• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankastre set icin yardim lutfen

Nooneknows

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
1.282
1.519
333
Merhaba arkadaslar. Yeni evim icim ankastre set almak istiyorum.Arcelik beyaz camli set kullanan, memnun olan veya olmayan var mi acaba? Ben gorunusunu cok begendim ama kararsiz kaldim. Diger secenegim siemens ama siemensteki set cok hosuma gitmemisti.

Bende arçeliğin ankastre setini kullanıyorum ama Çelik olanı gayette memnunum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkur ederim. Gri dusunmuyorum ama beyaz normal occak olabilir. Beyaz camin temizliginin zor oldugunu duymamistim hic ama genelde siyahtan sikayet ediyorlar

Merhaba arkadaslar. Yeni evim icim ankastre set almak istiyorum.Arcelik beyaz camli set kullanan, memnun olan veya olmayan var mi acaba? Ben gorunusunu cok begendim ama kararsiz kaldim. Diger secenegim siemens ama siemensteki set cok hosuma gitmemisti.

kullandığım ankastre set camlı arçelik ama siyah.. ben çok memnunum, beğendiysen al derim. bundan önceki çelik yüzeyli ocaktı o da siyahtı ona rağmen kirlendiğinde hemen belli oluyordu bence cam çelik filan leke açısından pek farketmiyor, temizlik açısından da.

kullandığım ankastre set camlı arçelik ama siyah.. ben çok memnunum, beğendiysen al derim. bundan önceki çelik yüzeyli ocaktı o da siyahtı ona rağmen kirlendiğinde hemen belli oluyordu bence cam çelik filan leke açısından pek farketmiyor, temizlik açısından da.

Tesekkurler. Mutfagimin rengine uygun olmasi icin beyax istiyorumm. Arcelik olup olmamasi konusunda kararsiz kalmistim ama baktigim modellerin icinde en sIk durani bu oldu cok begendim sanirim alicam :)

Firinin pisirmesinden memnun musunuz peki onemli olan bu aslinda.

Tesekkurler. Mutfagimin rengine uygun olmasi icin beyax istiyorumm. Arcelik olup olmamasi konusunda kararsiz kalmistim ama baktigim modellerin icinde en sIk durani bu oldu cok begendim sanirim alicam :)

beğendiysen hiç tereddüt etme ciddiyim ne ocaktan ne fırından ne dolaptan ne de bulaşık makinesindenen ufak bir şikayetim yok benim hepsi arçelik hepsi camlı siyah :1: hatta garanti süreleri içerisinde saçma sapan ne istersen iste servise yaptırabiliyorsun o da cabası.. :1:

Trend beyaz cam ankastre ürünler...
Bulaşık makinanızıda alacaksanız (bayaz cam ürün yok denecek kadar az)

kombine şu şekilde olması
Ankastre beyaz cam ocak + davlumbaz
İnox iz bırakmayan özellikte fırın + bulaşık makinesi (Yada bildiginiz beyaz renk alın ançak mutfak çok hareketsiz kalacaktır)

Hepsi aynı marka olacak diye birşeyde yok :)

Üst seviye
TEKA (Servisini sorunuz her bölgede olmaya biliyor)
BOSCH

Orta seviyede
ARÇELİK (servis sorunu yok )
MEKAPPA

Alt seviye
DİGERLERİ

Back
X