• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

Ben ufak şeyleri takmaktan çok yoruldum.yarını düşünmesem aslında her şey daha kolay olacak.sürekli en ufak şeyden endişe duyuyorum insanlardan da korkuyorum niyeyse beni rencide edecek ya da yanlış anlaşılicam diye

Beni tarif etmissiniz... rencide olcam yanlis anlicaklar terslicekler biri ters bisey dedigi zaman aklimdan cikmaz dusunur yorumlayip dururum beni yanlis anlamalarindan korkup aciklayip dururum benim hakkimda kotu dusunmeerini dusunmek beni cok uzuyor..
Boyle biri degildim ben ya

Hepimiz ayni seyleri yasiyoruz. Benim de gunlerce aglayip yataktan cikmadigim zamanlar oldu. Delirmekten, kendime zarar vermekten korktum. Kendime yabancilastim. En ufak seyleri kafama takiyorum. Artik asla haber izlemiyorum, kotu bir sey anlatan olursa dinlemiyorum, gazete okumuyorum. Ne kadar az sey bilirsek o kadar iyi cunku. Dun bir tiyatroya gittim girmeden once dedim Allahim galiba ölüyorum. Salona dogru yururken ayaklarim oyle titriyordu ki bayilacagim sandim. Yanimdaki arkadadima da belli etmemeye calistim. Sonra yerime oturdum kalbimde ekstra atimlar basladi, bogazim dugumlendi, nefesim daraldi, usume titreme geldi. Hemen gozum acil cikis kapisini aradi baktim sag tarafimda. Dedim oturucam kalkmicam ölsem de izlicem. Ustune gitmemiz gerekiyor cunku. İlk yarisinda biraz sıkinti yasadim evet ama sonrasinda cikti aklimdan gecti gitti. Basta yasadiklarim cok kotuydu evet ama gectikten sonra gelen o rahatlik paha bicilemez.

Size yardımcı olabilecek kimse var mı anne kardeş kv gibi biraz kalsa sizinle?nazinizin gecebilecegi biri.Ben de ruh gibiyim okulda millet ne oldu diye sorunca uzun uzun anlatmıyorum anksiyete vs diye.tansiyonum düşüyor diyorum hamilelikten dolayı.ne anlatayım
Annemler var arka sokağımda geçen hafta eve gelemiyordum annemlerde kaldım bu hafta zar zor evde duruyorum çok şükür sabah uyanınca kötü hissediyorum kendimi anksiyete ile kalkıyorum

2 gündür durduk yere ağlama krizlerim geçmedi benimde yataktan çıkmak istemedim hiç nerdeyse komple yatakta geçirdim 2 günümü şuan yine öyleyim yarın biraz daha rahatlarım inşallah kendi kendime tahammül edemiyorum ya resmen.
Ben de öyleyim yalnız değilsin dün ağladım hüngür hüngür bugün tuttum kendimi ağlama dedim 2 yaşımda kızım var ayakta durmak zorundayım yemek yapmak istemiyorum bişey yemek istemiyorum hangi ilacı kullanıyorsunuz

Hepimiz ayni seyleri yasiyoruz. Benim de gunlerce aglayip yataktan cikmadigim zamanlar oldu. Delirmekten, kendime zarar vermekten korktum. Kendime yabancilastim. En ufak seyleri kafama takiyorum. Artik asla haber izlemiyorum, kotu bir sey anlatan olursa dinlemiyorum, gazete okumuyorum. Ne kadar az sey bilirsek o kadar iyi cunku. Dun bir tiyatroya gittim girmeden once dedim Allahim galiba ölüyorum. Salona dogru yururken ayaklarim oyle titriyordu ki bayilacagim sandim. Yanimdaki arkadadima da belli etmemeye calistim. Sonra yerime oturdum kalbimde ekstra atimlar basladi, bogazim dugumlendi, nefesim daraldi, usume titreme geldi. Hemen gozum acil cikis kapisini aradi baktim sag tarafimda. Dedim oturucam kalkmicam ölsem de izlicem. Ustune gitmemiz gerekiyor cunku. İlk yarisinda biraz sıkinti yasadim evet ama sonrasinda cikti aklimdan gecti gitti. Basta yasadiklarim cok kotuydu evet ama gectikten sonra gelen o rahatlik paha bicilemez.
Ben de öyle yerdeysem genelde kapıya yakın oturuyorum ya da giriş kapısını görebilmem gerekiyor hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yaklaşık bu sabah bana da titreme korku geldi delirirsem korkusu haber izlememek psikoloğumda dedi bilinçaltı etkileniyor

