- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi IrResistibLe_
-
Gercekten mi ilacsiz yaşayabilmek normal olabilmek bilmiyorum 10 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum bunun hayalini bile hiç kuramadım ki hastalıklâ boğuşmak tan. Çok teşekkürler Allah razı olsun gözlerim dolarak okudum yazdıklarınızı çok teşekkür ederim yüreğiniz samimiyetiniz ve kalbiniz için. Bu sorunu yaşayıp da düzelen iyileşen biri olarak bana önereceğin dr var mı cnm psikiyatri ve psikoloğ anlamında. Buna çok ihtiyacım var. Birde siz ilaç kullandıniz mi aşağı yukarı ne kadar süre bir tedavi den sonra iyileşe bilişim
Bende ankara dayım madalyon à geçen hafta gittim cnm dr un hangisi benim ki seda hanim yeni gittim ilk defaBen 1 yila yakin ilac kullandim. Terapiler de 1 bucuk yila yaklasiyor. Ankarada madalyon psikiatri merkezine gidiyorum. Ama kkda burayi sevmeyenler de var. Siz kendi ilinizde bir arastirin isterseniz. Yorumlar falan da oluyor internette.
Bende ankara dayım madalyon à geçen hafta gittim cnm dr un hangisi benim ki seda hanim yeni gittim ilk defa
allah razı olsunKonu Sahibi inş şifa bulursunuz. Eğer çok emin olamadı iseniz dr' dan başka bir dr deneyin derim sonuçta çok önemli bız de ablamın durumu ağırdı ilaç yan etkisi yüzünden gittik 5 dakka dinledi şizofrenik ilaç yazmıştı kullansn bır bakalım dedi sankı denemd tahtası sonra mecbur özel bulduk ta mesut kayalı diye ons gittik çok şükür çok süper dr du.. Geçmiş olsun
allah razı olsun
para da bitiyor hersey oda bende yokCümlemizden canım... Emin olduğun dr a git ve bir an önce ol tedavi senı çok etkilemeden
Ben ilacı 2014 eylül-2015mart ayı arasında kullandım. Son ayda bi gün alıp bi gün almıyodum. Sonra 3günde bir aldım. En sonunda bıraktım. Mart ayında bırakmıştım.İlacı bırakalı ne kadar oldu peki canım geçmiş olsun bu arada
Süreç zor. Ben o dönemde sevgilimden ayrılmıştım. Bir de üstüne aldatılmıştım. Bende yalnız yaşıyordum. En yakın arkadaşlarım yanımda olmamıştı. Aileme zaten durumu ifade edemiyordum. Tek şansım şu anki eşimdi. O olmasaydı belki çok daha zorlanırdım.Bende ayni durumdayim hatta su an yazdiklarini yasiyorum nasil atlaticam bunu bilmiyorum.
Beni en cok uzen yalnizlik sanirim aileden uzaktayim,ondan oluyo arada gidip degisiklik olsa hasta olmam.
Bu hastaligi yasayan herkeze cok dua ediyorum biliyomusun?
Yasam kaliten o oluyo.
Ceken bilir ya bende size yazmak istedim tel da bile kimseyle gorusmuyorum artik.
ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN.
Evet bu depresyondan kaynaklı. Canın bişey yapmak istemez. Bir işe başlasanda o iş bitmez. Böyle o an boş boş oturup sabaha kadar düşünebilirsin. Kafanın içinde hesaplaşmalar, kavgalar, korkular hepsi bir arada düşünebilirsin.başladıgım hiç bir örgüyü veya danteli tamamlayamıyorum yada bir işin devamını getiremiyırum bu rahatsızlıktan mı acaba
Pes etmeden örgüye yeniden basladim insanların ne dedigi umurumda degil 1 yil da surse bitireceğim bu yelegiEvet bu depresyondan kaynaklı. Canın bişey yapmak istemez. Bir işe başlasanda o iş bitmez. Böyle o an boş boş oturup sabaha kadar düşünebilirsin. Kafanın içinde hesaplaşmalar, kavgalar, korkular hepsi bir arada düşünebilirsin.
Anladım,o zaman uzman yardımı şart tabiki..Ben gunlerce balkona bile çıkmıyorum birisi cagirdiginda bahane bulup gitmiyorum bu ve buna benzer bir kac sorunum ar
Geçmiş olsunBugün hep anksiyeteliydim.Kalbim çok daraliyor...
Amin. Size de...Geçmiş olsun
Cok iyi anliyorumAmin. Size de...
Hep ölümlü olduğumu hatirlamaya çalışıyorum çünkü sonsuz bir zamanda sıkışıyor sanki kalbim..o zaman biraz azalıyor.
Anksiyete yaşarken boğuluyorum aynaya bakıp kendime yalvarıyorum resmen kurtar beni diye (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?