Anksiyete ile başedebilen var mı?

oRyanna___

sdlfklksdgfklşsjdklgjklds
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
47
6
28
Merhaba,
Yaygın Anksiyete bozukluğu yaşıyorum Aranızda bu sorunu atlatabilen, bitkisel kür kullanan yada terapi gören var mı? Gelin konuşarak tedavi edelim birbirimizi:)

Son düzenleme:
işiniz sağlık mı?

Böyle durumlarda almak için bir tb veriyor psikiyatrisler.

Sürekli mi,arada mı?
Yada bugünler de bir olay için mi?
..
Yer değiştirirseniz..
Kafanızda sterse yol açan konuyu değiştiri başka konu düşünürseniz faydası oluyor..

Yok canım işim sağlık değil işe alım uzmanıyım:) Sorunum yönetici Sürekli açık pozisyon oluşuyor ve adaylar verdiğimiz paraya gelmiyor yada istediği kriterlerde aday bulamıyorum Beni hep yetersiz göstermeye çalışıyor sürekli hala yılmadın gitmedin diyip duruyor benim kendi yöneticim ise sabret ben senden memnunum diyor ama bu beni yetersiz göstermeye çalışan adamı görünce anksiyete tavan yapıyor Psikiyatra gittim ilaç verdi ben kullanmayı reddettim sonraki seansta kullanmak istemediğin için seni zorlamayacağım terapi ile devam edeceğiz dedi bir sonraki terapi 17 mayısta
Sürekli değil aslında hafta içi ve mesai saatlerinde daha yoğun tulipa yardımcı olabilir misin? Sende de var mı?

Beni strese sokan şeyler olduğunda,anksiyete oluyor..
iş,değişikliği,yer değişikliği ,bir yakının önemli hastalığı,ayrılık,sıkıntı yaşadağım biri..
Sürekli olmuyor..

Yer değiştirme imkanın yok demek..Olsaydı iiy olurdu.Canının sağlığından önemli değil..

Son düzenleme:
Ben 3 senedir ugrasiyorum Allah kolaylik versin. Anksiyete surekli panik atak durumuna dusunce berbat oluyor. Ne cektigimi ben bilirim. Simdi hamileyim arada geliyor ama bebek icin kontrol etmeye calisiyorum artik ilacta alamiyorum. Pozitif dusunmemiz nefes almayi ogrenmemiz lazim.

Yok canım yaaa 4 ay oldu bu işe gireli hem parası hem mekisi iyi o yüzden değiştirmem çok zor Sürekli rezil olacağım korkusu var içimde baş edemiyorum Psikiyatr kimseye hayır diyemediğim için olduğunu söylüyor ne yapacağımı bilmiyorum sen ilaç falan kullanıyor musun?

Allah yardımcın olsun kontrol etmeyi bana da öğretin ne olur ben asla başa çıkamıyorum kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor hele yöneticiyi görünce deliriyorum sanki

Ben depresyom için kullanıyorum.Ama bir ara beni zorlayan bir olay oldu.Bir ilaç verdi,sıkıntıya girdiğimde alacakmışım.

Özgüvenini artıracak şeylere yönel...Sebebi o gibi görünüyor.

Son düzenleme:
eski iş yerimde ben bunu yaşadım. bazı sıkıntılarım vardı... o iş yerinde durarark düzelemiyeceğimi anladım. iş değişikliğinden sonrada herkeze karşı bir güvensizlik oldu. yeni yeni o duyguyuda yeniyorum.

anladığım mobbing uyguladıkları için bölesin... aslında bu durumun şikayet edebilirsin... ben yaşadıklarımı ıspat edemediğim için şikayet edemedim (burdaki arkadaşlar bile inanmadılr bana, hakim nasıl inanacaktı).

Aynen öyle mobing uygulanıyor hatta yetersiz görülmem için ellerinden geleni yapıyorlar fakat benim yöneticim merkezde çalışıyor O bana inanıyor sorun senden değil biliyoruz engelleniyorsun sabret diyor ama maalesef benimde mobngi kanıtlamam mümkün değil arkadaşlarımın yanında adamın bağırarak üstüme yürüdüğünü söylesem inanır mısınız? Kimse kanıtlamam için bana destek olmaz

İş değişikliği bende de güvensizlik yaptı doğumdan sonra işimi bıraktım şimdi ise hiç alışamadığım bir yönetim tarzıyla başbaşa kaldım Peki sen şimdi atlatabildinmi küçükpisi?

Ben depresyom için kullanıyorum.Ama bir ara beni zorlayan bir olay oldu.Bir ilaç verdi,sıkıntıya girdiğimde alacakmışım.

Özgüvenini artıracak şeylere yönel...Sebebi o gibi görünüyor.

Özgüvenim nasıl yükselecek ki? Afta sonu gayet iyiyim :) Hafta içi sorun yaşıyorum:) Saraçoğlunun bir kürü var onu deniyorum şimdi umarım şifa olur:) Bana verdiği ilacı kullanmayı istemiyorum dr da vazgeçti terapiyle halledecez dedi bakalım:) Sizlerle konuşmak iyi geliyor sanki:) ÇOk sağolun)

inanırım. kimsenin ses çıkarmadığınıda inanırım...

bazen neden başıma geldi diye düşündüğüm oluyor. sadece düşünce oluyor.... ama inan bana, orada çalıştığım gibi değil. artık o kadar umursamıyorum... ben sürekli astım krizleri geçiriyordum. astım krizlerim bile azaldı... hele bir dönem sadece içimden kendime kızmakla, kendi kendime konuştuğumu fark etmekle geçiyordu.

