Anksiyete bozukluk ve sosyal fobi

Ben 1 yila yakin ilac kullandim. Terapiler de 1 bucuk yila yaklasiyor. Ankarada madalyon psikiatri merkezine gidiyorum. Ama kkda burayi sevmeyenler de var. Siz kendi ilinizde bir arastirin isterseniz. Yorumlar falan da oluyor internette.

Ben 1 yila yakin ilac kullandim. Terapiler de 1 bucuk yila yaklasiyor. Ankarada madalyon psikiatri merkezine gidiyorum. Ama kkda burayi sevmeyenler de var. Siz kendi ilinizde bir arastirin isterseniz. Yorumlar falan da oluyor internette.
Bende ankara dayım madalyon à geçen hafta gittim cnm dr un hangisi benim ki seda hanim yeni gittim ilk defa

Bende ankara dayım madalyon à geçen hafta gittim cnm dr un hangisi benim ki seda hanim yeni gittim ilk defa

Ablam çok ağır sorun yaşadı ve bız çevrede gidenlerin etkıso ile mesut kayalıya gittik küçük esatta idi ama önce Allah sonra o dr ablam eskısınden iyi oldu (ankarada,)

Konu Sahibi inş şifa bulursunuz. Eğer çok emin olamadı iseniz dr' dan başka bir dr deneyin derim sonuçta çok önemli bız de ablamın durumu ağırdı ilaç yan etkisi yüzünden gittik 5 dakka dinledi şizofrenik ilaç yazmıştı kullansn bır bakalım dedi sankı denemd tahtası sonra mecbur özel bulduk ta mesut kayalı diye ons gittik çok şükür çok süper dr du.. Geçmiş olsun

allah razı olsun

Süreç zor. Ben o dönemde sevgilimden ayrılmıştım. Bir de üstüne aldatılmıştım. Bende yalnız yaşıyordum. En yakın arkadaşlarım yanımda olmamıştı. Aileme zaten durumu ifade edemiyordum. Tek şansım şu anki eşimdi. O olmasaydı belki çok daha zorlanırdım.

başladıgım hiç bir örgüyü veya danteli tamamlayamıyorum yada bir işin devamını getiremiyırum bu rahatsızlıktan mı acaba
Evet bu depresyondan kaynaklı. Canın bişey yapmak istemez. Bir işe başlasanda o iş bitmez. Böyle o an boş boş oturup sabaha kadar düşünebilirsin. Kafanın içinde hesaplaşmalar, kavgalar, korkular hepsi bir arada düşünebilirsin.

Pes etmeden örgüye yeniden basladim insanların ne dedigi umurumda degil 1 yil da surse bitireceğim bu yelegi

Cok iyi anliyorum

İlaçlarını kullan kilo alırsan spora falan yazilirsiniz.
Hem psikolojinede iyi gelir spor yapmak.
Dilersen kitap önerileride verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…