Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

Ben bir ara piskologa gidiyordum ilaca karşı piskologlar 1 yıl gittim ama 1 yıl sonunda çok ağır ankasiyet ve OKB +kaygı yaşayınca kendi doktora gidip ilaç almamı bazen terapinin tek yetmediğini anlattı şöyle bir durum var ilaç bağımlılık yapmıyor aslında bıraktığın an bir müddet o korkular geri gelip gecio ama eğer atlatmasan belli süre sonra tekrar başlıyorsun ilaca serotonin hormonumuz az çalışıyormuş Bizim

Ya aslında erkek arkadaşım hep diyordu bana. Hep negatif tarafından bakıyorsun olaylara, biraz dolu tarafından bak diye. Resmen bağıra bağıra geldi yani bu rahatsızlık. Bende 10 senedir vardı o korku, ama ara ara geliyordu. Keşke ilk patlak verdiginde tedavi olsaymisim, girdiğim işten belki çikmak zorunda kalmazdim. Bugün itibariyle başladım ilaçlara hadi hayırlısı

Herkes der olumlu yönünde bak sanki biz hiç olumlu yönü düşünmüyoruz ya bazen kimsenjn bizi anlamadığımız düşünüyorum herzaman heryerde söylerim insan kendine neden eziyet etsin demekki elimizde değil demi ALlah ALlah neyse ilaclarinizi düzenli için bir 15 gün sizi huzursuz yapabilir ondan sonra rahatlarsiniz

Siz kullanıyor muydunuz ilaç Dr 10 gün kullan kontrole gel demişti bana zamanında kullansaydim üç gun sonra kontrol günüydü şimdi bayrama denk geliyor

Siz kullanıyor muydunuz ilaç Dr 10 gün kullan kontrole gel demişti bana zamanında kullansaydim üç gun sonra kontrol günüydü şimdi bayrama denk geliyor
Evet ben kullandım uzun yıllar ama şimdi hamilelik için bırakmıştım inan bana ilaç bana kilo aldirmasa ben hlkullanirim stres den kanser olmaktansa ilaçla mutlu 3 gün yaşarım mantığında yım belkide yanlış bir mantık ama gerçekten stres beni mahfediyor

Bende aksine hep kalabalık içindeydim aşırı sosyaldim aşırı mutluydum yaşadığım olaylar sonrası 5 aydır kendimi eve hapsettim tabiki çıktım denedim doktorum da korkunun üzerine giderek yeneceksin dedi denedim ama olmadı ben dışarda aşırı huzursuz oluyorum nefes almayı bırak boğuluyorum çıkmamaya özen gösteriyorum tabiki kötü bi rahatsızlık bu da inşallah zamanla geçer allah yardımcımız olsun valla.
Yaşın mı küçük ? Ailen müdahale etmiş o yüzden sordum antidepresan diyince herkes de bi ön yargı vardır zaten ama uzun süredir rahatsızmışsın daha ailenin seni tedavi + ilaçlar için teşvik etmesi lazım.

Hayir 26 yaşındayım :) muhafazakar ve gelenekçi bir ailem var onlara göre ilaç neymiş, zehirmis maneviyatla cozermisim. Evet maneviyat da iyi geliyor ama üç hafta oldu neden bie gelişme yok hala? Ilaç tedavisine başladım o yüzden bugün ikinci gunum

5 senedir araliklı olarak yaşıyorum. Su an da 1 senedir fenalardayım. Once kendim aşıcam dedim olmadı. Sonra hamile kaldım daha da berbat oldum...simdi dogumuma az kaldı ölüm korkusundan ölücem

Tabiki maneviyat tevekkül edebilmek çok önemli yenisin daha canım hemen bi etki bekliyoruz ama malesef ilaçlar küçücük yardımcı oluyor bize bende 5 aydır kullanıyorum ama her türlü korku atak panik herşeyi yaşıyorum yinede

Ilaçlara yeni başlamışken bu yorum pek iyi olmadı bana :)

