• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

Bugün pazar ve yine burada yalnızım 2 yaşında kızımla evdeyim eşim işte ve ben yine ağlıyorum bu hastalık nasıl geçecek evdeki işlerimi zorla yapıyorum zevk almıyorum hep yatmak istiyorum dışarıda güneş açmış gök masmavi ama ben farkında bile değilim içim cıvıl cıvıl değil dışarı çıkmak istemiyorum nasıl geçecek bu Allahım nasıl

Eşime diyorum ayrıl kurtul benden ben kendi bu halimden bıktım sen daha çok bıkarsın diyorum nasıl bir insanım ben ne kadar güçsüzüm bir silkelenip kendime gelemiyorum ben bunu atlatırım diyemiyorum ağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum

Eşime diyorum ayrıl kurtul benden ben kendi bu halimden bıktım sen daha çok bıkarsın diyorum nasıl bir insanım ben ne kadar güçsüzüm bir silkelenip kendime gelemiyorum ben bunu atlatırım diyemiyorum ağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum

Evet bende öyle diyorum kendime ben bu kadar güçsüz olamam bende eşime demiştim beni bırakabilirsin iyileşemiyorum diye şu an süreç daralmalarla sıkılmalarla devam ediyo bakalım Allah büyüktür çağın sıkıntısı imthan Allah sonumuzu hayır etsin bugünlerimizi aratmasın

Evet bende öyle diyorum kendime ben bu kadar güçsüz olamam bende eşime demiştim beni bırakabilirsin iyileşemiyorum diye şu an süreç daralmalarla sıkılmalarla devam ediyo bakalım Allah büyüktür çağın sıkıntısı imthan Allah sonumuzu hayır etsin bugünlerimizi aratmasın
Ağlıyorum o kadar çok ağlıyorum ki beynime gelen düşüncelerden korkuyorum geleceğe dair çok korkuyorum her günüm ayrı ağlamalı geçiyor

Nasıl güçlü olunur bu depresyon anksiyete okb nasıl geçer ağlamaktan göz pınarlarım kuruyacak Allahım nolursun yardım et tüm hasta kullarına bana da şükretmem gereken çok şey varken hayatta ben bunların farkında bile değilim ağlamalarım korkularım dinmiyor çok yoruldum 😪Allah kimsenin yaşama sevincini almasın Amin

Merhaba uzun suredir aralikli olarak depresyon panik atak ve anksiyete hastasiyim panik atagi yonetebiliyorum ancak anksiyete kaygi durumum ve hastalik hastaligimi asamadm cocuk istiyoruz ilac da kullanamiyorum anca bitkisel ne bulursam o... Butun gun hic bir is yapamiyor yalnz kalamiyorum sanki hastaym sanki son zamanlarm hissi var ustmde... İcimi dokmek istedim hepinizi tek tek okuyorum ve yalnz degilsiniz bizi bizden baska anlayan olmuyor cunku... Ne zaman istersenz bana mesaj atabilirsnz

1 yıldır tedavi oluyorum herkesin derdi sıkıntısı kendine büyüktür ama gerçekten inanılmaz travmatik olaylar yaşadım doktorum 3-5 sene içinde seni toparlıcam diyodu iyileştim mi hayır ama 1 sene önceki ben ile şuan ki ben çoook farklı hep burda demişimdir bende ilaç kullanıyorum her ay tedaviye gidiyorum ama kendi hastalığımızın ilacı bizleriz hanımlar güçsüz olmayın ben ağlayarak seansa gidiyorum pes etmicem ben iyi olucam diye ağlayarak giriyorum doktorun yanına güçlü olun bişeyleri üzerine giderek yenebiliriz pes ederek değil 😘

Kizlar benimki okbmi yoksa kaygi bozuklugumu panik atakmi simdi benim oglum var onunla ilgili dusunceler geldi otizmmi diye gecirdim suan 3 yasinda cok sukur iyi ama cok cektim surekli netten baktim agladim yemek yiyemez oldum psikiyatriste gotururken soguk soguk terliyordum ya otizm derse diye.cok sukur benim evhamlarim cikti 25aylik konusmaya basladi tam anlamiyla ben rahatladim.simdi ikinci bebegi istiyorum o otizm olurmu diye arastirmaya basladim sacma sapan daha cesaret edemedim ihtimalleri dusunuyorum iste esim 37 yasinda 35 yas ustu risk diyorlar sonra esim sigara kullaniyor bu etkilermi bende bu hastalik var adi herneyse genetik yatkinlik soz konisumu agzimda 4 tane amalgam dolgum var bu etkilermi diye korkumdan cocuk yapamiyorum tabi oglum icin endiselendigim donem kadar kotu degilim ama yimede dusunuyorum

