Anksiyete Bunlari Yapar mi?

Valla beni rezil etti gerçekten 😂 bütün doktorlar artik beni taniyorum utaniyorum artik…
Bu arada her gün baş ağrısı da çekiyorum
Ya burda bicok insan var.keske hepimiz toplanıp bize grup terapisi yapılsa😊çok ihtiyacım var.aslinda psk destek alıyorum ama haftada 1.yetmiyor.bana hergun lazım😁yokmu koca grupta bı psikolog yaa

Aa ben de o kadar cok sey biliyorum ki bütün belirtiler hastalıklar gözümün önüne gelip ben de ağlıyorum 😂
Allah'ım faydasız ilimden korusun beni.bi sürü faydasiz hatta zararlı bilgilerle dolu beynim.Allahim hepimisi kurtarsin olumsuz düşüncelerden.olumluya odaklanmayı nasip etsin.bugun bikac gundur aglamama durumunnda fazlasıyla çıkardım😁40yasindayim yaa neyin kaygısı bu😁gecelerde bı doktorun seninerine gittim.panik atak anksiyete depresyon falan bunlarla ilgili çalışma yaptı.biri parmak kaldırdı hocam arkadaşımda dikkat bozukluğu var kaç yaşında dedi 50yasinda dedi.50uasindaki kadın neye odaklancakmis dedi 😁

Psklgda geçen bı arastrmada Tetris oyunu travma sonrası strese iyi geliyormuş dedi .sizde deneyin işe yarar belki

Back
X