- Konu Sahibi berra_eymen
Arkadaşlar evliğe hazırlanıyorum haziranda nikahım var ve beyaz eşyada kafam biraz karışık ankastre ürünler çok şık duruyor ama kullananlar memnun değil ankastre set ocak cam almalımıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar evliğe hazırlanıyorum haziranda nikahım var ve beyaz eşyada kafam biraz karışık ankastre ürünler çok şık duruyor ama kullananlar memnun değil ankastre set ocak cam almalımıyım
Inoxların çizildiğini duydum cam ocaklarda aynı şekilde çizilme yapıyormu[
SENİN KULLANIDIN ANKASTRE SET Bİ RESİM GÖNDERBİLİRMİSİN CNM YOKSA HEPSNDE Mİ SORUN OLMUYOR
bende uzuun uzuuun düşündükten sonra ankastre almaya karar verdim.. Aynı şekilde temizliği sıkıntılı olur mu ki diye tedirgindim.. Hem çevremdekiler hem de mağazadaki bayan asla cif kullanmayın sadece köpüklü süngerle temizleyip kurularsanız sıkıntı yaşamazsınız dedi.. Inşallah öyle olur![]()
hangi renk ankastre aldın canım e markası nedir
küçük bir tüyo verebilirim size..
Ankastrelerimi temizledikten sonra pamuğa bebe yağı döküp siliyorum ve sonuç mükemmel.yeni alınmış gibiler.
![]()
gri aldım canım.. Markası bosch![]()
gri aldım canım.. Markası bosch![]()
çok çiziliyo diyolar ama ne kdr doğru bilmiyorum çok kararsızım ben siyah almayı düşünüyorum beyaz eşyalarımı nasıl olur bilmem mutfak dolaplarım beyaz çünküü![]()
peki grilerde çizilme çok oluyo diyolar doğrumudur acaba ben beyaz eşyalarımı siyah alıcam mutfak dolaplarım beyaz benim renk katsın die doğrumu yapıyorum bilmiyorum
Yok canım zaten bol sürmüyorsun,pamuğa biraz döküyorum yetiyor..hafif bir parlaklık oluyor.peki yaglı durmuyomu cnm öle sanki içim rahat etmez o şekildee
ankastrelerimden çok memnunum. inox frınım ve siyah cam ocağım var. cam ocağımı süngerin yeşil kısmıyla, cifle bile ovdum çıkmayan lekeler için. çizilmedi. hiç tereddüt etme al canım. inox ocak kullanışlı olmaz ama o çizilir.
Benim ankastreler gri markası Bosch.
Bir tanesinin resmini ekledim fikir olsun,bu arada 6 senelik..
Eşimin bende önceki hayatın da alınmış,değiştirmek istemedim zaten yeni gibiydi.
Yok canım zaten bol sürmüyorsun,pamuğa biraz döküyorum yetiyor..hafif bir parlaklık oluyor.
Tabi senin içinin rahat etmesi önemli olan ama benim ki bir fikir,ben memnunum.![]()