Kizlar benimki okbmi yoksa kaygi bozuklugumu panik atakmi simdi benim oglum var onunla ilgili dusunceler geldi otizmmi diye gecirdim suan 3 yasinda cok sukur iyi ama cok cektim surekli netten baktim agladim yemek yiyemez oldum psikiyatriste gotururken soguk soguk terliyordum ya otizm derse diye.cok sukur benim evhamlarim cikti 25aylik konusmaya basladi tam anlamiyla ben rahatladim.simdi ikinci bebegi istiyorum o otizm olurmu diye arastirmaya basladim sacma sapan daha cesaret edemedim ihtimalleri dusunuyorum iste esim 37 yasinda 35 yas ustu risk diyorlar sonra esim sigara kullaniyor bu etkilermi bende bu hastalik var adi herneyse genetik yatkinlik soz konisumu agzimda 4 tane amalgam dolgum var bu etkilermi diye korkumdan cocuk yapamiyorum tabi oglum icin endiselendigim donem kadar kotu degilim ama yimede dusunuyorum

Endiselerinizi anliyorum ben iki dusuk yaptim 3. De olurmu korkusu baska korkular hep kafamda ama hayat boyle bisey degil aslinda dua edip allaha siginmak en guzeli.. fazla dusunmemek gerek aslinda tevekkul etmek gerek

Endiselerinizi anliyorum ben iki dusuk yaptim 3. De olurmu korkusu baska korkular hep kafamda ama hayat boyle bisey degil aslinda dua edip allaha siginmak en guzeli.. fazla dusunmemek gerek aslinda tevekkul etmek gerek
Iste burda hastalik devreye giriyor bu hayatta neler var bir gun olecez saglikli dedigim cocuguma bi anda bisey olabilir Allah korusun bunlari kendime soyluyorum ama dusunmektende kendimi alamiyorum bi bakmisim nette otizmin nedenleri neler yazmisim

Iste burda hastalik devreye giriyor bu hayatta neler var bir gun olecez saglikli dedigim cocuguma bi anda bisey olabilir Allah korusun bunlari kendime soyluyorum ama dusunmektende kendimi alamiyorum bi bakmisim nette otizmin nedenleri neler yazmisim
Benimde google nelerle dolu inanin ama biz hastayiz ve dusuncelerimizde hasta bir dusunceye anlam yuklemezsek bizi korkutamaz.. bende diyorum bazen noluyor dusununce arastirinca olcak olan olmucak mi.. heran hersey gelebilir basimiza... Ben kendimde guc buldugumda allaha siginiyorum biraz rahatlatiyor.. esim cok cocuk istiyor hakli ilac elimin altnda kullanamiyorum zaten olmuyorda bayagidir... Yani diyecegim korkmayin deneyin bu korkunuzun herkesin basina gelebilecek kadar esit bir ihtimal oldugunu dusunun..

Benimde google nelerle dolu inanin ama biz hastayiz ve dusuncelerimizde hasta bir dusunceye anlam yuklemezsek bizi korkutamaz.. bende diyorum bazen noluyor dusununce arastirinca olcak olan olmucak mi.. heran hersey gelebilir basimiza... Ben kendimde guc buldugumda allaha siginiyorum biraz rahatlatiyor.. esim cok cocuk istiyor hakli ilac elimin altnda kullanamiyorum zaten olmuyorda bayagidir... Yani diyecegim korkmayin deneyin bu korkunuzun herkesin basina gelebilecek kadar esit bir ihtimal oldugunu dusunun..
Benim psikiyatristim bu akıllı telefonları çıkaranın Allah belasını versin dedi herkes uzman olmuş internette yazıyor siz de okuyup gelip hastalık hastası oluyorsunuz dedi biz bunca sene boşuna okuduk dedi belirtileri okumamak daha iyi ben şizofren belirtilerini okudum 3 aydır üstümden atamıyorum hepsini yaşıyorum şimdi bin pişmanım okuduğum için

Benim psikiyatristim bu akıllı telefonları çıkaranın Allah belasını versin dedi herkes uzman olmuş internette yazıyor siz de okuyup gelip hastalık hastası oluyorsunuz dedi biz bunca sene boşuna okuduk dedi belirtileri okumamak daha iyi ben şizofren belirtilerini okudum 3 aydır üstümden atamıyorum hepsini yaşıyorum şimdi bin pişmanım okuduğum için

