• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

Az önce dini sohbette kayinvalidesine taciz eden birini anlattilarda ay neler kurdum ya kaynanama öyle olursa ya benim ailemden birine öyle olursa die takintim başladı tek böyle olumsuz haberlerde etkilenen benmiyim

Az önce dini sohbette kayinvalidesine taciz eden birini anlattilarda ay neler kurdum ya kaynanama öyle olursa ya benim ailemden birine öyle olursa die takintim başladı tek böyle olumsuz haberlerde etkilenen benmiyim
Ben dinlemiyorum izlemiyorum ama bende de oluyor öyle takıntılar takıntı deyince hep onu mu düşünüyorsun nasıl oluyor

Ben dinlemiyorum izlemiyorum ama bende de oluyor öyle takıntılar takıntı deyince hep onu mu düşünüyorsun nasıl oluyor
o insan ne anlatıyorsa onun bizde nasıl olur veya bizim ailede biri yaparmi yaparsa nasıl bir tepki olur böyle oluyor sanki film izliyormusum da yoruluyormusum gibi oluyor en sonhnda

Ben de üst üste içtim xanax seni sersemletiyo mu beni çok sersemletiyor
Ya sorma en çok etkileyen ilaç o beni en düşük mg ama diğer içtiğim 100 mg dan fazla etkiliyor xanax.
Az önce YouTube da soramazsın diye bir kanal var bilirsiniz belki bipolar bozukluğu olan genç bi kız anlattı ne kadar çok üzüldüm ya bi taraftan şükrettim kız akıl hastanesinde bile yatmış şükürler olsun ki biz o derece gelmeyelim yani.

Ya sorma en çok etkileyen ilaç o beni en düşük mg ama diğer içtiğim 100 mg dan fazla etkiliyor xanax.
Az önce YouTube da soramazsın diye bir kanal var bilirsiniz belki bipolar bozukluğu olan genç bi kız anlattı ne kadar çok üzüldüm ya bi taraftan şükrettim kız akıl hastanesinde bile yatmış şükürler olsun ki biz o derece gelmeyelim yani.
Dr bana panik anında iç dedi dışarıda panikatak anında içsem nasıl yürücem hiç de paniğimi kesmedi ayrıca uyuyamadım mı içiyorum
Sormayım diyorum etkileniyorum diye ama kız niye yatmış bizim gibi panikatak arkadaşı var bulunduğum şehirde kız aşırı iç sıkıntısından yattım dedi çok etkilendim şizofrenler hepsi birlikte dedi eve çıktıydı çok şükür biz iyiyiz Allah'ıma şükürler olsun

Dr bana panik anında iç dedi dışarıda panikatak anında içsem nasıl yürücem hiç de paniğimi kesmedi ayrıca uyuyamadım mı içiyorum
Sormayım diyorum etkileniyorum diye ama kız niye yatmış bizim gibi panikatak arkadaşı var bulunduğum şehirde kız aşırı iç sıkıntısından yattım dedi çok etkilendim şizofrenler hepsi birlikte dedi eve çıktıydı çok şükür biz iyiyiz Allah'ıma şükürler olsun
Ben hergün içiyorum o hapı.
Bipolar olduğu için yatmış 4,5 ay panikatak anksiyeteden yatan var mı bilmiyorum ben hiç duymadım o yüzden Allah’a şükürler olsun yani.

Ben dr gittiğimde bile ağır hastaları görünce çok etkileniyorum bende mi böyle olcam diyorum birden korku basıyor Allah düşürmesin gerçekten
Beni de bu yüzden hergün korku basıyor ya daha kötü olursam hastaneye yatırılırsam aynı durumu yaşıyoruz demek ki Allah korusun ne diyelim bol bol dua edicez Rabbimize

15 gün sonra kontrole gel dedi gidicem niye bu ilaçlar iyi gelmez ya daha kötü olucam korkusu şizofren olucam korkusu kendini kaybetme korkusu daha bir sürü şey 5 aydır Bi eski halime dönemedim ya Rabbim yardım etsin bu günler hürmetine şifa versin hepimize

15 gün sonra kontrole gel dedi gidicem niye bu ilaçlar iyi gelmez ya daha kötü olucam korkusu şizofren olucam korkusu kendini kaybetme korkusu daha bir sürü şey 5 aydır Bi eski halime dönemedim ya Rabbim yardım etsin bu günler hürmetine şifa versin hepimize
Amin inşallah.

