- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi IrResistibLe_
-
cuma gününden beri kullanıyorum mide bulantısı oldu biraz ama başka bişey yok kilo aldım bide malesefTabulara inanmayın. Bu ilaçların yan etkileri kişiden kişiye değişir. Bazı kişilerde hiç yan etki olmaz.Alışma sürecinde cok güçlü sersemlik,uyuşma şeklinde yan etkiler olabilir ki bunlar da 10 günden fazla sürmez genelde ama sonrası gerçekten huzur verici sizin için. Geçmiş olsun
cuma gününden beri kullanıyorum mide bulantısı oldu biraz ama başka bişey yok kilo aldım bide malesef
Kilo alnak en buyuk fobim malesef elimde değil yorumunuz icin tesekkur ederim @Ablan Star Bebegim
cuma gününden beri kullanıyorum mide bulantısı oldu biraz ama başka bişey yok kilo aldım bide malesef
Bende ayni durumdayim hatta su an yazdiklarini yasiyorum nasil atlaticam bunu bilmiyorum.Aynen o arkadaşlar herşeyleri biliyorlar zaten.
Aman hap kullanma şöyle olur böyle olur.
Aman şu ilacı içme kilo alırsın aman bu içme kısır kalırsın.
Zaten o kadar doktor, uzman, prof boşa okumuş. Onlar hiç bişey bilmiyor. E bizde malız yeri geldiğinde boşa paralar veriyoruz. Zaten biz niye tedavi oluyoruz ki bizim ilacımız o arkadaşların aklı.
Ben ilaç kullandığım dönemde arkamdan psikolojisi bozuk, kırık, deli vs lafları kullanılmış. Hiç bir şey demedim. İlacı kullandığımıda göğsümü gere gere söylemeye devam ettim.
O arkamdan konuşanlar benden daha hasta insanlar.
En azından ben hastalığımı kabul edip tedavi oluyordum.
Kimseyi dinleme.
Senin ne yaşadığını hissettiğini onlar bilmiyor.
Geceleri ufacık bir şeyden etkilenip uyuyamadığın geceleri..
Yolda giderken aklına gelen geçmişten bir konunun kafanda ne kadar büyüyüp senin kalbnin nasıl sıkıştığını..
Olmayacak şeyleri olacakmış gibi yaşayıp hissederek nasıl üzüldüğünü bilmiyorlar.
Çünkü onlar sözde normal.
ayrıntılara takılıyorsun, önemli olan sağlığın ve doktorundan eminsen tedavine devam et, yoksa bir başka doktor bul ama tedavi bul, hem ilaç hem terapi gerekirSelamlar 1,5 ay önce bu tanı kondu ve ilac verildi ama ben kullanmadim çünkü kilo almaktan korkuyorum ilaçsız gecermi ?
Ve bu tür hastalık icin yazilan ilaclar kilo aldırıyor mu ?
Bu iki ilaci kullanan var mi
Sayfren 5 mg
Misol 50 mg
1 kilo almisimCumadan perşembeye kaç kilo alınır
Bir de zaten kilonuz düşük değil ki
Bahane ile hareket edin kilonuzdan da kurtulmaya çalışın
Cumadan perşembeye kaç kilo alınır
Bir de zaten kilonuz düşük değil ki
Bahane ile hareket edin kilonuzdan da kurtulmaya çalışın
Kilo almak konusunda kendiniz kontrol altına alabilirsiniz.cuma gününden beri kullanıyorum mide bulantısı oldu biraz ama başka bişey yok kilo aldım bide malesef
İlacı bırakalı ne kadar oldu peki canım geçmiş olsun bu aradaAnksiyete hastası(idim).
Lanet bir hastalık.
Kurdukça kurarsın.
Endişelendikçe daha çok kurarsın.
Kaygı düzeyin seni hayatta alıkoyar.
6ay ilaç kullandım. DÜZENLİ!(burası önemli)
Toparladım. Çok daha iyi hale geldim.
Kafanıza göre iş yapmayın.
İlaca başladıysanız bırakmayın.
Doktorun söylediği süre zarfında kullanın.
Canim ilaclar da elbette yararli ama terapi almak hastaligin tekrarlamasini önlüyor bence bir uzman psikologta deneyin emin olun ise yariyorBu ilaçlar değil ama bu ilaçların bir benzerini kullandım. Ben de iştahsızlık, bulantı yaptı. Şimdi ilaçlara bağımlı kalmıyım diye bıraktım ama hiç iyi değilim yeniden gidip başlamayı düşünüyorum
Öneriniz için teşekkür ederim. Benim iyileşmememin sebebi kafama göre ilacı bırakmam oldu. Bu tür ilaçları 6 ay düzenli olarak kullanmak gerekiyormuş. Ben kullanmadım iyileştim, geçti dedim ama sadece üstünü kapstmşım şimdi zaman zaman çok kötü olduğum günler oluyor.Canim ilaclar da elbette yararli ama terapi almak hastaligin tekrarlamasini önlüyor bence bir uzman psikologta deneyin emin olun ise yariyor
Aynen o da çok önemli ben hiç ilaç kullanmadim yan etkilerinden korkuyorum cunku psikologa gidiyordum sonra o uzak bir yere gidince yeni ariyorum su an bana iyi geldi,ondan size de tavsiye etmek istedimÖneriniz için teşekkür ederim. Benim iyileşmememin sebebi kafama göre ilacı bırakmam oldu. Bu tür ilaçları 6 ay düzenli olarak kullanmak gerekiyormuş. Ben kullanmadım iyileştim, geçti dedim ama sadece üstünü kapstmşım şimdi zaman zaman çok kötü olduğum günler oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?