Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

Evet 4 aydır tedavi oluyorum ilaç kullanıyorum bu duruma gelmemde büyük bir travma yaşadım ondan sonra böyle oldum maalesef işte fiziksel bir hastalık olsa çözümü basittir ama ruh ve sinir hastalığı adı altında olunca el kol bağlanıyor bu illet hastalık zevk aldığın her şeyden ve kişilerden uzaklaştırıyor beynimdeki sesler benim gücümü ezmeye çalışıyor aminnn Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Burdayım kızlar ayrica çok sağolun sorduğunuz düşündüğünüz için Niloyatospikk Gul431 bugün yoğundu okul tabi düşüncelerim de ona keza..
Cuma gunu doktora gideceğim.ic sıkıntım devam ediyor Ya gerçekten çok saçma şeyleri takıp sorun haline getiriyorum bu insan da olabiliyor mesela sevmediğim bir insanı çok takıyorum her gün görüyorum haz etmiyorum onü bile takıyorum yüzü fln aklıma geliyor o bile daraltiyor beni.takıntıdan dolayı mı bu sizce

Bence siz ilaç başlayın doktorunuza soyleyin böylede eziyet ediyorsun kendine

Evet takıntı canım o bu hastalık öyle bişey ki saçma sapan şeyleri takıyorsun kafaya ben de bu aralar şizofren olma delirme korkusu takıntısı yaşıyorum Bi türlü bu korkuyu atamıyorum içimden

Evet takıntı canım o bu hastalık öyle bişey ki saçma sapan şeyleri takıyorsun kafaya ben de bu aralar şizofren olma delirme korkusu takıntısı yaşıyorum Bi türlü bu korkuyu atamıyorum içimden
Ne illet bir şey yaa insan durduk yere niye kendi kendine bir seyler cikarir neden kendini rahatsiz eder.Çok uzuluyorum bu duruma.
Siz doktora gidecek miydiniz tekrar?

O bende de oluyor vesvese geliyor yada saçma sapan takıntı veya bir korku .diyorum şizofren miyim Allah korusun bir ara bende takmistim ama geçer inşallah zaten ilacı bıraktıktan 10 gün sonra ilaç yoksunluk krizi artıyor takıntılar huzursuzluk korku çarpıntı endişe sabah uyanınca huzursuz beyninde şimşek çakması veya aniden bir ses duyma kalitesiz uyku vs vs eskide unuttun takıntılar bile gündeme geliyio

Aynen beni anlatmışsınız huzursuzluk korku sabah uyanınca endişe korku bunlar hep bizle beraber yaşıyorlar

İçimin cıvıl cıvıl olduğu neşeli şen şakrak günlerimi çokk özledim yine o günlere hiç dönmeyecekmişim gibi geliyor

İçimin cıvıl cıvıl olduğu neşeli şen şakrak günlerimi çokk özledim yine o günlere hiç dönmeyecekmişim gibi geliyor
Canım benim bir geçmişe bak düşün neler geçmedi her takıntı geldiğinde Allahım bu geçsin başkasına takmiyacagim dedim çok günler oldu ama unutmayın bu geçmeyecek şahsen ben inanmıyorum herkes gecio dio ama birgün aniden tekrar patlak verio çünkü yıllardır var bu bende çok stres çok yorgunluk anı kayıplar vs vs birden hortlatiyor bunu ben ilaç bırakırım 2 3 yıl sonra tekrar baslarim bahar dönemlerini hiç sevmem hastalığın tavan yaptığı dönemlerdir ama muhakkak d vitamini magnezyum ve B12 çok önemli unutmayın

Tamam geçmeyecek belki ama en azından biraz azalsa şu düşünce yoğunluğu bazen çekilmez bir hal alıyor

Tamam geçmeyecek belki ama en azından biraz azalsa şu düşünce yoğunluğu bazen çekilmez bir hal alıyor
Evet anlıyorum çok iyi hemde anlıyorum bazı zaman geliyor ne yerdesin ne gökte taktiğin şeyler hep karşına geliyor kafan dagilsin die TV açıyorsun direk taktiğin olayı görüyorsun komusuya gideyim nefes alayım diyorsun bir bakıyorsun taktiğin konu konuşuluyor çarşıya gideyim diyorsun yine orda taktiğin konuyu hatırlatacak olay görüyorsun bazı zaman geliyor nefes alamiyorsun kafan bir ton biri birşey dese algiliyamiyorsun ağlamak istiyorsun aglamiyamiyorsub dua etmek istiyorsun dilin tutuluyor uyumak istiyorsun uykun gelmiyor ölmek istiyorsun arkanda bıraktıklarını düşünüyorsun yasasam diyorsun böyle yaşanmaz diyorsun sanki içinde iki kişi var biri iyi birşey söyler biri kötü birşey tam iyi dusunecekken kötü düşünce ya ama diye başlarsa olmuyor

Benim piskologum OKB hastalarının aslında bir doktor bir mühendis bir bilim adamı zeka seviyesinde olduklarını ama yanlış yere beynimizi yordugumuzu anlattı normal insanların takilmadigi ince ayrıntıları gördüğümüzu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…