Ankastre set

berra_eymen

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
26
2
6
İstanbul
Arkadaşlar evliğe hazırlanıyorum haziranda nikahım var ve beyaz eşyada kafam biraz karışık ankastre ürünler çok şık duruyor ama kullananlar memnun değil ankastre set ocak cam almalımıyım

Ankastreler çok şık duruyor ama temizliği konusunda herkes şikayetçi, üstelik çizilme durumu var diyorlar. Bende yeni ev kurdum ama cesaret edemedim almaya, uğraşması zor

Arkadaşlar evliğe hazırlanıyorum haziranda nikahım var ve beyaz eşyada kafam biraz karışık ankastre ürünler çok şık duruyor ama kullananlar memnun değil ankastre set ocak cam almalımıyım

Ben çok memnunum ya.. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım, ankastre setlerde bir çok markanın ürünü var. Bilindik, iyi bir marka alırsan sende sorunla karşılaşmazsın bence.. Özellikle fırın ve ocak, o eski tip üstü ocak olan fırınlarda hiç güzel durmuyorlar ama..

bende uzuun uzuuun düşündükten sonra ankastre almaya karar verdim.. aynı şekilde temizliği sıkıntılı olur mu ki diye tedirgindim.. hem çevremdekiler hem de mağazadaki bayan asla cif kullanmayın sadece köpüklü süngerle temizleyip kurularsanız sıkıntı yaşamazsınız dedi.. inşallah öyle olur :31:

bende uzuun uzuuun düşündükten sonra ankastre almaya karar verdim.. Aynı şekilde temizliği sıkıntılı olur mu ki diye tedirgindim.. Hem çevremdekiler hem de mağazadaki bayan asla cif kullanmayın sadece köpüklü süngerle temizleyip kurularsanız sıkıntı yaşamazsınız dedi.. Inşallah öyle olur :31:

hangi renk ankastre aldın canım e markası nedir

Küçük bir tüyo verebilirim size..
Ankastrelerimi temizledikten sonra pamuğa bebe yağı döküp siliyorum ve sonuç mükemmel.:34:yeni alınmış gibiler.:ssz:

çok çiziliyo diyolar ama ne kdr doğru bilmiyorum çok kararsızım ben siyah almayı düşünüyorum beyaz eşyalarımı nasıl olur bilmem mutfak dolaplarım beyaz çünküü:5:

canım dikkatli kullandıktan sonra sıkıntı olmaz.. siyah ve beyaz gayet hoş olur bence :34:

peki grilerde çizilme çok oluyo diyolar doğrumudur acaba ben beyaz eşyalarımı siyah alıcam mutfak dolaplarım beyaz benim renk katsın die doğrumu yapıyorum bilmiyorum

canım kuzenlerim gri kullandığı için bende onlardan fikir aldım gördüğüm kadarıyla ankastrelerinde çizilme falan olmadı.. dediğim şekilde temizliğini köpüklü süngerle yapıyorlar.. :31:

Benim ankastreler gri markası Bosch.:6:
Bir tanesinin resmini ekledim fikir olsun,bu arada 6 senelik..
Eşimin bende önceki hayatın da alınmış,değiştirmek istemedim zaten yeni gibiydi.

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 156
Son düzenleme:

ankastrelerimden çok memnunum. inox frınım ve siyah cam ocağım var. cam ocağımı süngerin yeşil kısmıyla, cifle bile ovdum çıkmayan lekeler için. çizilmedi. hiç tereddüt etme al canım. inox ocak kullanışlı olmaz ama o çizilir.

ankastrelerimden çok memnunum. inox frınım ve siyah cam ocağım var. cam ocağımı süngerin yeşil kısmıyla, cifle bile ovdum çıkmayan lekeler için. çizilmedi. hiç tereddüt etme al canım. inox ocak kullanışlı olmaz ama o çizilir.

saol cnm içimi rahatlattın peki tozu çok belli ediyormu kullananlar öle diyor senin fikrin ne bu konuda

Back
X