- 23 Ocak 2016
- 34.608
- 50.568
- 598
Burdayız canım evet kimse uğramıyor yahu sen nasıl oldunNerelerdesiniz hanımlar nasılsınız hiç kimse gelmemiş buraya kaç gündür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayız canım evet kimse uğramıyor yahu sen nasıl oldunNerelerdesiniz hanımlar nasılsınız hiç kimse gelmemiş buraya kaç gündür
Korkma canım Allahın izniyle iyi olurBen iki gündür iyi değilim içim sıkılıyor kalbim hızlı atıyor hamilelik hormonları değiştiriyor ben hep bebek üzerine takar oldum sagliklimi olacak die hep korku gelio
İnşallah canım sen nasılsınKorkma canım Allahın izniyle iyi olur
İyi çok şükür Dr 15 gün sonra gel demişti gittim iyi olmadığımı söyledim ilacın dozunu arttırdı şimdi biraz daha iyiyim çok şükür Allah herkese iyilik versin canım korkma ben de hamileyken senin gibiydim bebeğimi düşünmekten kendi anksiyetem panikatağıma sıra gelmemiştiİnşallah canım sen nasılsın
Yani ufacık şeyden etkileniyorum hemen çocuğumla ilgili vesveseleniyorum Herşeyin Allah'tan geldiğini biliyorum ama bunu düşünmekten kendimi alikoyamiyorumİyi çok şükür Dr 15 gün sonra gel demişti gittim iyi olmadığımı söyledim ilacın dozunu arttırdı şimdi biraz daha iyiyim çok şükür Allah herkese iyilik versin canım korkma ben de hamileyken senin gibiydim bebeğimi düşünmekten kendi anksiyetem panikatağıma sıra gelmemişti
Güzel düşün güzel olsun sana bişey diyeyim mi ben ilk gebeliğimde kk da düşük yapanları belirtilerini falan okumuştum bileyim diye ya benim de olursa diye korkmuştum hep ve başıma geldi güzel düşün ki güzel olsun ben buna inanıyorumYani ufacık şeyden etkileniyorum hemen çocuğumla ilgili vesveseleniyorum Herşeyin Allah'tan geldiğini biliyorum ama bunu düşünmekten kendimi alikoyamiyorum
Ya güzel düşünmek istiyorum ama buradaki yorumlar bazen beni çok etkiliyorGüzel düşün güzel olsun sana bişey diyeyim mi ben ilk gebeliğimde kk da düşük yapanları belirtilerini falan okumuştum bileyim diye ya benim de olursa diye korkmuştum hep ve başıma geldi güzel düşün ki güzel olsun ben buna inanıyorum
Hayır okuma sadece hangi ayın annesi olacaksan o gruba bak çünkü faydası oluyor ben takip ediyordum bilgilenmek adına hamile iken insan daha çok etkileniyor kötü olumsuz şeyleri hiç okuma es geçYa güzel düşünmek istiyorum ama buradaki yorumlar bazen beni çok etkiliyor
Kalbime dinletebilsemHayır okuma sadece hangi ayın annesi olacaksan o gruba bak çünkü faydası oluyor ben takip ediyordum bilgilenmek adına hamile iken insan daha çok etkileniyor kötü olumsuz şeyleri hiç okuma es geç
Uzan keyfine bak çünkü bebek olunca hiç fırsat bulamıcaksınKalbime dinletebilsemya aslında bir ugrasim olsa yada memleketimde olsam ne bilim tüm gün evdeyim uff
Allah yardımcın olsun inşallahUzan keyfine bak çünkü bebek olunca hiç fırsat bulamıcaksınkızım 2 yaşında sabah 9 da bi kalkıyor öğlen biraz uyuyor onun dışında gece 1 e kadar uyumuyor sen düşün nasıl yorulduğumu
Aynı cnm ne olsun gündüz fazla uyuyuyorum iyi oluyor aslında kafam dinleniyor bi nebzeBurdayız canım evet kimse uğramıyor yahu sen nasıl oldun
hangi ilaçlara verdi cnm ?Hafif depresif nöbetim varmış. Iki ilaç verdi sakinleşmem ve isteksizligimin geçmesi için. Umarım fayda görürüz.
Lamictal 25mg ve brintellix 5mghangi ilaçlara verdi cnm ?
Kullan bakalım canım inşallah fayda görürsün ilaçlardan çok medet umuyoruz da işte bi nebze de olsa işe yarıyolarLamictal 25mg ve brintellix 5mg
Başta iyi olacağına inanmak gerek. Ben de eşim de inanıyoruz. En iyi ilaç o bence.Kullan bakalım canım inşallah fayda görürsün ilaçlardan çok medet umuyoruz da işte bi nebze de olsa işe yarıyolar
Bende öyle ya kendim başarıcam iyileşicem diyebilmek çok önemli.Başta iyi olacağına inanmak gerek. Ben de eşim de inanıyoruz. En iyi ilaç o bence.