Pisicik:) Çok sağol seni en iyi ben anlarım sanırım, eşim pek inanmıyor psikolojik rahatsızlıkların insanların kendilerinin yarattığı bir şey olduğunu düşünüyor ve çevremdeki herkes ki müdürüm de dahil olmak üzere herşeyin düzeleceğini bu mobing yapan kişinin benimle uğraşmaktan vazgeçeceğini söylüyor ve sabret diyorlar bakalım sabrediyorum. Bak adam şimdi yanıma geldi bana iş bul senin yüzünden işi bırakacağım dedi:) Umarım bu gerçekleşir:) ben telaşlanıyor ve terliyorum pisi:) atak olmuyo bende henüz çok şükür ki krizlik değilim ama sinir oluyorum çalışmamı engelliyor bu adam bak aday sunuyorum ona ya beğenmiyor yada adayı gelmekten vazgeçiriyor daraldım valla:) Ama beni işten çıkaracak olsa bu çıkaramaz ayrıca benim müdürümde bunun dediğine inanmaz:)

Sence ne yapmalıyım? Bir çalışma arkadaşım diyorki boşver adam almıyorsa onun sorunu sen adam sun gerisine bakma diyor sence böyle yapıp kaale almamalımıyım?

kale almama gibi birşey yapabilirsen ne mutlu, işte ozaman vazgeçer o adam seninle uğraşmaktan... o seni rakip olarak görüyor olabilir... o nedenle mobing uyguluyordur...

panik atak yaşamıyorum sadece o durumda astımı tetikiyordu...

Beni rakip olarak görmesi saçma olur ama başka açıklaması yok gibi:) Beni değil de benim müdürümü görüyor olabilir çünkü benim müdürümde onunla uğraşıyor sanırım. Bir keresinde müdürüm bana düşmanının sitemini anlamazsan ona sitem etmiş olursun demişti sanırım bu kesinlikle doğru:) Ama maalesefki adamdan çok korkuyorum

Bunun caresı var mı bılmıyorum... Bende uzun yılllardır bu sıkıntıları yasıyorum ve anksıyete olduğunu bılmeden sureklı bır huzursuzluk halı.. Isyerınde mudurumun sozunu bıtırmesıne fırsat vermeden sozlerını yarım bıraktırıyorum bı kerede anlatmama musade et der hep mesela bunun gıbı cok sey var.. Dıkkat dağınıklığını beraberınde getırıyor mu bılemıyorum.. Hadı benım bı zorum yok ..

Ama sıze dıkte edılmeye calısan bı gerçek var.. Yanı bu durumda sızı ıcınde bulunduğunuz duruma ıten..Bununla bas edebılecegınızı dusunmenız belkı sıze ıyı gelebılır.. Karsınızdakı ınsanın sızı neden bu kadar sıddetle ekıpte ıstememıs olmasının sebeplerını sorun karşılıklı konusun.. Ve gozlerının ıcıne bakıp konusun,bunların sızı yıldırmayacağını anlamasını sağlayın.. Cesaretlı olun. Kendınıze haksızlık yapılmasına ızın vermeyın.. Karsınızdakı ınsanın sızden farkının olmadığını unutmayın. Urkek davranırsanız hep devam ederler... Siz anksiyete ıle degılde mobing ile bas etmenın yolunu aramalısınız..

Ben de çalışmazken,yıllık izinde kuş gibi iyi oluyorum:)

İş stresi herhal..
Hele önümdeki günler zor olacak,(iş değişikliği yapıyorum,rahat bir yerden yoğun stresli bir yere)...

Son düzenleme:

Kesinlikle haklısınız ama adam asla konuşmayı kabul etmiyor sürekli laf sokar ve gider mobing ile başetmek için profesyonelce davranmak gerekir ama maalesef ben duygularıma çok çabuk yeniliyorum

Başedebileceğimi düşünmek bile beni bazen ürkütüyor ama elimden bir şey gelmiyor bazen aaaman diyorum en kötü ihtimalle işten çıkarılırım o zmnda ya rezil olursam korkusu var içimde yani çoklu bilinmeyenli denklem benimkisi yetersiz hissetmekde cabası bakalım hafta içi müdürüm gelecekmiş umarım o çözümlü geliyordur:)

Ben de çalışmazken,yıllık izinde kuş gibi iyi oluyorum:)

İş stresi herhal..
Hele önümdeki günler zor olacak,(iş değişikliği yapıyorum,rahat bir yerden yoğun stresli bir yere)...

oooo hayırlısı artık inşallah iiyi günler seni bulur pisicik:)

Bu müdürler niye böyle ya
Bencede kendini ezdirme korksan bile belli etme canım çünkü daha çok üstüne gelir
Ayrıca korkulcak bişey de yok ne yapcak dövcek mi?
Benzer şeyleri bende eski çalıştığım yerde müdürümle yaşadım çok üstüme geldi hatta bana hakaret etti bende ağzıma geleni saydırdım sonuç olarak kovuldum tabi ama direkt sgk ya gittim bu sefer adam tutuştu benden özür diledi ama benim psikolojim aylarca düzelmedi...
Bu durumla başa çıkmak zor şartların değişmedikçe....
Neyseki diğer müdür seni destekliyomuş onun yaptıklarını duymamazlıktan görmemezlikten gel çok üstüne gelirsede karşılığını ver
Sinir oluyorum böyle tiplere güçleri personele yetiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…