- 18 Ekim 2018
- 671
- 240
- 103
- 37
Birde canım ben doğum sonrası lohusalık depresyonu da çok etkileniyorum anlattilarda olumsuz şeyler kafamda oluştu sende olmuştu muAmin inşallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde canım ben doğum sonrası lohusalık depresyonu da çok etkileniyorum anlattilarda olumsuz şeyler kafamda oluştu sende olmuştu muAmin inşallah canım
Oldu canım her kadında oluyor yapacak bişey yok insan o dönemde çok hassas oluyor ben herşeye ağlıyordum göğüslerimden süt akıyordu atletim ıslanıyordu çatlaklarım kırmızı kırmızıydı ağladım eşime beni beğenmiceksin artık diye o günler hiç geçmicek sanmıştım çok şükür ki geçti takma canım kafana bunları bir dönem bu ve geçiyor çok şükür önemli olan sağlıkla bebeğini kucağınıza alın ve eviniz şenlensinBirde canım ben doğum sonrası lohusalık depresyonu da çok etkileniyorum anlattilarda olumsuz şeyler kafamda oluştu sende olmuştu mu
Ya Allah korusun çok ağır geçirenler olmuş anlattılar falan o etkiledi beni evet yoksa her kadında oluyormuş hormonlar birden sifirlanincaOldu canım her kadında oluyor yapacak bişey yok insan o dönemde çok hassas oluyor ben herşeye ağlıyordum göğüslerimden süt akıyordu atletim ıslanıyordu çatlaklarım kırmızı kırmızıydı ağladım eşime beni beğenmiceksin artık diye o günler hiç geçmicek sanmıştım çok şükür ki geçti takma canım kafana bunları bir dönem bu ve geçiyor çok şükür önemli olan sağlıkla bebeğini kucağınıza alın ve eviniz şenlensin
İlaç falan kullandı mı o dönemde gerçi Allah dermansız dert vermesin onun bile ilacı çözümü varki ama duyduklarım olunca intahara kadar surukluyormusOldu canım her kadında oluyor yapacak bişey yok insan o dönemde çok hassas oluyor ben herşeye ağlıyordum göğüslerimden süt akıyordu atletim ıslanıyordu çatlaklarım kırmızı kırmızıydı ağladım eşime beni beğenmiceksin artık diye o günler hiç geçmicek sanmıştım çok şükür ki geçti takma canım kafana bunları bir dönem bu ve geçiyor çok şükür önemli olan sağlıkla bebeğini kucağınıza alın ve eviniz şenlensin
Allah korusun öyle şeyleri dinleme evet ben çok ağlıyordum ilaca başladık kızım emmediydi zaten sağmayı da bıraktık mama ile beslendiİlaç falan kullandı mı o dönemde gerçi Allah dermansız dert vermesin onun bile ilacı çözümü varki ama duyduklarım olunca intahara kadar surukluyormus![]()
senin adına sevindim canım.Tam geçmemekle beraber benim efexorun dozunu artırınca biraz daha iyi oldum çok şükür sen şuan ne kullanıyorsun eğer efexordan fayda gördüysen druna dozunu artırmasını söyleyebilirsin orucunu tutabiliyor musun canım
Paxera çok uyku yapmaz ama belki sana yapmıştır sen efexor alıyordun bende hergün iyiyim diyemem en azından şuan evimde durabiliyorum bu da bi gelişme benim için he canım isterse iş yapıyorum istemezse yapmıyorum yatıyorum ama bu akşam çok kötü oldum ağzımda meyve vardı yutamadım ben de bazen yutamama fobisi var yutamıcam sandım nefesim kesildi hergün ayrı bir b. K afedersinsenin adına sevindim canım.
şuan 2 ilaç kullanıyorum ikiside en yüksek dozlarını kullanıyorum paxera 40 ve gyrex 100 mg kullanıyorum haftaya randevum var bakalım bu sefer ne ilaç vericek bilmiyorum bi gün iyiysem ertesi gün ölü gibiyimm oruç tutuyorum canım Rabbim kabul ederse sahurda içiyorum ilaçları gündüz baya uyutuyor beni 2-3 e kadar falan.
Paxera uyku değil hiç bir etkisi yok sanki diğer gyrex çok uyku yapıyor zaten banaPaxera çok uyku yapmaz ama belki sana yapmıştır sen efexor alıyordun bende hergün iyiyim diyemem en azından şuan evimde durabiliyorum bu da bi gelişme benim için he canım isterse iş yapıyorum istemezse yapmıyorum yatıyorum ama bu akşam çok kötü oldum ağzımda meyve vardı yutamadım ben de bazen yutamama fobisi var yutamıcam sandım nefesim kesildi hergün ayrı bir b. K afedersin
Ben maalesef 5 aydır tedavi görüyorum.Günaydın herkese iyi pazarlar..Nasılsınız?Umarim herkes kendini daha iyi hissediyordur ben eskiye nazaran iyiyim onceden yazdigim gibi ama ara ara geliyorlar takacak bir şeyler buluyorum.Aranızda geçmişte ya da hala sosyal fobi yaşayanınız var mı?
