- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi IrResistibLe_
-
Tedaviniz mi önemli kilonuz mu?Selamlar 1,5 ay önce bu tanı kondu ve ilac verildi ama ben kullanmadim çünkü kilo almaktan korkuyorum ilaçsız gecermi ?
Ve bu tür hastalık icin yazilan ilaclar kilo aldırıyor mu ?
Cikamiyorum zaten bir yereTedavi olmazsan hayatın sekteye uğrar iş okul yolda bile yürüyemez otobüste gidemez olursun. Kilo mu daha önemli bu mu umarım bir fikir vermiştir.
Cikamiyorum zaten bir yere
Var canim demir ve vitamin eksikliği ve anemiDemir eksikligi varmi peki sizde?
Haklısınız icimde bir öfke var geçmiyor affedemiyorum kayinvalidemi kayinpederimi beni yalniz bırakan ailemi kin tüm ruhumu kaplamis durumda eşime eziyet ediyorum maddi gücü yeterli değil zamaninda ailesine para yedirdi diye öfkem geçmiyorIlaclarinizi kullanin lutfen
Sizi bu ya kilo alirsam dusuncesine sevkeden bu hastaliginiz iste.
Kilo alsaniz ne olacak. Iyilesince artik ilaca ihtiyac duymayinca verirsyedirdlolari.
Benim iyilestikten sonra kilo verip tığ gibi olan tanidigim var mesela.
Devlette tedavi gordum dr anlattiklarimi dikjate almadı bence 10 15 dk durdum tam derdimi bile anlatamadim hemen tani koyup ilac yazdi cikardi odadanSimdi yeni ilaclar cikti bendede ank bozukluk var ilac kullaniyorum aksine kilo verdim doktorumla kustum yeni dogum yaptigimi soyledim bir ilac verdi hem kilo yapmaz hemde iyi gelir demisti ilac onerisinde bulunamam ancak doktorunla konusursan bu konuyu eminim yardimci olacaktir gecmis olsun
Sanki benim derdim gibi anlattiniz benmde esimin ailesiyle sorunlarim cok tartisincada deedigim gibi elim ayagim bosaliyorHaklısınız icimde bir öfke var geçmiyor affedemiyorum kayinvalidemi kayinpederimi beni yalniz bırakan ailemi kin tüm ruhumu kaplamis durumda eşime eziyet ediyorum maddi gücü yeterli değil zamaninda ailesine para yedirdi diye öfkem geçmiyor
Haklısınız icimde bir öfke var geçmiyor affedemiyorum kayinvalidemi kayinpederimi beni yalniz bırakan ailemi kin tüm ruhumu kaplamis durumda eşime eziyet ediyorum maddi gücü yeterli değil zamaninda ailesine para yedirdi diye öfkem geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?