı, lekeliyse gayet de güzel parmak izi çıkıyor :53:
Ama kolay kolay leke tutmuyor. Genelde su izi falan oluyor, özellikle bulaşık makinesinde. Onu da temiz bir bezle siliyorum çıkıyor hemen. Mikrofiber bezleri tavsiye ederim

Ocağım da siyah cam. Onu sürekli güzelce silmek lazım. Ben her yemekten sonra üngerle silip kuruluyorum. Arada bir köpüklü suyla siliyorum. Haftada bir de çamaşır suyu ve camsille silip kuruluyorum. Lekeyiş çok gösterse de ocağımdan memnunum. Diğer beyaz ocaklardan olsa şimdiye kadar hem leke yapmış hem de çizmiştim. Çok yağlı zor lekelerde cif de kullandım sorun olmadı.

bir kaç gün önce CİF'in çelik yüzey temizleyicisini aldım. gri fısfıslı bir şişede gerçekten işe yaradı. tüm ankastre kullananlara öneriyorum mutlaka alsınlar

Bende geçen hafta SIR ANKASTRE aldım marketten bi güzel siliyo kızlar inanamazsınız arçelik fırınım tertemiz oldu tavsiye ederim herkese

kızlar tek tavsiyem CLINGBANG turuncu ve yeşil kapaklı spreyi evyelerde felanda kullanıyorum su lekesı felan bırakmıyor

ya kızlar çözümü aslıdna basit bende yeni kesfettim bende 14 aylık evliyim ve mutfakdaki herşeyim inox normalde siliyordum davlumbazda felan dalgalar kalıyordu ve temizlik hastası olarak deli oluyordum eşimde paslanmaz mutfak firmasında teknik ressam bir sprey getirdi normal temizlik sonası onu sürüyom sanki yeni montaj yapılmış gibi pırıl pırıl oluyor tavsiye ederim isteyen olursa buradan bende yollarım eşim word diye alman markası inx temizleyicisi

bana markayı mesaj yollarmısın ne olurrrr:ssz::ssz::ssz::ssz:

kızlar banada yardm edin 6 aylık evliyim inox ocağım berbat durumda ne yaptıysan geömedi böyle bölge bölge su lekeleri yag izleri karartılar falan ne yapsam bilemedim en son SIR ankastre paslanmaz çelik yüzey temizliyicisi aldm oda işe yaramadı:14::14:

Konuyu internette araştırma yaparken gördüm ben de. Bir hafta önce internette gezerken Tauss Kimya diye bir firmaya rastladım firmanın sattığı bir inox temizleyici var kullandığım tüm diğer kimyasallardan çok daha etkili. Bugüne kadar ben de piyasada satılan çoğu kimyasalı denedim. Würth alacaktım paslanmaz çelik parlatıcıyı ama ararken Tauss Kimya denk geldi. Online alışveriş sitelerinden ürünü aldım ve gayet mutluyum üründen. Bence ciddi sorunlar yaşayanlar ürünü deneyebilir.

Kızlarrrr yardım edermisiniz Ankastre Inox ocaklarına cifle temizlik yapılmadıgını duydum leke kalıyormus dogru mu? Kullananlar nasıl temizliyor:uhm:

arkadaşlar 4 aydır kullanmadığım ürün kalmadı sonunda würth inox temizleyici aldım tek kelimeyle mükemmel sakın başka ürünlere para vermeyin alışveriş sitelerinde 15 ede satan var 30 ada ona göre araştırarak alın

arkadaşlar 4 aydır kullanmadığım ürün kalmadı sonunda würth inox temizleyici aldım tek kelimeyle mükemmel sakın başka ürünlere para vermeyin alışveriş sitelerinde 15 ede satan var 30 ada ona göre araştırarak alın

buradaki yorumlara istinaden würth aldım internetten..evet parlatması güzel ama benim ocağımın üstündeki tuhaf lekelere hiç bi faydası olmadı.. bölge bölge, dalga dalga lekeler var ve asla çıkmıyor..würth'ü beklettiniz mi yoksa hemen sildiniz mi? bişeyi mi yanlış yapıyorum ben ya..ocağımdan nefret ediyorum şu an:(((

Chromol adlı bir ürün bu. Servisten sipariş edebiliyorsunuz. Sanırım fiyatı 75 tl. 750 ml. Camsil şeklinde bir ambalaj içinde. Profilo, Bosch, Siemens ve Gaggenau markalarına ilişkin üretici firma BSH'ın önderdiği ürün bu. Sorunsuz şekilde temizliyor. Öneririm.

Merhaba formlarda yazılarınızı okudum çif in spreyi ile temizlik mümkün evet ama bende daha yeni aldığım bir ürünü kullanmaya başladım gıdanın bire bir temas ettigi yerler haricinde bu üründen gayette memnun kaldım. çok kolay bir uygulama ile kullandıgım bu üründe inoxlarım ve paslanmazlarım eski görüntüsüne kavuştu yag lekeri ufak çizikler ve çevresel kirleri gerçekten temizledigini ve yok ettigini gördüm ki hala kullanıyorum. yanlız ürün biraz pahalı şöyleki kullanımınıza baglı olarak ürün 6 ay ila bir sene arasında kullanılabiliyor. ve gerçekten başarılı sonuçlar aldım ki gayette memnunum. ürünün adı antox 2001t isviçre malı türkiyede satışını sadece www.paslanmaztemizligi.com diye bir site yapıyor gayette başarılılar. 400 gram ve 1 kg olarak satılıyor ürün. bu ürün agır sanayide kullanılıyormuş evde kullanmadan önce çekingelerim vardı ki kullandıktan sonra kesinlikle başka bir ürün almadım ihtiyaç duymadım. evimin etrafındaki paslanmazları ve havuzumun kenarındaki paslanmazlarıda temizlettim firma gelip temizlik hizmetide veriyor. inanın 1 sene oldu ve gayet mutluyum bu iş ile ilgili tavsiye ederim ;))

Back
X