- 15 Aralık 2016
- 870
- 381
- 53
Bi çaresi yok işte ben ilaç kullanırken oda her ilaçta değil sadece hareket kısıtlılığı dediğin gibi uyuşukluk yapıyodu fakat içimdeki düşünceler hep aynıydıDoz yükseltiyor o da uyuşuk yapıyor seni işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi çaresi yok işte ben ilaç kullanırken oda her ilaçta değil sadece hareket kısıtlılığı dediğin gibi uyuşukluk yapıyodu fakat içimdeki düşünceler hep aynıydıDoz yükseltiyor o da uyuşuk yapıyor seni işte
Hangi ilaç kullanıyor sunBende oykeyim.hamileyim.Cok kotuyum.Gece Hic uyumuyorum.Rabbim yardim etsin Bize.Siz cozum buldunuz mu.Ben hamile hamile ilac basladim mecbur ama daha etki etmedi
Ben 20 den başladım 30 ve şuan 40 a yükseltti nasıl kilo aldınız ben aksine iştahsızlık çok yaptı ve çok hızlı kilo kaybı yaşadım yaşamaya da devam ediyorum sürekli kilo veriyorum bünyeden bünyeye değişiyor demekki çok şaşırdım kilo aldırdığını hiç duymamıştım çünkü40 mg olan ilaç içtim 30 kilo aldım şimdi çocuk düşündüğümüz için bırakmıştım ama iyi gelmişti
Onları kullanmadım ama isimlerini biliyorum ilk xa.... ile başladım ben o beni mahvetti her sabah zombi gibi uyanıyordum aşırı titreme su gibi ter içinde gözlerim özellikle gözlerimin altı şişiyordu bu şikayetlerden sonra bir daha onu vermedi değiştirdi ilaçlarıAma pax iyi geliyor daha önce o ilaçla yenmiştim ben ama bünye ona alıştı etki etmiyor şuan lu.. Ve ana.. kullanıyorum yarın kontrole gidicem bakalım
Herkes te farklı etki yapıyor ama kilo aldıran ilaçlar arasında ilk sıralarda yer alırmis öyle duymuştum doktorumda bunu onaylamistiBen 20 den başladım 30 ve şuan 40 a yükseltti nasıl kilo aldınız ben aksine iştahsızlık çok yaptı ve çok hızlı kilo kaybı yaşadım yaşamaya da devam ediyorum sürekli kilo veriyorum bünyeden bünyeye değişiyor demekki çok şaşırdım kilo aldırdığını hiç duymamıştım çünkü
Ciraleks verdi 10 la basladim.İki gündür içiyorum ama Yan etki yaparmi daha çok uyumuyorum bulaniyorum cnm çok skknHangi ilaç kullanıyor sun
Ne gibi sikayetleriniz varYalnizken bile rahat degilim bu nasil bisey ya
Sanırım benim de öyle az biraz geçiyor işte senin nedir rahatsızlıkBi çaresi yok işte ben ilaç kullanırken oda her ilaçta değil sadece hareket kısıtlılığı dediğin gibi uyuşukluk yapıyodu fakat içimdeki düşünceler hep aynıydı
Psikolojik zaten korkma passiflora ben de alıcam etki etti mi nasıl psikoterapi de çok işe yaramıyor ertesi gün yine aynı oluyorsunBen de doktordan çıktım kalpte bir problem yok.psikiyatriye gittim o da bireysel psikoterapi deyip psikoloğa yonlendirdi.ilaç da vermedi passiflora sadece.
