- 11 Mayıs 2024
- 69
- 10
- 8
- Konu Sahibi Kleopatra11
İlaç kullanıyor musunuz![]()
Peki işe yaradı mı? Ben sürekli ölüm , felç , beyin kanaması korkusu yaşıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç kullanıyor musunuz![]()
Hangisini kullaniyosunuz.Evet 2 aydır antidepresan alıyorum
Bende de anksieyte yaşıyorum.aglama oluyormu pekiPeki işe yaradı mı? Ben sürekli ölüm , felç , beyin kanaması korkusu yaşıyorum
Bende de anksieyte yaşıyorum.aglama oluyormu peki
Ben araştıracağım kadar arastirmisimAnlık geliyor gidiyor. Ben daha çok hastalık vs araştırıyorum
Aşko bende oluyorBende de anksieyte yaşıyorum.aglama oluyormu peki
Ayy canım benim bende öyleydim yeni sustum.sonra burda gezinmeye başladımAşko bende oluyoraz önce sustum ağlıyordum da
Ben araştıracağım kadar arastirmisimşimdi sadece senaryo ile agliyorum
Aynı ben vallaAyy canım benim bende öyleydim yeni sustum.sonra burda gezinmeye başladım![]()
Bu hastalık insanı vezir etmez de rezil eder dedikleri doğruAa ben de o kadar cok sey biliyorum ki bütün belirtiler hastalıklar gözümün önüne gelip ben de ağlıyorum![]()
Bu hastalık insanı vezir etmez de rezil eder dedikleri doğru![]()
Ya burda bicok insan var.keske hepimiz toplanıp bize grup terapisi yapılsaValla beni rezil etti gerçektenbütün doktorlar artik beni taniyorum utaniyorum artik…
Bu arada her gün baş ağrısı da çekiyorum
Allah'ım faydasız ilimden korusun beni.bi sürü faydasiz hatta zararlı bilgilerle dolu beynim.Allahim hepimisi kurtarsin olumsuz düşüncelerden.olumluya odaklanmayı nasip etsin.bugun bikac gundur aglamama durumunnda fazlasıyla çıkardımAa ben de o kadar cok sey biliyorum ki bütün belirtiler hastalıklar gözümün önüne gelip ben de ağlıyorum![]()
Baş ağrısı ile birlikte denge kaybı baş dönmesi gibi birşey yaşiyor musunuzValla beni rezil etti gerçektenbütün doktorlar artik beni taniyorum utaniyorum artik…
Bu arada her gün baş ağrısı da çekiyorum
Cipralex 10 mg başladıHangisini kullaniyosunuz.
Ne gibi faydası oldu sizde bende paxra kullaniyorumCipralex 10 mg başladı
Biraz kaygım azaldı tamamen değilNe gibi faydası oldu sizde bende paxra kullaniyorum
Yüzde kaç azalma olduBiraz kaygım azaldı tamamen değil
Şimdilik yarı yarıya önceden kendimi sürekli kontrol ederdim şimdi etmiyorumYüzde kaç azalma oldu