Bir iki defa fiziksel belirti yaşamıştım ondan dolayı korku ve kaçınma oluştu.İnsanlar içinde panik olacaksın diye korkuyorsun dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir iki defa fiziksel belirti yaşamıştım ondan dolayı korku ve kaçınma oluştu.İnsanlar içinde panik olacaksın diye korkuyorsun dimi
Ben dinlemiyorum izlemiyorum ama bende de oluyor öyle takıntılar takıntı deyince hep onu mu düşünüyorsun nasıl oluyorAz önce dini sohbette kayinvalidesine taciz eden birini anlattilarda ay neler kurdum ya kaynanama öyle olursa ya benim ailemden birine öyle olursa die takintim başladı tek böyle olumsuz haberlerde etkilenen benmiyim
o insan ne anlatıyorsa onun bizde nasıl olur veya bizim ailede biri yaparmi yaparsa nasıl bir tepki olur böyle oluyor sanki film izliyormusum da yoruluyormusum gibi oluyor en sonhndaBen dinlemiyorum izlemiyorum ama bende de oluyor öyle takıntılar takıntı deyince hep onu mu düşünüyorsun nasıl oluyor
Ya sorma en çok etkileyen ilaç o beni en düşük mg ama diğer içtiğim 100 mg dan fazla etkiliyor xanax.Ben de üst üste içtim xanax seni sersemletiyo mu beni çok sersemletiyor
Dr bana panik anında iç dedi dışarıda panikatak anında içsem nasıl yürücem hiç de paniğimi kesmedi ayrıca uyuyamadım mı içiyorumYa sorma en çok etkileyen ilaç o beni en düşük mg ama diğer içtiğim 100 mg dan fazla etkiliyor xanax.
Az önce YouTube da soramazsın diye bir kanal var bilirsiniz belki bipolar bozukluğu olan genç bi kız anlattı ne kadar çok üzüldüm ya bi taraftan şükrettim kız akıl hastanesinde bile yatmış şükürler olsun ki biz o derece gelmeyelim yani.
Ben hergün içiyorum o hapı.Dr bana panik anında iç dedi dışarıda panikatak anında içsem nasıl yürücem hiç de paniğimi kesmedi ayrıca uyuyamadım mı içiyorum
Sormayım diyorum etkileniyorum diye ama kız niye yatmış bizim gibi panikatak arkadaşı var bulunduğum şehirde kız aşırı iç sıkıntısından yattım dedi çok etkilendim şizofrenler hepsi birlikte dedi eve çıktıydı çok şükür biz iyiyiz Allah'ıma şükürler olsun
Yok yok benim dediğim kız 3 4 gün falan olması lazımBen hergün içiyorum o hapı.
Bipolar olduğu için yatmış 4,5 ay panikatak anksiyeteden yatan var mı bilmiyorum ben hiç duymadım o yüzden Allah’a şükürler olsun yani.
Ben dr gittiğimde bile ağır hastaları görünce çok etkileniyorum bende mi böyle olcam diyorum birden korku basıyor Allah düşürmesin gerçektenYok yok benim dediğim kız 3 4 gün falan olması lazım
Beni de bu yüzden hergün korku basıyor ya daha kötü olursam hastaneye yatırılırsam aynı durumu yaşıyoruz demek ki Allah korusun ne diyelim bol bol dua edicez RabbimizeBen dr gittiğimde bile ağır hastaları görünce çok etkileniyorum bende mi böyle olcam diyorum birden korku basıyor Allah düşürmesin gerçekten
evet cnm bol bol dua etmek lazım her zaman bizden daha kötüleri var diye kendimizi motive edelim en basitinden.Beni de bu yüzden hergün korku basıyor ya daha kötü olursam hastaneye yatırılırsam aynı durumu yaşıyoruz demek ki Allah korusun ne diyelim bol bol dua edicez Rabbimize
Amin inşallah.15 gün sonra kontrole gel dedi gidicem niye bu ilaçlar iyi gelmez ya daha kötü olucam korkusu şizofren olucam korkusu kendini kaybetme korkusu daha bir sürü şey 5 aydır Bi eski halime dönemedim ya Rabbim yardım etsin bu günler hürmetine şifa versin hepimize
Aminn canım inşallah15 gün sonra kontrole gel dedi gidicem niye bu ilaçlar iyi gelmez ya daha kötü olucam korkusu şizofren olucam korkusu kendini kaybetme korkusu daha bir sürü şey 5 aydır Bi eski halime dönemedim ya Rabbim yardım etsin bu günler hürmetine şifa versin hepimize