Hoşgeldin aramıza tabiki alırız ne demek.sen ne zamandır rahatsızsın canım ? Ciddi bir olay va mi yaşadın ? Umutsuzluğa kapılma süründürüyor bu hastalık geçiririz inşallah hepimiz de bir gün. Hiç bir şey yapamıyorsan bile senden daha kötülerini düşünerek bulunduğun duruma şükrederek başlayabilirsin bi nevi az da olsa kendini iyi hissedersin. Tedavi görüyor Musun ?Merhaba bacılar, ben de anksiyeteli bir kardesinizim. Beni de aranıza alir misiniz? Son 20 gündür hayatımın en dip günlerini yaşıyorum. Aglamadigim gün yok. 26 yaşındayım. Bu kadar dibi gördüğümü hatırlamıyorum. Bu lanet şey yüzünden yeni girdiğim isi kaybettim. Söyleyin bana geçiyor mu, geçecek degil mi?
Fazla doz almanız sıkıntılı değil mi ? Beni doktorum sürekli uyarıyor benim dediğim dozdan fazla sakın alma diye.Selam. Nasılsinız? Iyi olanlari okuuyunca mutlu oluyorum :) İlaçları almaya baslayali baya sakinlestim. Sinirlenince esim ilacini almadin mi, diyor. Eşime iltifat bile edebiliyorum artik:) Benim şimdimi sorunum. İlaçları bir doz almam gerekirken sinirlendiğinde 3 doz birden alıyorum. Kendimi tabiki iyi hissetmiyorum. Ruh gb hissediyorum. Kontrolde doktora bu durumundan bahsedeceğim.
Alma amacımı düşününce aslında sıkıntı. Ama şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. O gün mide bulantısı, istifra isteği hissettim, sonra geçti. Eczaneye sordum, acile gitsen iyi olur dedi ama gitmedim. Iyi gelmeyeceğini biliyorum ama bir anda iyi gelsin istiyorum.Fazla doz almanız sıkıntılı değil mi ? Beni doktorum sürekli uyarıyor benim dediğim dozdan fazla sakın alma diye.
Bendede bu duygu çok oluyor aşırı öfkeliyken üst üste içmek istiyorum ama yapmıyorum o an tabi siniri ve öfkeyi kontrol edebilmek çok önemli.sizde yine normal dozunda alın aman ben çok korkuyorum bu ilaçlardan.Alma amacımı düşününce aslında sıkıntı. Ama şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. O gün mide bulantısı, istifra isteği hissettim, sonra geçti. Eczaneye sordum, acile gitsen iyi olur dedi ama gitmedim. Iyi gelmeyeceğini biliyorum ama bir anda iyi gelsin istiyorum.
Bense bu ilaçları çok özlemişim.Bendede bu duygu çok oluyor aşırı öfkeliyken üst üste içmek istiyorum ama yapmıyorum o an tabi siniri ve öfkeyi kontrol edebilmek çok önemli.sizde yine normal dozunda alın aman ben çok korkuyorum bu ilaçlardan.
Belli durumlarda olması çok sıkıcı değil mi? Ben de aynı şekildeyim..çekingendim ama şimdi ben de eşimin yanında başkasıyla konuşurken geriliyorum..tek başımayken yine o kadar değil oluyor ama eşimin yanındayken yaşadığım stres daha fazla...F FairyTale89 ben takıntıyla birlikte yaşıyorum sosyal anksiyeteyi eskiden de çekingen bir yapım vardı fakat son zamanlarda arttı baya.kalabalıktaysam otorite ya da kendine güvenen insanlarla konuşuyorsam bazı fiziksel belirtiler yaşıyorum kas segirmesi gibi.sınıfta ders anlatırken hiçbir sıkıntım yok mesela orası da kalabalık ama o kadar rahatımki.
Eşimin arkadaşları yemeğe fln çağırıyor kaçınıyorumbir aileyle çıkıyoruz ama daha çok olursa geriliyorum bu hastalık insanı gerçekten hayattan kopariyor
Aslında bende hep süregelen bir sorun vardı ama üç hafta önce ise girmemle patlak verdi. O gece hiç uyuyamadım. Ve uyuyamayinca bir daha uyuyamicam hiç, delircem olcem diye korkup panikliyorum. Konulan teşhis anksiyete bozukluğu. Bu korku dediğim gibi hep vardı ama Kontrol altına alabiliyordum. Şimdi alamıyorum. Ilaç tedavisine başlandı. Ama ailem istemediği için onlara söylemedim maalesef ilaç kullandığımı. Annem ilk aldıklarımi çöpe attı çünkü.Ben maalesef 5 aydır tedavi görüyorum.
Hoşgeldin aramıza tabiki alırız ne demek.sen ne zamandır rahatsızsın canım ? Ciddi bir olay va mi yaşadın ? Umutsuzluğa kapılma süründürüyor bu hastalık geçiririz inşallah hepimiz de bir gün. Hiç bir şey yapamıyorsan bile senden daha kötülerini düşünerek bulunduğun duruma şükrederek başlayabilirsin bi nevi az da olsa kendini iyi hissedersin. Tedavi görüyor Musun ?