Bugün sadece sabah aldım mesela biraz halsizdim.şimdi 2 ölçek daha alıcam bakalım rahatlatacak mi.psikoterapi haftaya başlayacak ben de pek yararını göreceğimi sanmıyorum bildiğim şeyler anlatılacak zaten onları biliyorum önemli olan beyne söz geçirmek.hayırlısı bakalım.sizin bebeğiniz vardı heralde emzirdiginiz için mi passiflora alacaksınız.ya aslında hafif ilaçlar kullanılıyor diye okumuştum ama vermedi iştePsikolojik zaten korkma passiflora ben de alıcam etki etti mi nasıl psikoterapi de çok işe yaramıyor ertesi gün yine aynı oluyorsun
Önceden panikataktan hep yalnız kalmak isterdim şimdi de yalniz kalmaya korkuyorum bu hastalık hep değişiyorYalnizken bile rahat degilim bu nasil bisey ya
Yok benim emmemişti sağmayı da bırakmıştım sonra ilaca başladım ama rahatlatmıştır passiflora kaygıyı biraz olsun alıyor dayanamadığın yerde ilaca başlıyor Dr psikoterapi hiç işe yaramıyor değil yarıyor da süreklilik olmuyor ben 2 seans aldım bazı söylediği cümleler hep aklıma geliyor devam etsem mi kararsızımBugün sadece sabah aldım mesela biraz halsizdim.şimdi 2 ölçek daha alıcam bakalım rahatlatacak mi.psikoterapi haftaya başlayacak ben de pek yararını göreceğimi sanmıyorum bildiğim şeyler anlatılacak zaten onları biliyorum önemli olan beyne söz geçirmek.hayırlısı bakalım.sizin bebeğiniz vardı heralde emzirdiginiz için mi passiflora alacaksınız.ya aslında hafif ilaçlar kullanılıyor diye okumuştum ama vermedi işte(
Bugün psikiyatrist de aynısını söyledi örneğin 4 yıldır aynı okuldayım müdürumle kaç defa konuştum kaç defa odasına gittim ama bu aralar konuşacak olayım bir şey için odasına gidecek olayım kalbim ağzımda.İnanılmaz bir kaygi oluyor dilim damağıma dolanıyor doktor da diyor ki olumsuz bir şey söylese bile ne olacak..evet ne olacak ucunda ölüm yok ama ölümden beter günlerce takmak var.Ya ben anlamıyorum hani eşimle problemim olur ailemle problemim olur neyse ama hiçbir şey yok sadece kucuklugumde aşırı koruyucu bir anne geçmişim var.Bir de anksiyete ilaçlarımi ani kesmisligim var.bir de kanserden kaybettigim cok aci cekmis babam..yine d baya bir sey var galiba..içim daralıyor ağlıyorum güçsüz hissediyorum kendimi hem de çok.Allah hepimize güç versin sağlık versin.hep diyorum fiziksel bir sıkıntıda agrinin yeri bellidir ama ruhsal olunca görülmeyen bir yerdeki ağrıyı acıyı bitirmek çok daha zorYok benim emmemişti sağmayı da bırakmıştım sonra ilaca başladım ama rahatlatmıştır passiflora kaygıyı biraz olsun alıyor dayanamadığın yerde ilaca başlıyor Dr psikoterapi hiç işe yaramıyor değil yarıyor da süreklilik olmuyor ben 2 seans aldım bazı söylediği cümleler hep aklıma geliyor devam etsem mi kararsızım
Senin de sorunlarının altında yatan sebepler psikoterapiye girdiğinde anlattığında inanılmaz rahatlıyorsun sanki içinden bişeyler kopup gidiyor gibi tabi geçmiştekileri anlatırken yaralar tazeleniyor sanki bıçak darbesi almış gibi içiniz acıyor gözyaşlarıyla anlattım ücretli olması düşündürtüyor bi daha gitsem mi diye keşke devlet herkese bu imkanları sağlasa diyorum çıkınca terapidenBugün psikiyatrist de aynısını söyledi örneğin 4 yıldır aynı okuldayım müdürumle kaç defa konuştum kaç defa odasına gittim ama bu aralar konuşacak olayım bir şey için odasına gidecek olayım kalbim ağzımda.İnanılmaz bir kaygi oluyor dilim damağıma dolanıyor doktor da diyor ki olumsuz bir şey söylese bile ne olacak..evet ne olacak ucunda ölüm yok ama ölümden beter günlerce takmak var.Ya ben anlamıyorum hani eşimle problemim olur ailemle problemim olur neyse ama hiçbir şey yok sadece kucuklugumde aşırı koruyucu bir anne geçmişim var.Bir de anksiyete ilaçlarımi ani kesmisligim var.bir de kanserden kaybettigim cok aci cekmis babam..yine d baya bir sey var galiba..içim daralıyor ağlıyorum güçsüz hissediyorum kendimi hem de çok.Allah hepimize güç versin sağlık versin.hep diyorum fiziksel bir sıkıntıda agrinin yeri bellidir ama ruhsal olunca görülmeyen bir yerdeki ağrıyı acıyı bitirmek çok daha zor
Baban için sabırlar kendisine de Allahtan rahmet dilerim şöyle düşün belki çok acı çekti ama inşallah öbür dünyası rahat bu dünya gelip geçici bir de dermansız bir hastalıktan vefat edildiğinde şehitlik mertebesi var o yüzden gönlünüzü ferah tutunNiloyatospikk bence yine de devam edin.heleki ücretsizse.Yani gitgide belki daha da çok faydasını görürsünüz inşallah