Anksiyete bozukluk ve sosyal fobi

Yanınızda olsam o arkadaslarınızın ağzına mıcardım.Nedemek kiloydu bilmem ne,Sanane kardesim sanane.Senmi taşıyacaksın beni.Sen bikere kendine bak.Geri...lı.Belki ben kilo almak istıyorum.Sırtındamı tasıyacaksın beni.Çarkınıza mıcarım.
Ayrıyeten madem kullanmayacaktınız ilacları,doktoru dinlemeyecektiniz,neden gittiniz?
Aslında hissetikleriniz cokta elzem degil,yani herkes hissediyo böyle seyler.Ha nedir, siz daha yogun hissediyorsununz,olabilir.Cok normal.Yani bunu ululastırmaya,hay kilo alırsında bilmem nelere getirmeye gerek yok.
Allahtanki bi devası,ilacı var.Bu yönden moralimizi yuksek tutuyoruz.Ok
Haa su kiloyu soyleyecektım kafa gitti arkadaslara.Eve trambolin alın.Hem stres atarsınız,zayıflarsınızda.Madem bu kadar takıyorsunuz,Takarsınız kulaklıkları.Oh missBen aldım capı 115 cm.Fiyatı 200 küsür.Super bişey ya.Stres falan kalmıyo ınsanda.

sabah ki ilacımı aldım 1 ay bu ilaçları kullanacagım eger iyi gelirse aynı dr a devam edecegim malesef özele veya yarı özele gidemem bu aralar

Tabulara inanmayın. Bu ilaçların yan etkileri kişiden kişiye değişir. Bazı kişilerde hiç yan etki olmaz.Alışma sürecinde cok güçlü sersemlik,uyuşma şeklinde yan etkiler olabilir ki bunlar da 10 günden fazla sürmez genelde ama sonrası gerçekten huzur verici sizin için. Geçmiş olsun

cuma gününden beri kullanıyorum mide bulantısı oldu biraz ama başka bişey yok kilo aldım bide malesef

cuma gününden beri kullanıyorum mide bulantısı oldu biraz ama başka bişey yok kilo aldım bide malesef

bende bir donem kullandim ne kilo aldim ne de verdim istahimda acilma olmadi..
eger ruhunun gercekten ihtiyaci oldugunu dusunuyorsan doktorun da verdiyse hic durma ic.. kimseyi dinleme..
hayat ertelemek icin cok kisa..
sen fark etmeden disarida hayat akip gidiyor ve birseyleri kaciriyorsun..

Canim kilo aldirir diyemem sana ama aldirmazda diyemem. Dedigin ilaclari tanimiyorum. Bende zamaninda ilac kullandim. Kilo bile verdirdi bana. Bu ilaclar hep aldirmiyor emin ol. Verdirenleride var. Seni anliyorum bu konuda. Bende kilo almaktan cok korkmustum. Psikiyatrimle bunu konustum. Bana bu konuda dikkat etti. Hic sikinti yasamadim. Suan cok iyiyim ilacta kullanmiyorum artik. Allah sifa versin sana. :)

Bende ayni durumdayim hatta su an yazdiklarini yasiyorum nasil atlaticam bunu bilmiyorum.
Beni en cok uzen yalnizlik sanirim aileden uzaktayim,ondan oluyo arada gidip degisiklik olsa hasta olmam.
Bu hastaligi yasayan herkeze cok dua ediyorum biliyomusun?
Yasam kaliten o oluyo.
Ceken bilir ya bende size yazmak istedim tel da bile kimseyle gorusmuyorum artik.
ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN.

ayrıntılara takılıyorsun, önemli olan sağlığın ve doktorundan eminsen tedavine devam et, yoksa bir başka doktor bul ama tedavi bul, hem ilaç hem terapi gerekir

Ilaclari kullanıyorum esim kilo alman umurumda değil iyi ol yeter dedi bu ilaclari bitirince yine gideceğim dr a kilo almak istemedigimi söyleyeceğim

Canim ilacsiz da geciyor psikologla görüş terapi al ben de senle aynı dertten cekiyorum ilac sadece ertelemene sebep oluyor önemli olan ilk kafandakileri cozmek bu konuda uzman bir psikologtan randevu al hemen

Bu ilaçlar değil ama bu ilaçların bir benzerini kullandım. Ben de iştahsızlık, bulantı yaptı. Şimdi ilaçlara bağımlı kalmıyım diye bıraktım ama hiç iyi değilim yeniden gidip başlamayı düşünüyorum

İlacı bırakalı ne kadar oldu peki canım geçmiş olsun bu arada

Canim ilaclar da elbette yararli ama terapi almak hastaligin tekrarlamasini önlüyor bence bir uzman psikologta deneyin emin olun ise yariyor

Canim ilaclar da elbette yararli ama terapi almak hastaligin tekrarlamasini önlüyor bence bir uzman psikologta deneyin emin olun ise yariyor
Öneriniz için teşekkür ederim. Benim iyileşmememin sebebi kafama göre ilacı bırakmam oldu. Bu tür ilaçları 6 ay düzenli olarak kullanmak gerekiyormuş. Ben kullanmadım iyileştim, geçti dedim ama sadece üstünü kapstmşım şimdi zaman zaman çok kötü olduğum günler oluyor.

Aynen o da çok önemli ben hiç ilaç kullanmadim yan etkilerinden korkuyorum cunku psikologa gidiyordum sonra o uzak bir yere gidince yeni ariyorum su an bana iyi geldi,ondan size de tavsiye etmek istedim

Ben stres altındayken kilo aldıgım için kullandıgım antidepresan türevleri hep kilo verdirdi. Çünkü o kilolar normal degildi ve ben rahat olunca kolayca verdim. Her vücut aynı değildir ne tepki vereceğini bilemezsin. Ben mesela kortizon tedavisi gördüm aralıklı olarak ve mg mı oldukça yüksekti de. Bilirsin kortizon kilo yapar bende yapmadı hatta tatlı tuzlu yemeyeceksin demişlerdi yediğim halde olmadı. Yani kişiden kişiye değişir bence tedavini ol kilo bir şekilde verilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…