- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 32
Ben de çok merak etmiştim bunu ama deneyip sonuç alan Cok kişi var. Piskologa sorduğumda bu sizin duruma uygun değil demişti.Selam arkadaşlar bizim bu grupta emdr tedavisi görüp sonuç alan var mıydı geçmiş konuşmaları okumaya üşendim de.
Geçen hafta kontrol gittiğimde bana emdr önerdi doktorum da kendisi yapmıyormuş ama ağır travma yaşadığım için etkisini görürsün dedi bende sonuç alan var mı diye sormak istedim bilmiyorum napcamBen aldim emdr terapisi ama travmam olmadığı için etkili olmadı ne yazıkki seans fiyatı 200 TL idi.Bir kaç seans alıp bıraktım zaten memleketten dönmek zorundaydık.Ben grup terapisi almak istiyorum çünkü kalabalıkta kendimi rahat hissetmiyorum.
Şükür diyelim iyi olalım canım. Bende eski kendimi o kadar çoook özlüyorum ki havalar ısındı yaz geldi falan ama ev hapsine devam ediyorum çıkamıyorum dışarı Allah yardımcımız olsun bu mübarek Ramazan ayının son gününde şimdiden hepinize İyi Bayramlar.Selam kızlar nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben ilaçları almaya başlayalı 6 gün oldu. Daha iyiyim. Geceleri uyuyabiliyorum ve gün içindeki o huzursuzluk baya azaldı. Şimdilik tek sorun ailem istemediği için gizli kullanıyorum o beni yoruyor. Durum böyle eski sen şakrak beni cooook ama coook özledim.
Travma varsa çok daha etkili oluyor tabiki.Benim için grup terapisi daha uygun cunku zaten problemim kalabalıkla.o yüzden bana bir faydası olmadı.size olacaktır mutlaka zaten emdr nin odağı travmalar.Geçen hafta kontrol gittiğimde bana emdr önerdi doktorum da kendisi yapmıyormuş ama ağır travma yaşadığım için etkisini görürsün dedi bende sonuç alan var mı diye sormak istedim bilmiyorum napcam
Şükür diyelim iyi olalım canım. Bende eski kendimi o kadar çoook özlüyorum ki havalar ısındı yaz geldi falan ama ev hapsine devam ediyorum çıkamıyorum dışarı Allah yardımcımız olsun bu mübarek Ramazan ayının son gününde şimdiden hepinize İyi Bayramlar.
İyi bayramlaaar :) ben kendime hedef koydum hergun su kadar yürücem diye. Hatta bunla ilgili uygulama bile indirdim. Cidden iyi geliyor tavsiye ederimGeçen hafta kontrol gittiğimde bana emdr önerdi doktorum da kendisi yapmıyormuş ama ağır travma yaşadığım için etkisini görürsün dedi bende sonuç alan var mı diye sormak istedim bilmiyorum napcam
Şükür diyelim iyi olalım canım. Bende eski kendimi o kadar çoook özlüyorum ki havalar ısındı yaz geldi falan ama ev hapsine devam ediyorum çıkamıyorum dışarı Allah yardımcımız olsun bu mübarek Ramazan ayının son gününde şimdiden hepinize İyi Bayramlar.
Aslında en güzeli çalışmak meşgul olmak.. ama benim anksiyete atakları günümü mahvettigi ve de saçma uykusuzluk korkum yüzünden işimi bıraktım. Şimdi korkuyorum ise başlasam yine aynı seyler mi olcak ..Ben de okula gitmek istemiyordum birkaç aydır ama şuan tatilde evde kalınca da farkli olmuyormuş hatta insan daha çok gereksiz seyler düşünüyormuş dün disardaydik bugün evdeydim geç kalktim yemek fln yaptım ama hep bir memnuniyetsizlik vardı.
Benim de aklımdan geçtin acaba tatil yaradı mı diye değişmiyor dimi ailenin yanına gitmedin mi bayram tatilindeBen de okula gitmek istemiyordum birkaç aydır ama şuan tatilde evde kalınca da farkli olmuyormuş hatta insan daha çok gereksiz seyler düşünüyormuş dün disardaydik bugün evdeydim geç kalktim yemek fln yaptım ama hep bir memnuniyetsizlik vardı.
Aman aman bir değişiklik yaşamadım yani yine huzursuzdum mesela bugün.Memlekete 20sinde gideceğiz.haftaya da rapor alacağım zaten artık gidene kadar da piknik,temizlik vs meşgale lazım.Benim de aklımdan geçtin acaba tatil yaradı mı diye değişmiyor dimi ailenin yanına gitmedin mi bayram tatilinde
Çok güzel geçti diyemem anksiyete hep vardı tam iyiyim derken bu hastalık yeniden ortaya çıkıyorAman aman bir değişiklik yaşamadım yani yine huzursuzdum mesela bugün.Memlekete 20sinde gideceğiz.haftaya da rapor alacağım zaten artık gidene kadar da piknik,temizlik vs meşgale lazım.
Sizin nasıl geçiyor bayram
Milllet gezip duruyor biz paniklerdeKızlar su huzursuzluklarimiz geçsin artık geçtiğinde surda parti neyin yapalım yav bu nedir yaz günü bu huzursuzluklar eskiden kışın depresyona girerdim şimdi de yazın
Herkes gününü gün ediyor yaaMilllet gezip duruyor biz paniklerde
Bonjouur.kaçıncı haftadasiniz?Neler yaşıyorsunuz ? Zaten korkulacak bir şey olsa doktor da ilacı vermezdi diye düşünüyorum.Hep diyorlar ya hamilelerde ilaç kullanımı üzerine yeterli sonuç yok kar zarar oranına bakıp ona göre ilaç veriyoruz.bana vermiş olsa burdaki doktor çoktan kullanırdım ama inat etti çok da tecrubeli değil.lvalla ben çıldırmak üzereyim
doktor ilaç verdi de eşim pek yanaşmıyor ilaç mevzusuna
o kadar kötü değil, senin kendi kendine düzeltemeyeceğin bir şey değil diyor ama inanın beni bitiriyor artık bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?