Anksiyete ile başedebilen var mı?

benim bir arkadaşımda senin gibiydi ilaç kullanıyordu çocuk düşündüğü için bırakmaya çalışıyor, korkutmayayım ama bırakma süreci de zorlu geçiyormuş Allah yardımcın olsun Umarım tez zamanda kurtulur da evladına kavuşursun:)

Hayat zor şeyler sunuyor bize bu da bizlerin sınavı diyelim bak benimde bir evladım var ama bu sıkıntılar yüzünden maalesef ki çoğu zmn ona ilgi gösteremiyorum bile

Son düzenleme:
benim bir arkadaşımda senin gibiydi ilaç kullanıyordu çocuk düşündüğü için bırakmaya çalışıyor, korkutmayayım ama bırakma süreci de zorlu geçiyormuş Allah yardımcın olsun

Bırakma sürecini biliyorum çünkü denedim. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Gerçi şuan 2 haptan çeyrek hapa düştüm. 3 senedir falan çeyrek. 30 mg. bir hap, 7,5 mg. alıyorum ve rahatım.

Bırakma sürecini biliyorum çünkü denedim. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Gerçi şuan 2 haptan çeyrek hapa düştüm. 3 senedir falan çeyrek. 30 mg. bir hap, 7,5 mg. alıyorum ve rahatım.

Hadi bakalım gözün aydın inşallah daha iyi olursun canım:) Bu arada kızlar benimkine bişi oldu kafasına taşmı düştü yoksa ben kendinden emin tavrımla mı adamı adam ettim bilmem ama bugün gayet iyi davrandı:) Devamı gelir inşallah:)

Isi biraktiktan sonra psikiyatriye gittim,ilac tedavisine basladi doktor,iki hapim var,birini sabah,digerini aksam aliyorum.Genel itibariyle iyiyim cok sukur..
Sana tavsiyem kendini koruman is yerinde,malesef calistigimiz yerde Zor insanlar oluyor.Bizim gibi anksiyete sikintisi olanlar,strese,bunalima gelemiyor,tecrubeyle sabit:)
Bende oyle konusamaz,cevap veremezdim,artik buna son vermeliyim dedim..Yanimda calisan arkadaslarim takir takir cevaplarini veriyorlardi.Kisilik olarakta,sessiz,sakin ,her ortama ayak uydurabilen biriyim birazda bundan kaynakli cevap verememem..Ama yok artik beni uzucegine,kendi uzulsun dusuncesindeyim artik..zamaninda bende cok uzulmustum..
Bu arada calismiyorum canim..kpss hazirlaniyorum.Buro yonetimi ve sekreterlik mezunuyum 2012 kpss de 77 aldim olmadi..Insallah Bu defa olacak..

Insallah gonlune gore olur canim bende beni kimse uzemez diye yola cikiyorum ama her seferinde ezilerek geri geliyorum artik kesin karar verdim oldugu kadar olmayan umrumda degil laf soyleyeni kaale almayarak ezecem bende bakalim basaririm insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

birşeyi nekadar kucuk görursen insanın gözunde okadar çok önemsizleşir işi kaybetmekten korkuyorsun belkide hiç birşeyi kaybetmekten korkma bence korkular insanı hastalıga surukler aklına o duşunce gelince başla nas felak surelerini okumaya bende bu etkili olmuştur bu hastalıgı geçirecegine yurekten insan beyin gucuyle bunu yenebilirsin ve korku oluştugunda hemen bişeye kanalize et kendini kendine devamlı ugraş bul ve herzaman olumlu düşün olumsuz duşuncelerini kafanda sav saçma sapan duşunceler geldiginde aklına hiç önemseme ben bunları denedim ve etkili oldu zamanla etkisi azalacaktır olumsuz duşunceler korkuyla besleniyor unutma ben çok aglıyordum saçma sapan duşunceler gelince şuda çok önemli senin aklına gereksiz korkular olumsuz duşunceler geliyorsa sen bundan rahatsız oluyorsan kalben bu duşunceler sana ait degildir bunada vesvese derler sana ait degilse bu duşunceler ozaman önemsemeyeceksin ve zamanla bu duşunceler azalacaktır inanarak uygula

