Anksiyete bozukluk ve sosyal fobi

Katılıyorum nişanlım asla benim hasta oldugumu kabul etmiyor diyor mevsim geçişi herkes böyle oluyor filan. Boşuna mı yıllardır ilaç kullanıyorum kullanmadığım zamanlar kafayı yiyorum insanlar çok bilinçsiz gerçekten

Ilaclari kullanin
Tedaviyi reddederseniz yasam.kaliteniz gunden gune kotulesir.
Bu rahatsizlik bana nefes aldirmiyordu.
Kac kere hastaneye oluyorum.diye kendimi.zor atmistim.
Antidepresan kullanmaktan korkmayin.
Kilo verilir yeter ki bunu bi halledin.

Çok haklısınız, boşverin anlamaları çok zor. İnsan kendisi biliyor ne yaşadığını. Ruhun da hasta olabileceğini anlamıyorlar ve bu da işleri zorlaştırıyor. Siz ilaçlarınızı kullanmaya devam edin, çok geçmiş olsun.

Meraba hamilesiniz galiba inşallah sağlıklı olarak kucağınizà alırsınız. Hamile iken de kullanıyor musunuz ilaç. Ben bunu hep merak ediyorum çünkü bende ilacsiz yapamıyorum. Hamile iken ne yapacağım diye korkuyorum

@zeymuran0
Bir arkadasim sakın kullanma hicbir faydasi yok hemde cok kilo yapıyor bak ben kullandim da ne oldu dedi ne bileyi, zaten kolay etkilenen biriyim

Arkadaşa değil doktora bakacaksın canım.o arkadaşın bünye ile seninki aynımı.dayım uyuyamıyorum diyince teyzem kendi depresyon ilacından vermiş kafanı rahatlatır uyutur bana iyi geliyor demiş dayım içti ama sonra kafa bir dünya oldu nevri döndü adamın psikolojik sorunu olmayan dayım tuhaflaştı ve tubaflığından korktu panik atak yaşadı doktorlara gitti başka ilaçlar kullanmak zorunda kaldı.öyle her önerileni içmeyeceksin doktoruna güveneceksin canım

Zamaninda doktor bana demistiki eger ilac vermezsem bu tedavi surecinde duzelemezsin demisti, bende acaba ilac bagimlilik yaparmi diye korkmustum acikcasi.. ve hakliymis doktorum.. iki sene araliksiz kullandim, kilo almadim, aksine kilo kaybettim azda olsa, aldigim ilac cok hafifti, ve biraktim.. doktor iyilestin artik dedi ve cidden iyilesmisim.. o kaybetmis oldugum kilolari tekrar aldim.. ilaca ihtiyac duymuyorum artik, doktorda birak demisti zaten.. kaygi bozuklugu aslinda herkeste vardir.. bunada sukur.. ben araba kullanamaz hale gelmistim, sokaga cikamaz hale gelmistim, kimseyi gormek istemiyordum.. ama savastim, korkularimin uzerine gittim, bosanmis olmama ragmen o sureci yinede iyi atlattigimi dusunuyorum..

Ben otoipnoz yapmistim .. terapi bana iyi geliyordu, hatta ucak korkumu bir seansla halletti doktorum..

Gece uyuyamiyorum uysamda disardaki tüm olan biteni uykumda duyuyorum derin ve sakin bir uyku uymak istiyorum oğlum ve esim uymuyor ki bende uyuyabileyim
Ev isi yapmak istemiyorum evimi sevmiyorum is ariyorum her kapi yuzume kapanıyor 18 25 yas sınırı yüzünden

Canim hamile kalmadan biraktim ve toplamda 1 bucuk ay kullandim.
Hamileyken kullananlari duydum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…