Bende mutsuzum bu cagdan hersey kansere cikiyor zaten internette oda buyuk korkum... Birde yanindaki karsindaki insanlar anlamiyor seni..." Yok birseyin harika gorunuyorsun.. sacmalama hasta degilsin.. " yalnz hissediyor insan bazen icimde patliyo belli etmediklerim.. zor gercekten

7
zaten gelecek ay Allah nasip ederse deneyecegim artik kacari yok ikinci bebegi cok istiyorum insallah saglikli sihhatli bir kizim olur once saglik ama bir kizimin olmasini cok istiyorum icimden gecen o.haklisiniz nefret ettim artik 35 yas ustu babalar riskli diyen profa mesaj attim esimin yasi 37 ben 26 diye bu yaslar cok genc kastettigimiz bu yaslar degil dedi ee niye o zaman 35 yas ustu babalar riskli yazdin.sonra kaygi bozuklugum var dedim onunla baglantili biraz dedi genetige danisin dedi ama benim gittigim psikiyatristler alakasi yok diyor sebebi bello degil herkes kadar risk var diyor en son bu ay tahlillerimi yaptiracam uygunsa Allaha siginip deneyecem hayirlisi olsun artik

Bende mutsuzum bu cagdan hersey kansere cikiyor zaten internette oda buyuk korkum... Birde yanindaki karsindaki insanlar anlamiyor seni..." Yok birseyin harika gorunuyorsun.. sacmalama hasta degilsin.. " yalnz hissediyor insan bazen icimde patliyo belli etmediklerim.. zor gercekten
Ben de öyle okuduğum her belirtiyi yaşıyorum şuanda da şizofren belirtilerini okudum yaşıyorum çok korkuyorum şizofren olmaktan sizce ben şizofren olmadığımı nasıl anlarım depresyondayım ya başlangıç belirtileriyse bunlar çok korkuyorum olucam diye artık belirti okumuyorum olmaktan çok çokk korkuyorum

Aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsunuz şuan. Korkmayın şizofren falan değilsiniz. Bende bu korku bir sene sürdü. Bir sene mi ziyan etti. Her şeyden aşırı derecede korkuyordum. Haber asla izlemiyordum. Haberlerde gördüğüm şeyler başıma gelirse korkusu oluyordu. Zarar verme korkusunda zaten böyle başlamıştı. Asla kimseye zarar vermezsiniz. Korktuğunuz şeyi asla yapmazsınız. Hacı hocaya da sakın gitmeyin. Daha beter dengenizi bozarlar. Bu bir psikolojik rahatsızlık. Anksiyete bozukluğu yaşıyorsunuz. Güçlü olup savaşacaksınız. Ağlarsanız yenilirsiniz.

Aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsunuz şuan. Korkmayın şizofren falan değilsiniz. Bende bu korku bir sene sürdü. Bir sene mi ziyan etti. Her şeyden aşırı derecede korkuyordum. Haber asla izlemiyordum. Haberlerde gördüğüm şeyler başıma gelirse korkusu oluyordu. Zarar verme korkusunda zaten böyle başlamıştı. Asla kimseye zarar vermezsiniz. Korktuğunuz şeyi asla yapmazsınız. Hacı hocaya da sakın gitmeyin. Daha beter dengenizi bozarlar. Bu bir psikolojik rahatsızlık. Anksiyete bozukluğu yaşıyorsunuz. Güçlü olup savaşacaksınız. Ağlarsanız yenilirsiniz.
Şükür sizi gördüm burada bekliyordum ne zamandır ne zaman girersin diye aynı şeyleri yaşamışız okudum hep yazdıklarını özelden msj atıcam bikaç bişey danışmak için 3 4 aydır taktım kafaya şizofren miyim diye Dr Dr geziyorum ağlamaktan maf oldum hergün ağlıyorum Dr lar takıntı diyor kendime inandıramıyorum okuduğum belirtilerin hepsini yaşıyorum nasıl geçecek senşn nasıl geçti

Yine yalnızım burda sabahtan beri yatıyorum hiçbir şey yemedim aç aç duruyorum ilaç da biraz uyuşukluk yapıyor ne zaman geçecek bu dertler hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden zorla yapıyorum herşeyi ne olacağım böyle ne zaman düzeleceğim buraya yazıyorum olur da benim gibi yaşayan halimden anlayan çıkarsa diye 😪

Zaman zaman çarpıntı ateş ve hafif titremeyle beni içine alan psikoloji. Bazen diyorum fiziksel bi rahatsızlığım olsaydı da boyle bi şeyle sınanmasaydım. Dünyam kararıyor her defasında

Back
X