Aslında ilacı bırakalı baya da oldu 20.haftadayim şimdiye kadar çok etki olmadı bu.hafta tavan yaptı.vitaminlere de bu hafta baktiracagim yine.b12 ve demir de eksikse bazı sorunlar oluyormuşVitaminlerinze baktirdinizmi birde sabredin ilacı sanırsam yeni biraktiniz en az 2 ay ilaç krizine girersiniz yan etkileri ama baktınız olmuyor stres bebeğe çok etki eder nice ilaç içip doğuranlar var ben de hamilelik istiyorum çok arastirdim
D vitamini ve b 12 vitamin magnezyum eksikli ankasiyet kaygı depresyon tetikliyor bilginiz olsunAslında ilacı bırakalı baya da oldu 20.haftadayim şimdiye kadar çok etki olmadı bu.hafta tavan yaptı.vitaminlere de bu hafta baktiracagim yine.b12 ve demir de eksikse bazı sorunlar oluyormuş
D vitamini ve b 12 vitamin magnezyum eksikli ankasiyet kaygı depresyon tetikliyor bilginizAslında ilacı bırakalı baya da oldu 20.haftadayim şimdiye kadar çok etki olmadı bu.hafta tavan yaptı.vitaminlere de bu hafta baktiracagim yine.b12 ve demir de eksikse bazı sorunlar oluyormuş
Ya çok ilginç ben sizden duydum ilk doktor ilk verirken iştahsızlık yapar demişti sadece zaten yemekle arası olmayan biriydim şuan 24 saat yemesem açlık hissi oluşmuyor haliyle 4 aydır ilaç kullanıyorum ve baya kilo verdim sonra kan değerlerime baktırdım tabi baya vitaminler eksik şuan ayrıyetten vitamin ilaçları kullanıyorum bide.keşke kilo aldırsa bana da.Herkes te farklı etki yapıyor ama kilo aldıran ilaçlar arasında ilk sıralarda yer alırmis öyle duymuştum doktorumda bunu onaylamisti
Bu hafta da onlara baktiracagim canım.hayırlısı bakalım ama hiç bu kadar iç sıkıntısı cekmemistim ya Allahım herkese rahatlık versin.passiflora iki ölçek içtim bir de toplantıya gitmeden önce içeceğim aksam rahatlatmadi ama sabah biraz daha huzurlu uyandimD vitamini ve b 12 vitamin magnezyum eksikli ankasiyet kaygı depresyon tetikliyor bilginiz
Hep olumsuz kötü düşünme canım benimkiSanırım benim de öyle az biraz geçiyor işte senin nedir rahatsızlık
Böyle düşündüğünüzde fiziksel belirti de yaşıyor musunuz?kalp çarpıntısı nefes alamama sonra bitkinlik,değişik bir şaşkınlıkHep olumsuz kötü düşünme canım benimki
Ben de hep öyle aşırı endişe korku var ya daha kötü olursam fenalaşırsam korkusu nasıl düzelecek bilmiyorum ilaç da kullanıyorum ama Bi değişiklik yokHep olumsuz kötü düşünme canım benimki
İlaçlar hiç fayda etmiyo canım sadece sersemletiyo içindeki düşünce hep aynı nasıl kurtulcaz bende bilmiyorumBen de hep öyle aşırı endişe korku var ya daha kötü olursam fenalaşırsam korkusu nasıl düzelecek bilmiyorum ilaç da kullanıyorum ama Bi değişiklik yok
Yok onu çok şükür yaşamıyorum sadece içimde hep kötü düşünceler yaşıyorumBöyle düşündüğünüzde fiziksel belirti de yaşıyor musunuz?kalp çarpıntısı nefes alamama sonra bitkinlik,değişik bir şaşkınlık
Bugün anneme geldim yine ağladım o düşüncelerden dolayı ne yemek yapmak istiyorum ne yemek istiyorum sadece ilaç içip yatıyorum bu ilaçlar niye iyi gelmiyor acaba başka hastalığım mı var diyorumİlaçlar hiç fayda etmiyo canım sadece sersemletiyo içindeki düşünce hep aynı nasıl kurtulcaz bende bilmiyorum
