İlk başladığımda 2 haftada 1 di şimdi ayda 1Veremem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk başladığımda 2 haftada 1 di şimdi ayda 1Veremem![]()
Evet. Mesela benim halam burada. Aman arkdamdan ugramadi demesin diye surekli uğrardım. Ama yaranamadim. Hep konuştu arkamdan. Ben de az ugramaya basladim. Ne derse desin dedim. Kafama gore hareket edecegim. Sonuçta bayramda gitmisim . Hasta olur giderim. Boşvereceksin. Insanlarin agzina gore hareket ettikce hep daha fazlasini istiyorlar.Aynen bende öyle bencil olmak lazımmış, amannn bananeci
Rabbim sanada bizede bizim gibilerede şifa versinHer güne iç sıkıntısıyla uyanıyordum.Sürekli ağlıyordum,bunalıyordum.
İnsanlar artık sıkılmıştı beni görmekten
Aynı anda yazmışızArkadaşlar gece meditasyon dinliyorum youtubeden iyi geliyor yatıyorum tabi atak anında etkili olmuyor gelmeden önce dinliyorum yatıyorum izzet güllü var psikolog dinledim birşey anlamadım ilaca karşı
Bende kaynanamlara resti çektim tavırlarını çok takardım artık gözüm birşey görmüyor hoş hasta olduk bakEvet. Mesela benim halam burada. Aman arkdamdan ugramadi demesin diye surekli uğrardım. Ama yaranamadim. Hep konuştu arkamdan. Ben de az ugramaya basladim. Ne derse desin dedim. Kafama gore hareket edecegim. Sonuçta bayramda gitmisim . Hasta olur giderim. Boşvereceksin. Insanlarin agzina gore hareket ettikce hep daha fazlasini istiyorlar.
Amin canım ruh hastalığı gercekten cok zor.Rabbim sanada bizede bizim gibilerede şifa versin
Evet ya bende şaşırdım adamı çözemedim ama meditasyon öneririmAynı anda yazmışız![]()
Benimde kaynana bi dönem nüksettirmişti, yok ona laf der yok buna laf der, hastayım zaten kadın bi sus karışma diyemiyosun, bende görüşmemekte zorunlu haller dışında buldum çareyiEvet. Mesela benim halam burada. Aman arkdamdan ugramadi demesin diye surekli uğrardım. Ama yaranamadim. Hep konuştu arkamdan. Ben de az ugramaya basladim. Ne derse desin dedim. Kafama gore hareket edecegim. Sonuçta bayramda gitmisim . Hasta olur giderim. Boşvereceksin. Insanlarin agzina gore hareket ettikce hep daha fazlasini istiyorlar.
AminAmin canım ruh hastalığı gercekten cok zor.
Bende kaynanamlara resti çektim tavırlarını çok takardım artık gözüm birşey görmüyor hoş hasta olduk bak
Fazla muhabbet tez ayrilik getirir. Baktın sorunlar oluyor. Seyrek gideceksin. Hafif mesafe tamam.Benimde kaynana bi dönem nüksettirmişti, yok ona laf der yok buna laf der, hastayım zaten kadın bi sus karışma diyemiyosun, bende görüşmemekte zorunlu haller dışında buldum çareyi
Adam hastalık değil bu dio, ozaman ben neyim diosunEvet ya bende şaşırdım adamı çözemedim ama meditasyon öneririm
Mesafe canmış:))Fazla muhabbet tez ayrilik getirir. Baktın sorunlar oluyor. Seyrek gideceksin. Hafif mesafe tamam.
Hastalık değil dedikten sonra ne olduğunu da soylese ya bari.Adam hastalık değil bu dio, ozaman ben neyim diosundaha sonrasında da dinlemedim. Meditasyonu denicem
Onu demio işte, ozamanda bunu takıon:))Hastalık değil dedikten sonra ne olduğunu da soylese ya bari.
E yani ne olduğunu bilmek istiyor insan. Herkes oyle de ben niye böyleyim diyorum. Sanki bu dünyadan degilim.Onu demio işte, ozamanda bunu takıon:))