Sagol canim insallah olur..Evet koru kendini...kimseyede dedigin gibi kaale alma,is ortami sonucta..basarirsin canim,bir kere yaptinmi,devami gelir.Boylelikle kendini daha iyi hissedeceksin..Baska arkadaslarima bakiyordum is yerinde,burunlarindan kil aldirmiyorlardi valla,yeri geliyor birbirlerini tersliyorlardi..
Umarim hayatinda hersey diledigin gibi olur canim..Sevgiler:)

Kesinlikle sana katılıyorum canım, bakıyorum o kadar çok hata yapmalarına rağmen çalışma arkadaşlarım çok rahatlar hiiiç önemsemiyolar doğal olarak onlara baskı da yapılmıyor:) Bende rahat olsam bana da bir şey diyemeyecekler ama nerdeee bende o rahatlık Bundan sonra daha dikkat edecem valla umursamıycam küçük görecem sıkıntıları:) RAbbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah:)

çok sağol canım söylediklerini dikkate alacağım o zaman daha iyi olacağım inşallah:)

nasıl oldun söylediklerimi uygulayabiliyormusun

Aslında pek bir değişiklik yok canım çünkü ben olumsuz düşünceleri maalesef def edemiyorum Ne yapacağımı bilmiyorum hafta sonları gayet iyiyken hafta içi deli gibi oluyorum

7 yılıdr bu psikolojiyi yaşıyorum. Kuzenimde de annemi kaybettikten sonra sevdiklerini kaybetme korkusu başladı. Şuan ilaç kullanıyor iyi ama tamamen geçmiyormuş sanırım, doktoru sadece hafifler demiş. Hayat o kadar anlamsız ve boş geliyor ki, sürekli toprağın altında yatanları düşünüyorum? Kimbilir ne planları, ne hayalleri vardı? Annem, annem hastalandığında öleceğini düşünmüş müydü? O gün ölümüne dakika dakika yaklaştığını? Ne hayalleri vardı daha? Benim ne hayallerim vardı? Hayat bu kadar acımasızken benimde içimden gülmek, eğlenmek gelmiyor..

Birşeyler yapacağım diyorum, sonra neyin mücadelesi diyorum kendi kendime, insanlara bakıyorum? Hepsi koşturuyor birşeyler için, birşeyleri amaçlıyor uğruna çaba harcıyor, acaba bir tek ben mi böyleyim herkes düşünmeden mi yaşıyor onu da bilmiyorum?

Bende aynı şeyi düşünüyorum, maalesef herkes çok rahatken bu dünyanın kahrını benmi çekiyorum ulaaaan diyesim var

Bende aynı şeyi düşünüyorum, maalesef herkes çok rahatken bu dünyanın kahrını benmi çekiyorum ulaaaan diyesim var

ayyy çıldırıcam yaaaaaaaaaa hayata konsentre olamıyorum akışına bırakamıyorum..... aynı sizin gibi hayatın kahrını ben çekiyorum içimden çığlık atmak geliyor..çevremde herkez gülüyo geziyo bende olumsuz düşünceler hakim.. yarın için bile plan yapamıyorum..galiba bana doktor yolu göründü :18::18::18::18::18:

Ben de isimden dolayı anksiyete bozukluğu yaşıyorum, 6 gündür ilaç kullanıyorum. Kafam çok bulanık oluyor öğlene kadar. İlaçların yan etkileri geçiyormuş 15 güne kadar dediler ama mide bulantısı baş dönmesi oluyor sabahları.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun canım sana ne oldu? Sen neler yaşıyorsun anlatsana anlattıkça rahatlıyor insan:) ben ilaç kullanmıyorum canım ilaçsız başa çıkmaya çalışıyorum:)

ben bazen içimden söküp atmak geliyor kalbimi deli gibi atıyor Sabahları uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum işe gelirken sürekli kusuyorum inşallah geçer canım sende bi destek al istersen

ALLAH yardımcımız olsun bende 2 yıldır savaş veriyorum kendimle.
hangi ilacı denediysem yan etki yaptı.şuan b.köyde psikiyatriye gidiyorum.bi faydası olurmu bilinmez.

ALLAH yardımcımız olsun bende 2 yıldır savaş veriyorum kendimle.
hangi ilacı denediysem yan etki yaptı.şuan b.köyde psikiyatriye gidiyorum.bi faydası olurmu bilinmez.
Ben ilaçsız yeneceğime inanarak içmedim ilaçları bazen çok iyi oluyorum:) BAzen ise çok kötü belli olmuyor anlayacağın Hafta sonu terapim var inşallah iyi gelir:) Allah yardımcımız olsun hepimizin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…