Ben tansiyonumu bile yükseltiyorum bugün aldım passiflora ben de 2 ölçek içtim hiç etki etmedi 3 4 ölçek içince anca etki görüyorumBöyle düşündüğünüzde fiziksel belirti de yaşıyor musunuz?kalp çarpıntısı nefes alamama sonra bitkinlik,değişik bir şaşkınlık
Ya ben de 2 ölçek içtim bana mısın demedi bugün bir de toplantı vardı çok daha yoğun yaşadım eşimle toplantıdan önde yuruduk biraz.ya çok şükür toplanti da güzel geçti işte benim korkum endişem hep öncesinde ya nefesim daralırsa ya yüzüm titrerse ya saçmalarsam ya şöyle olursa ya böyle olursa..hep zehir ediyorum kendime.Ben tansiyonumu bile yükseltiyorum bugün aldım passiflora ben de 2 ölçek içtim hiç etki etmedi 3 4 ölçek içince anca etki görüyorum
Ben ilaçların fayda etmediğine inanmıyorum sihırli değnek değiller ama bir nebze insanı rahatlattigina umursamaz yaptığına inanıyorum.sadece biraz zaman gecmesi gerekiyor.1 ayda iyice kendini göstermesi gerekiyormuş.sizin ne kadar oldu ilaca başlayalıBugün anneme geldim yine ağladım o düşüncelerden dolayı ne yemek yapmak istiyorum ne yemek istiyorum sadece ilaç içip yatıyorum bu ilaçlar niye iyi gelmiyor acaba başka hastalığım mı var diyorum
Ben bugün kendime takıntılar la başa çıkma kitabı aldım böyle kitap okumuştum bir ara çok iyi gelmişti şimdi başka aldımBu akşam kimse yok heralde forumda.gününüz iyi geçiyordur umarım.bugün biraz daha iyiyim.namaz kıldım tesbih çektim uzun bir ara vermiştiminancınız varsa tavsiye ederim insanı gerçekten rahatlatıyor.düne göre biraz daha iyiyim.passifloraya da devam ediyorum.takintilardan endişelerden gereksiz korkulardan kurtulmak istiyorum..
Bende -kendini iyi hissetmek-adlı bir kitap vardı herhangi bir faydasını görmediğim için bir onyargım oluştu.Gerçekten iyi geliyorsa ben de alırım bir şey kaybetmem yani bi bakayım nettenBen bugün kendime takıntılar la başa çıkma kitabı aldım böyle kitap okumuştum bir ara çok iyi gelmişti şimdi başka aldım
Ben iyiyim diye ilaçları birden bıraktım aslında Dr kontrolünde bırakılması gerekiyor ben dinlemedim bi özgüven geldi bıraktım 4 aydır hala toplayamadım o kadar pişmanım ki pat diye bıraktığım içinBen ilaçların fayda etmediğine inanmıyorum sihırli değnek değiller ama bir nebze insanı rahatlattigina umursamaz yaptığına inanıyorum.sadece biraz zaman gecmesi gerekiyor.1 ayda iyice kendini göstermesi gerekiyormuş.sizin ne kadar oldu ilaca başlayalı
Evet namaz kılıp tesbih çekmek çok iyi geliyor onların sayesinde ayakta durduğumu düşünüyorum foruma gireyim gireyim dedim bi elim ermedi letgoya takıldım kaldım geleceğe dair hep endişe var bende de ya daha kötü olursam diye passiflora 3 ölçekten aşağısı pek fayda etmiyor inanır mısın Bi kere öyle bir panikatak geldi ki kalp atışım çıktı 150ye 4 ölçek içtim sakinleşmek için ama 3 ölçek yeterli aslındaBu akşam kimse yok heralde forumda.gününüz iyi geçiyordur umarım.bugün biraz daha iyiyim.namaz kıldım tesbih çektim uzun bir ara vermiştiminancınız varsa tavsiye ederim insanı gerçekten rahatlatıyor.düne göre biraz daha iyiyim.passifloraya da devam ediyorum.takintilardan endişelerden gereksiz korkulardan kurtulmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?