Ben de öyleyim yalnız değilsin dün ağladım hüngür hüngür bugün tuttum kendimi ağlama dedim 2 yaşımda kızım var ayakta durmak zorundayım yemek yapmak istemiyorum bişey yemek istemiyorum hangi ilacı kullanıyorsunuz
Ben bu ay p....ra 40 mg ve k...nel 25 mg kullanıyorum ilaç ismi yazılmıyor diye böyle yazdım

Çok sağol canım yine doktoruma sordum gönül rahatlığıyla kullan ama psikiyatriste de git dedi.zaten cuma günü gideceğim inşallah.eşimle çıktık aldık passiflorayi inşallah birazcık da olsa rahatlatır tek dileğim.
Nasıl etki etti mi passiflora biraz

K ile başlayan ilacı bilemedim diğerini 30 mg a kadar çıkmıştım ama etkisini görmüştüm ellerimde çok titreme yaptı bıraktık onu sana iyi etki etti mi
k.e.t.i.n.e.l cnm k ile başlayan p ile başlayan içmediğim zaman sabah falan el ayak titremesi ile uyanıyorum ben zaten bişeyler atıştırıp ilacı içince titreemem geçiyor bide fazla uyku yapiyor 20 den başladı 40 kullanıoyrum şuan
sen şuan ne kullanıyorsun ?

k.e.t.i.n.e.l cnm k ile başlayan p ile başlayan içmediğim zaman sabah falan el ayak titremesi ile uyanıyorum ben zaten bişeyler atıştırıp ilacı içince titreemem geçiyor bide fazla uyku yapiyor 20 den başladı 40 kullanıoyrum şuan
sen şuan ne kullanıyorsun ?
Ama pax iyi geliyor daha önce o ilaçla yenmiştim ben ama bünye ona alıştı etki etmiyor şuan lu.. Ve ana.. kullanıyorum yarın kontrole gidicem bakalım

Akşamları erken uyuyunca göremedim mesajı.yani sanki daha iyiyim canım yarın da hastaneye gideceğiz bir nebze rahatlattı gibi hissediyorum
Evet kaygıyı biraz azaltıyor korkma kullanmaya zorda kalıp ilaç kullanan arkadaşlarım oldu hamilelikte gayet sağlıklı bebekleri passiflora bitkisel en azından baya pahalanmış sordum ben de fiyatını yarın Dr yazarsa yazdırcam

Arkadaşlar bu aralar ateş basıyor uykumdanda uyanıyorum nedir bu sanki kaynar su dökülüyor sırtım bacaklarım heryerim ateşime bakıyorum normal
Bende oykeyim.hamileyim.Cok kotuyum.Gece Hic uyumuyorum.Rabbim yardim etsin Bize.Siz cozum buldunuz mu.Ben hamile hamile ilac basladim mecbur ama daha etki etmedi

Bende oykeyim.hamileyim.Cok kotuyum.Gece Hic uyumuyorum.Rabbim yardim etsin Bize.Siz cozum buldunuz mu.Ben hamile hamile ilac basladim mecbur ama daha etki etmedi
Başka ne tür şikayetleriniz var.hamilelikte mi başladı yoksa daha önceden de var mıydı?bende mesela hamilelik öncesinde de bir takım takıntılar ve anksiyete bozukluğu vardı şimdi 2 kat arttı 20.haftadayim.yarın doktora gideceğim gerekirse verirse ilaç da kullanacağım yoksa çekilir gibi değil

Back
X