Ben de aşırı sinir öfke etrafı kırıp dökmeekten oruç bile tutamaz hale geldim. En son kızımın beni birebir taklit ettiğini görünce psikiyatriste gitme kararı aldım. Haftaya perşembe gidecegim insallah.

Aminn canım inşallah
Bende 5. Ayımdayım hastalıkta aşırı Yorgunum iyi olacağım diye kafaya takıyorum mesela iyi olmak için ne okusam ya da dr ne söylese uyguluyorum ama o yaptıklarım günün bi kaç saatini iyi geçiriyor bana sonra yine aynıyım
Dr diyor mutlu olduğun şeyler nelerdi seni mutlu eden şeyleri yazalım dedi bi tane birşey aklıma gelmedi söyleyemedim beni mutlu eden tek bişey yok demek ki püfffff :(

Arkadaşlar merhaba. Mübarek Ramazan geldi malum sahura kalkıyoruz gece 3te. Uyuyup uyanınca sıkıntı basıyor beni. Mesela şuanda sahurumu yaptım, içim sıkılıyor. Daha önce de yazmıştım, Anksiyete gibi demiştiniz.. Bir şeyleri unutma korkusu oluyor bende. Sorguluyorum kendimi unutmamışım... Boşu boşuna kendimi yoruyorum. Gündüz çok iyiyim Rabbime şükürler olsun. En çok gece uykumdan uyandığımda yakalıyor beni bu durum.

Bende uyumuyorum sahur için uyumadıkça da kuruyorum da kuruyorum ağlama krizine titreme krizine giriyorum az önce yine oldu ilaçlarım da Ramazan’dan dolayı saatini değiştirdim ilacı içtim sakinim biraz şimdi ya çok zor ya allahım yardım etsin hepimize beynim o kadar dolu ki ağırlığını hissediyorum resmen

Oo neler konuşmuşsunuz.Ben sıkıntılarımı konuşmayı sevmiyorum arttırıyor gibi geliyor ama ben de depresyon muptelasiyim rahat 12 yıl var.Ef..r150 kullanıyorum.Ilac içmeden uyuamıyorum to..n30mg uyumak için.Anksiyete olduğunda da dideral.En büyük derdim yaşamaktan zevk almamak ilaçsız uyuyamamak ve insan içine çıkmak ve insanlarla konuşmak istememek.ihmalkarlik.Is harici herşey zor geliyor.Iste el mahkum.Calismasam daha iyi diyorum ben çoğu zaman nadiren çalışmak kafa dağıtıyor diyorum.
.Istisnasiz her günüm böyle.Alistim böyle rezil yaşamaya.Bazen bir tik daha iyi oluyorum.Ama genel böyle.Iyi olduğum çok azdır.Cogu zaman içimde bir acı var.Ama benim hayatım da normal gitmedi.Aile sorunları ayrılıklar da tuzu biberi oldu.Suan da canımın çok sıkıldığı bir konu var.Cok sıkıştığında zikir çekiyorum.Yunus as duası gibi dualar okuyorum Çok bunalırsam namaz kılıyorum namazı düzenli kılsam eminim çok fayda goirecem hatta iyileşecek ondan da eminim.Ama ihmalkarlık bir diğer sorun da.O da depresyon isleri.Allah bize yardım etsin.Caresi zor hastalıklar bunlar.Dr dr gez sen ilaç denesen de..Allahım düşürmesin buna.Bizi de çıkarsın hepimizi.Yeterince çektik.Bir değil iki değil 12yildir kolay geçmedi.
Sevdigim.biriyle olmak bana çok iyi gelecek aslında.Uzun zamandır yalnizim.Ama herkes de bu şerefe nail olamıyor tabi.Opecektim lan seni prens yapacaktım diyorum.Benim bedenim benim kararım diyor:)

Back
X