Anksiyete ile başedebilen var mı?

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar..malesef bende 1 senedir panik atak hastasıyım.Yaygın anksiyeteyi gözünüzde çok büyüttüğünüzde her şeyden korkmaya başlıyorsunuz ve sebepsiz beklemediğiniz anlarda atak geliyor o açıdan lütfen korkularınızın sıkıntılarınızın üstüne gidin ve savaşın.ben çok zor durumdayım ama sizin atlatmamanız için hiçbir sebep yok çabalayın arkadaşlar..tekrar geçmiş olsun :):2:

acıkcası hala yılmadın dıyen bırıne benım cevabım
ısımle alakalı bır sıkıntım yok ,ama sanırım sızın benımle ve kı sureklı aynı seylerı soyluyorsunuz demen olmalıydı

elestırı yapabılen bırısıın ıse alım uzmanıysanız kaldıkı bu patronun olsa bıle bu boyledir
kendını ezdırme dık dur
onlara yetersız olmadıgını az maas verdıklerını belırt benım fıkrım sonurunun sızden kaynaklanmadıgını gormeliler

Keşke görebilseler sürekli eleştirilerle uğraşıyorum ne kadar kendimi savunsam da sorun bir türlü çözülmüyor. VArlığımı kabul ettiremedim iş yapmıyor gösterilmek adına hiç bir adayım işe alınmıyor son onayı benle sorunlu yönetici veriyor çünkü

sonuc olarak yapılması grreken ve senın ön gördüğün alınmamasınsızın degıl karsınızdakının suucu demkkkı sen bunu onaylamıssın
ıse alım uzmanı olarak bı cok ıs var hemde ıyı fırmalarda bence bır dusunun

ya bu biraz şans işi benim mezuniyetim çok iyi değil alaylıyım anlayacağın o yüzden iş bulmam çok kolay olmayacaktır diye yılmadan devam ediyorum bakalım nereye kadar

ya bu biraz şans işi benim mezuniyetim çok iyi değil alaylıyım anlayacağın o yüzden iş bulmam çok kolay olmayacaktır diye yılmadan devam ediyorum bakalım nereye kadar

yenı bır ıs ten secret karıyerden her gun bak
ama ısıde bırakma sakın
haklısın bulundugun yer de ıs bulmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…