Arkadaşlar hoşgeldiniz denir mi böyle bir topiğe ama formaliteden diyim benzer şeyleri yaşıyoruz kurk mantolu madonna arkadaş maneviyatı olan insanlar daha çok yakalanıyor böyle hastalıklara tabi ilacın yanında namaz tesbih iyi geliyor ama tedavi de şart ailenize Beyhan Budak inançlı insan namaz kılan insan depresyona girer mi adlı videosunu izletmenizi tavsiye ederim tepki veriyorlarsa göstermeden için yapacak bişey yok beden hasta olduğu gibi ruh da hasta oluyor hepimizin Allah yardımcısı olsun kurk mantolu madonna bende de delirme korkusu hatta şizofren olma korkusu hepsi var zehir ediyor hayatı

Ya bende bir anda başladı bu biliyor musun. Işe girdim o gece uyuyamadım tabi sahur falan derken normal aslında ama, sonraki gün bana öyle birşey oldu ki. O kadar büyük bir korku yaşadım ki, bidaha hiç uyuyamicam delircem ölcem diye. Kulağa saçma geliyor dimi ama işte yaşıyor insan bir yandan şizofren olmaktan da korkuyorum. Paso korkmakla geciyor günler. Yeni girdiğim isi bile bıraktım bu yüzden. Inşallah şuraya artik o gunler geride kaldı diye yazarız bir gün

Evet inşallah birgün iyileştik diye yazarız evet hayatımız iyi giderken ne oluyor bilmiyorum bu hastalığın kucağında buluyoruz kendimizi ben de birgün gündüz çok güzel keyifle gezmişken akşamına hastanelik olmuştum meğer panikatak başlamış ardından anksiyete depresyon okb hepsi peşi peşine geldi hayatı zindan ediyor insana

Aynı durumdayım ben de böyle hep sürekli diyorum ki keşke o günün öncesine donsem aslında ne mutluymusum vs diye. Inşallah hepsi geçecek birgun korkularimiza gülüp geçeceğiz

Aynı durumdayım ben de böyle hep sürekli diyorum ki keşke o günün öncesine donsem aslında ne mutluymusum vs diye. Inşallah hepsi geçecek birgun korkularimiza gülüp geçeceğiz
9 senedir var bende Allahtan ümitliyim bir gün geçecek inşallah zaman zaman iyi olduğum süreler oldu umarım yine olur

Ilaçlara yeni başlamışken bu yorum pek iyi olmadı bana :)
Herkeste aynı olmaz ama canım biliyorsundur hepimizin ortak hastalığı var ama başka başka sorunlar sıkıntılarımız var mesela diğer arkadaş diyo ya şizofren olma korkusu mesela ben bu korkuyu hiç yaşamadım ama diğer korkuları bende dibine kadar yaşıyorum bugün mesela durduk yere ağlama krizine girdim bi titreme bi korku geldi geçene kadar sürünüyorsun işte ataklardan atak beğen yani.
Dediğim gibi arkadaşlar en kötü anımızda çok zor belki ama kendimizden çoook daha kötü durumdakileri düşünüp halimize şükredip en azından kendimizi motive edelim.

9 senedir var bende Allahtan ümitliyim bir gün geçecek inşallah zaman zaman iyi olduğum süreler oldu umarım yine olur
Benim de aynı şekilde 10 sene önce başladı herşey. Sonrasında kendiligimden düzeldim falan ergendim o sıralar. Ama şuanki beni cidden mahvetti. Inşallah iyi olacağız

Aynen benim korkum da bambaşka saçma sapan birşey. Benim de ataklar ilk zamanlar çok geliyordu titremeler ağlama krizleri o iç buhranini çok iyi bilirim. Sadece eskisi gibi iyi olmak iyi hissetmek işe güce gidebilmek istiyorum hepsi bu..

Selam arkadaşlar bizim bu grupta emdr tedavisi görüp sonuç alan var mıydı geçmiş konuşmaları okumaya üşendim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…