• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

Dün disariya çıktığın gibi gayret et canım.Ya Allah deyip başla.Aynı ben de oyleyim evi supurecegim ha gayret başlayalım
Hiç bişey içimden gelmiyor nasıl geçecek bu durum ilaç da yapıyor böyle uyuşukluk iştahımı da kesti bişey yiyemiyorum ne öyle ne böyle Allahım yardım etsin

Hiç bişey içimden gelmiyor nasıl geçecek bu durum ilaç da yapıyor böyle uyuşukluk iştahımı da kesti bişey yiyemiyorum ne öyle ne böyle Allahım yardım etsin
Evet vallahi sanki taş taşıtmışlar gibiyim ben de.Havadan da oluyor burası hep kapali.
İlaç şifa olsun inşallah ilk bir iki hafta bana öyle yapıyordu ama geçiyordu.
Amin inşallah..

Hala yatıyorum kıızm uyudu ben de yattım bulaşık makinası boşaltılacak çamaşır makinasındakiler asılacak yemek yapıcam ama hiç bişey yapmak istemiyorum bıktım ne zor bişey ilaç iyi gelmiyor herhalde randevular da dolu alınmıyor devlete randevu

Ben 3 seneye yakın kullandım. Hiç de faydası olmadi. Herşey kafada bitiyor derlerdi inanmazdım,yapamazdım. Hakikaten öyleymiş.
Bir arkadaş daha böyle bir konu açmıştı yakınlarda ona da yazdım hatta.
Kendini oyalayacak şeyler bulmalısın. Tam olarak ne hissediyorsun bilmiyorum ama. Hobiler edin. Birseylerle oyalan. Ben ilaçları tavsiye etmiyorum. Ben sürekli ağlardım. Ufacık sorun bile sanki dünyanın sonu gibi gelirdi. Ucunda ölüm var gibi. Zar zor universiteden mezun oldum bu duygularla. Evime geldim. Geçmedi tabiki ama azaldı. Okudum okudum okudum. Sürekli psikolojik yazilar okudum. Iyi hissetmek david burn tavsiye ederim. En önemlisi de bol bol ibadet ettim. Dert Allahtan deva da Allahtan. Yani nasil anlatsam bilemiyorum. Sana verebileceğim o kadar tavsiye var ki.
Sen neler hissediyorsun?
Nasıl oldunuz hastalık nüksetti mi yazdıklarınızı okudum ama içimden bişey yapmak gelmiyor ki nasıl yapıcaz hobi var ama ilgilenmek bile istemiyorum

Hala yatıyorum kıızm uyudu ben de yattım bulaşık makinası boşaltılacak çamaşır makinasındakiler asılacak yemek yapıcam ama hiç bişey yapmak istemiyorum bıktım ne zor bişey ilaç iyi gelmiyor herhalde randevular da dolu alınmıyor devlete randevu
Randevu almadan erken gidip sıra alsanız?çünkü ilacı aniden kesmiş olsanız bile şimdiye biraz da olsa iyi hissetirmesi lazımdı

Aslında gidicem de eşim de kızacak bu kaçıncı gidişin diye en son 1 ay önce gittiydim
Olsun bu durumda olmak daha mı iyi.eşiniz de anlayışlı davranacaktir bence çünkü ilaç 1 ayda belki dünyanın en mutlu insanı yapmaz ama bu kadar kötü de olmamaniz gerekti.

Olsun bu durumda olmak daha mı iyi.eşiniz de anlayışlı davranacaktir bence çünkü ilaç 1 ayda belki dünyanın en mutlu insanı yapmaz ama bu kadar kötü de olmamaniz gerekti.
Şimdi çamaşırları astım zoraki hava açmış güneş çıkmış insanın içinin cıvıl cıvıl olacağı bir hava mutfağa geçtim mecburen eşim sabah işten geldi kalınca yemek bekler ama başka kimselerin de ilaç içtiği halde böyle olanlar var eski ilacım iyi geliyordu sadece okb yi önlemiyordu Dr bıraktırmıştı ama en azından bu kadar kötü değildim evde var o ilacımdan içsem mi diyorum en azından 5 haftada inşallah yine dönerim o halime biraz sadece okb ye iyi gelmemişti bünye de alıştığı için değiştirmişti içsem diyorum ama o ilacı bırakması da zor efex diye başlıyor bırakma sürecinde 1 hafta başım sersem gibiydi yeniden başlamayim diyorum kararsızım

Şimdi çamaşırları astım zoraki hava açmış güneş çıkmış insanın içinin cıvıl cıvıl olacağı bir hava mutfağa geçtim mecburen eşim sabah işten geldi kalınca yemek bekler ama başka kimselerin de ilaç içtiği halde böyle olanlar var eski ilacım iyi geliyordu sadece okb yi önlemiyordu Dr bıraktırmıştı ama en azından bu kadar kötü değildim evde var o ilacımdan içsem mi diyorum en azından 5 haftada inşallah yine dönerim o halime biraz sadece okb ye iyi gelmemişti bünye de alıştığı için değiştirmişti içsem diyorum ama o ilacı bırakması da zor efex diye başlıyor bırakma sürecinde 1 hafta başım sersem gibiydi yeniden başlamayim diyorum kararsızım
Doktora sormadan başlamayın bence o ilaç depresyon içindı heralde.Ama önce doktorla görüşün

Doktora sormadan başlamayın bence o ilaç depresyon içindı heralde.Ama önce doktorla görüşün
İçtim dayanamadım onu içerken biraz daha iyiydim inşallah yine iyi gelir diğer verdiği ilacı da bırakmıcam randevu alana kadar İzzet Güllü yü dinleyip iyi olanlar var hiç dinledin mi sen

Şizofren degilsiniz o cok farkli bisey. Klasik anksiyete arti depresyon yasiyorsunuz benim gibi. Ben de butun gun yatmak istiyorum ki onceden cok sosyaldim.

Malesef bende uzun süredir panik atak hastasıyım. Bir konuda sıkıntıya düştüğüm anda fenalaşyorum

Back
X