Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

Ben aldim emdr terapisi ama travmam olmadığı için etkili olmadı ne yazıkki seans fiyatı 200 TL idi.Bir kaç seans alıp bıraktım zaten memleketten dönmek zorundaydık.Ben grup terapisi almak istiyorum çünkü kalabalıkta kendimi rahat hissetmiyorum.

Selam kızlar nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben ilaçları almaya başlayalı 6 gün oldu. Daha iyiyim. Geceleri uyuyabiliyorum ve gün içindeki o huzursuzluk baya azaldı. Şimdilik tek sorun ailem istemediği için gizli kullanıyorum o beni yoruyor. Durum böyle eski sen şakrak beni cooook ama coook özledim.

Geçen hafta kontrol gittiğimde bana emdr önerdi doktorum da kendisi yapmıyormuş ama ağır travma yaşadığım için etkisini görürsün dedi bende sonuç alan var mı diye sormak istedim bilmiyorum napcam
Şükür diyelim iyi olalım canım. Bende eski kendimi o kadar çoook özlüyorum ki havalar ısındı yaz geldi falan ama ev hapsine devam ediyorum çıkamıyorum dışarı Allah yardımcımız olsun bu mübarek Ramazan ayının son gününde şimdiden hepinize İyi Bayramlar.

Travma varsa çok daha etkili oluyor tabiki.Benim için grup terapisi daha uygun cunku zaten problemim kalabalıkla.o yüzden bana bir faydası olmadı.size olacaktır mutlaka zaten emdr nin odağı travmalar.
Size de hayırlı bayramlar Allah şifa versin inşallah

İyi bayramlaaar :) ben kendime hedef koydum hergun su kadar yürücem diye. Hatta bunla ilgili uygulama bile indirdim. Cidden iyi geliyor tavsiye ederim

Bugün ben de pek iyi hissedemedim ya neden anlayamadım. Kendimle kalınca yani kendi kendime aktivite yapınca daha iyi hissediyorum ben onu farkettim

Ben de okula gitmek istemiyordum birkaç aydır ama şuan tatilde evde kalınca da farkli olmuyormuş hatta insan daha çok gereksiz seyler düşünüyormuş dün disardaydik bugün evdeydim geç kalktim yemek fln yaptım ama hep bir memnuniyetsizlik vardı.

Aslında en güzeli çalışmak meşgul olmak.. ama benim anksiyete atakları günümü mahvettigi ve de saçma uykusuzluk korkum yüzünden işimi bıraktım. Şimdi korkuyorum ise başlasam yine aynı seyler mi olcak ..

Benim de aklımdan geçtin acaba tatil yaradı mı diye değişmiyor dimi ailenin yanına gitmedin mi bayram tatilinde

Benim de aklımdan geçtin acaba tatil yaradı mı diye değişmiyor dimi ailenin yanına gitmedin mi bayram tatilinde
Aman aman bir değişiklik yaşamadım yani yine huzursuzdum mesela bugün.Memlekete 20sinde gideceğiz.haftaya da rapor alacağım zaten artık gidene kadar da piknik,temizlik vs meşgale lazım.
Sizin nasıl geçiyor bayram

Kızlar su huzursuzluklarimiz geçsin artık geçtiğinde surda parti neyin yapalım yav bu nedir yaz günü bu huzursuzluklar eskiden kışın depresyona girerdim şimdi de yazın

Çok güzel geçti diyemem anksiyete hep vardı tam iyiyim derken bu hastalık yeniden ortaya çıkıyor

Evde kendinle bir başına kaldıkça daha da aziyor bu hastalıklar onu anladım.Bugün yine hava aldik iyi geldi.Evde durunca surekli tv karsisinda yatip biseyler kuruyor insan.Yarın pikniğe gideceğiz.cumartesı de bir arkadaşı kahvaltıya çağıracagim.sırf değişikik olsun kendimi dinlemeyeyim diye.Sonra da temizlik avcıları gibi kendimi biraz temizliğe vereceğim.dış fırçasıyla fln ocak temizliyorlar ya izlerken bile rahatliyorum:))

Valla bende bayram tatilindeyim ama dediğiniz gibi geçmedikçe ortam değiştirse de geçmiyor şimdi ben hamileyim ya etrafta mikrop virüs kapatsam bebeğe gecermi korkusu tedirginliği yaşıyorum kendi kendime terapi yapıyorum veya biriyle dertlesince sorudgum soruların cevaplarını o vermeden ben veriyorum böyle diyeceksin diye evet diyorlar ama yine işe yaramıyor rabbim hepimizi bu sıkıntıdan kurtarsın

valla ben çıldırmak üzereyim
doktor ilaç verdi de eşim pek yanaşmıyor ilaç mevzusuna
o kadar kötü değil, senin kendi kendine düzeltemeyeceğin bir şey değil diyor ama inanın beni bitiriyor artık bu durum

Bonjouur.kaçıncı haftadasiniz?Neler yaşıyorsunuz ? Zaten korkulacak bir şey olsa doktor da ilacı vermezdi diye düşünüyorum.Hep diyorlar ya hamilelerde ilaç kullanımı üzerine yeterli sonuç yok kar zarar oranına bakıp ona göre ilaç veriyoruz.bana vermiş olsa burdaki doktor çoktan kullanırdım ama inat etti çok da tecrubeli değil.l

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…