- 22 Aralık 2017
- 377
- 121
- 23
Uzay cok urkutucu geliyor evet dediginiz gibi oluyor. Ne yapmaliyim?Uzay mı aklına geliyor dünyayı bulunduğu konumu mu düşünüyorsun Bi ara annemde de vardı geçti şimdi onun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzay cok urkutucu geliyor evet dediginiz gibi oluyor. Ne yapmaliyim?Uzay mı aklına geliyor dünyayı bulunduğu konumu mu düşünüyorsun Bi ara annemde de vardı geçti şimdi onun
Nasil yendiniz? Ise yaradi mi?Ben İzzet Güllü okuyarak atlattım hamdolsun![]()
Bilmiyorum ki ne yapmak lazım annem de çok kötüydü aklımı kaybedicek gibi oluyorum diyordu nasıl oldu bilmiyorum da geçti kendiliğinden hep okudum diyordu Felak nas peygamberimize salavat çeşitli dualarla takıntılı düşünce işte elden bişey gelmiyor anlıyorum sizi bende de farklı bir versiyonu varUzay cok urkutucu geliyor evet dediginiz gibi oluyor. Ne yapmaliyim?
Nasıl bir sorun yaşıyormuş merak ettim şimdi siz niye öyle olacaksınız gibi düşündünüz ki her evlilik ve sorunlar farklıdır gelecekteki olmamış bişey için eşinizi yargılamayınAkşam üzeri arkadaşım eşi ile ilgili sorun yaşıyormus çok etkilendim 1 yıl oldu bende evleneli o kız anlattıkça ben kendi üzerime yordum eşime bir ton ağladım sendemi o adam gibi olacaksın diye şaşırdı kaldı eşim saat 8 de beri ağlıyorum![]()
Ben 7 sene sonundaİnşallah inşallah 9 senedir yedi beni Allah şifa versin herkese bana da
CoooooookkNasil yendiniz? Ise yaradi mi?
Evet bende içimdeki o sese diyorum ama anlamıyor salak şey Allah bu sıkıntıyı bizden alsın inşallahNasıl bir sorun yaşıyormuş merak ettim şimdi siz niye öyle olacaksınız gibi düşündünüz ki her evlilik ve sorunlar farklıdır gelecekteki olmamış bişey için eşinizi yargılamayın
Bence doktorunuza tekrar gidin anlatın şimdiye kadar toparlamanjz lazımdı bugün benimde hiç keyfim yok basım çok ağrıyorBütün enerjim çekilmiş gibi ağlamak geliyor içimden eşime göstermemeye çalışıyorum o da çok üzülüyor egzama oldu ilerledi bana üzülmekten ne zaman düzeleceğim yemek yemek istemiyorum yapmak istemiyorum annemde annemin yanında durmak istiyorum kızımla
Dr a gitmeye bıktım bu kaçıncı ilaç değiştiriciBence doktorunuza tekrar gidin anlatın şimdiye kadar toparlamanjz lazımdı bugün benimde hiç keyfim yok basım çok ağrıyor
Mesela şizofren değilsiniz dediniz ya nasıl anlarsınız kişinin şizofren olduğunu belirtileri neler ben çok korkuyorum şizofren olucam diyeŞizofren degilsiniz o cok farkli bisey. Klasik anksiyete arti depresyon yasiyorsunuz benim gibi. Ben de butun gun yatmak istiyorum ki onceden cok sosyaldim.
Mesela şizofren değilsiniz dediniz ya nasıl anlarsınız kişinin şizofren olduğunu belirtileri neler ben çok korkuyorum şizofren olucam diye
Çok korkuyorum şizofreni olmaktan mesela dün akşam mutfakta yarım kalmış bişeyi yiyordum sanki gizli gizli yiyormuşum hissine kapıldım daha önce de bu tarz bir duygu geldi çok değişik bişey acaba şizofren miyim dedim kendi kendimeSizofrenlik cok farkli bir sey. Bir kere sizofren olsaniz siz bunu bilemezsiniz cunku kabullenmezsiniz. Tam tersi cok saglikli hissedersiniz. Sizi zorla yakinlariniz tedaviye goturur kabul etmezsiniz, yasadiklariniz normal gelir. Siz su an panik yapiyorsunuz, kaygi duyuyorsunuz ve tedavi olmak istiyorsunuz. O yuzden sizofreniyle alakasi yok. Panik atak, anksiyete hicbir zaman sizofreniye donusmez. O cok farkli bir durum.
Bu hastalık sinsi sinsi gelirmiş arada belirtileri kaybolurmuş acaba benim de bu başlangıcı mı ki sonra ilerleyince belki ben de kabul etmicem diyorum kendi kendime çok korkuyorum gelecekte ya şizofren olursam diyeSizofrenlik cok farkli bir sey. Bir kere sizofren olsaniz siz bunu bilemezsiniz cunku kabullenmezsiniz. Tam tersi cok saglikli hissedersiniz. Sizi zorla yakinlariniz tedaviye goturur kabul etmezsiniz, yasadiklariniz normal gelir. Siz su an panik yapiyorsunuz, kaygi duyuyorsunuz ve tedavi olmak istiyorsunuz. O yuzden sizofreniyle alakasi yok. Panik atak, anksiyete hicbir zaman sizofreniye donusmez. O cok farkli bir durum.
Tamamda böyle çözüm alamazsınız ama yada doktor değiştirin veya söyle eski ilacını versinDr a gitmeye bıktım bu kaçıncı ilaç değiştirici
Dr da değiştirdim uyku yapan ilaç verdi çocuğum var dedim benim vereceğim ilaçlar bunlar yapabileceğim bişey yok dediTamamda böyle çözüm alamazsınız ama yada doktor değiştirin veya söyle eski ilacını versin
Bence tekrar gidip bu ilaç iyi gelmedi deyin sonuçta deneye deneye hangi ilacin iyi geldiği öğreniliyor.iyi hissetmiyorum hiçbir faydasını görmedim deyince zorla aynı ilacı verecek değildirDr da değiştirdim uyku yapan ilaç verdi çocuğum var dedim benim vereceğim ilaçlar bunlar yapabileceğim bişey yok dedi
Birde diyorlar ya herşey senin elinde senin kafanda sen bitirmeSen olmaz olmuyor deniyoruz olmuyor buseffeer onlar aynı cümleyi kuracak diye sıkıntımızı saklıyoruz daha çıkılmaz hal alıyorBen de ilaç kullanabilsem biraz kafami boşaltsam insanlari takmasam..zor günler geçiriyorum her şeyi çok takıyorum inatla ilaç vermiyorlar kadın doğumcu da simdiye kadar sabrettin dayan diyor.Allah izin verirse haziranda memlekete gideyim hem terapi baslayacagim ne zaman ilac verirlerse ona da başlayacağım.Yok yani ailem de destek verse eşim de elinden geleni yapsa ben yenemiyorum tek başıma.güçlü değilim.
Aynen öyle zaten elimizde olsa insan kendine niye eziyet etsin.Olmuyor işte bazı insanlarin dünya yansa umrunda olmaz yirmi kişi onun için olumsuz bir şey dese oralı olmaz ama 20 kişiden bir kişi benim için olumsuz düşünsün benim için ne büyük bir problem:)her ne kadar takmayacagim desem olmuyorBirde diyorlar ya herşey senin elinde senin kafanda sen bitirmeSen olmaz olmuyor deniyoruz olmuyor buseffeer onlar aynı cümleyi kuracak diye sıkıntımızı saklıyoruz daha çıkılmaz hal alıyor