- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.697
- 158
- Konu Sahibi IrResistibLe_
-
Az önce ilacimi içtim esime psikologa gittigimi itiraf ettim çünkü sakliyordum o da ilaclari kullan istersen 100 kilo al ama ruhun iyilessin sen iyileş sonra gerekirse konuşur evliligimize yön veririz ama sen iyileş dedi
Izmirde bornova Tip merkezine gitmistim benide pek dinlememisti ama benim yillardir gelen hastaligim oldugu icin kendimi biliyorum ama gerekirse baska dr gorun cunku cogu dr devlette dinlemeden ayni teshisi koyuyor varsa yari ozel tip merkezi gibi orayada gorunmen her dr her teshis bir olmazDevlette tedavi gordum dr anlattiklarimi dikjate almadı bence 10 15 dk durdum tam derdimi bile anlatamadim hemen tani koyup ilac yazdi cikardi odadan
Maddi durumum hic iyi degil bu aralarIzmirde bornova Tip merkezine gitmistim benide pek dinlememisti ama benim yillardir gelen hastaligim oldugu icin kendimi biliyorum ama gerekirse baska dr gorun cunku cogu dr devlette dinlemeden ayni teshisi koyuyor varsa yari ozel tip merkezi gibi orayada gorunmen her dr her teshis bir olmaz
her ilaç kilo yapmaz ki.Kilo alnak en buyuk fobim malesef elimde değil yorumunuz icin tesekkur ederim @Ablan Star Bebegim
etkilenmeyeceksin.zeymuran0
Bir arkadasim sakın kullanma hicbir faydasi yok hemde cok kilo yapıyor bak ben kullandim da ne oldu dedi ne bileyi, zaten kolay etkilenen biriyim
Teşekkür ederimetkilenmeyeceksin.
doğru ilaç doğru tedavi herkes için farklıdır.
nasıl bedenimizde fiziksel rahatsızlıklarımız için derman arıyorsak ruh sağlığımız için de arayacağız.
ilaçları değiştirir dr. lar gidişatına göre.
kimseye kulak asma.
kendini iyileştirmek için gayret et.
30 yaşındayım bir dönem çalıştım patronum cok zalimdi isten ayrildim ev hanimiyim
HaklısınızAnksiyete hastası(idim).
Lanet bir hastalık.
Kurdukça kurarsın.
Endişelendikçe daha çok kurarsın.
Kaygı düzeyin seni hayatta alıkoyar.
6ay ilaç kullandım. DÜZENLİ!(burası önemli)
Toparladım. Çok daha iyi hale geldim.
Kafanıza göre iş yapmayın.
İlaca başladıysanız bırakmayın.
Doktorun söylediği süre zarfında kullanın.
zeymuran0
Bir arkadasim sakın kullanma hicbir faydasi yok hemde cok kilo yapıyor bak ben kullandim da ne oldu dedi ne bileyi, zaten kolay etkilenen biriyim
Ben 11 kilo aldım ama psikolojim sağlam .böyle daha iyiSelamlar 1,5 ay önce bu tanı kondu ve ilac verildi ama ben kullanmadim çünkü kilo almaktan korkuyorum ilaçsız gecermi ?
Ve bu tür hastalık icin yazilan ilaclar kilo aldırıyor mu ?
Bu iki ilaci kullanan var mi
Sayfren 5 mg
Misol 50 mg
Aynen o arkadaşlar herşeyleri biliyorlar zaten.Siz o "bir arkadaşları" dinlemeyin lütfen, her ilaç her bünye de aynı etkiyi göstermez.
O arkadaşları hiç susmaz, elbet "her konu da bilirler!"
Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum mesela; bana da ara kanama yapar, kilo aldırır dediler ama hiç ara kanamam olmadı düzenli adet oluyorum ve kilo da almadım( aksine ben kilo almak istiyorum, zayıflığımdan şikayetçiyim)
Tecrübe etmeden bilemezsiniz, lütfen kullanın ilaçlarınızı.he dozu az gelir çok gelir onu da kullandıkça, doktorunuz ile ayarlarsınız.
Geçmiş olsun.
Ben gunlerce balkona bile çıkmıyorum birisi cagirdiginda bahane bulup gitmiyorum bu ve buna benzer bir kac sorunum arGeçmiş olsun öncelikle,ben öğrenmek adına soruyorum,sosyal fobi,tanısı konulduğuna göre sizin şikayetleriniz neydi tam olarak?
Ben de şüpheleniyorum fakat normal aktivitelerimi yapıyorum, sadece bazı şeyler beni zorluyo,oyüzden merak ettim.Sizin konuyu görünce doktora gitmeliyim diye düşündüm.
Sosyal fobisi olan arkadaşlar kendilerinde ne gibi sıkıntılar görüp doktora başvurdunuz, yazabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?