- 30 Nisan 2014
- 47
- 6
- 28
- Konu Sahibi oRyanna___
-
Ben başedemedim, ilaca başladım. Bırakınca eskisi gibi oluyorum. İlaç kullanmadığımda telefonda konuşurken bile kafam titremeye başlıyor (evet yanlış okumadınız kafam). Şuan çocuk düşünüyoruz, bu halde nasıl olacak bilmiyorum.
benim bir arkadaşımda senin gibiydi ilaç kullanıyordu çocuk düşündüğü için bırakmaya çalışıyor, korkutmayayım ama bırakma süreci de zorlu geçiyormuşAllah yardımcın olsun
Bırakma sürecini biliyorum çünkü denedim. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Gerçi şuan 2 haptan çeyrek hapa düştüm. 3 senedir falan çeyrek. 30 mg. bir hap, 7,5 mg. alıyorum ve rahatım.
Merhaba,
açtığınız konuyu biliyorum oraya da yazmıştım ama cevap gelmeyince bu konuyu açtım bende:) Aynı dertten müzdaribiz demekki ama ben yılmadan işi bırakmadan halletmek istiyorum bu sorunu işi bırakırsam eşim bir daha çalışmama izin vermez evde de ben duramam
10 aydır nasıl tedavi görüyorsun peki? işi bırakmak çözüm olmadı yani anlaşılanpeki şimdi çalışıyor musun? Ben işte ne olursa olsun cevap veremiyorum ne güzel sen artık cevap veririm diyorsun darısı başıma inşallah:)
Insallah gonlune gore olur canim bende beni kimse uzemez diye yola cikiyorum ama her seferinde ezilerek geri geliyorum artik kesin karar verdim oldugu kadar olmayan umrumda degillaf soyleyeni kaale almayarak ezecem bende bakalim basaririm insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagol canim insallah olur..Evet koru kendini...kimseyede dedigin gibi kaale alma,is ortami sonucta..basarirsin canim,bir kere yaptinmi,devami gelir.Boylelikle kendini daha iyi hissedeceksin..Baska arkadaslarima bakiyordum is yerinde,burunlarindan kil aldirmiyorlardi valla,yeri geliyor birbirlerini tersliyorlardi..
Umarim hayatinda hersey diledigin gibi olur canim..Sevgiler:)
birşeyi nekadar kucuk görursen insanın gözunde okadar çok önemsizleşir işi kaybetmekten korkuyorsun belkide hiç birşeyi kaybetmekten korkma bence korkular insanı hastalıga surukler aklına o duşunce gelince başla nas felak surelerini okumaya bende bu etkili olmuştur bu hastalıgı geçirecegine yurekten insan beyin gucuyle bunu yenebilirsin ve korku oluştugunda hemen bişeye kanalize et kendini kendine devamlı ugraş bul ve herzaman olumlu düşün olumsuz duşuncelerini kafanda sav saçma sapan duşunceler geldiginde aklına hiç önemseme ben bunları denedim ve etkili oldu zamanla etkisi azalacaktır olumsuz duşunceler korkuyla besleniyor unutma ben çok aglıyordum saçma sapan duşunceler gelince şuda çok önemli senin aklına gereksiz korkular olumsuz duşunceler geliyorsa sen bundan rahatsız oluyorsan kalben bu duşunceler sana ait degildir bunada vesvese derler sana ait degilse bu duşunceler ozaman önemsemeyeceksin ve zamanla bu duşunceler azalacaktır inanarak uygula
nasıl oldun söylediklerimi uygulayabiliyormusun
7 yılıdr bu psikolojiyi yaşıyorum. Kuzenimde de annemi kaybettikten sonra sevdiklerini kaybetme korkusu başladı. Şuan ilaç kullanıyor iyi ama tamamen geçmiyormuş sanırım, doktoru sadece hafifler demiş. Hayat o kadar anlamsız ve boş geliyor ki, sürekli toprağın altında yatanları düşünüyorum? Kimbilir ne planları, ne hayalleri vardı? Annem, annem hastalandığında öleceğini düşünmüş müydü? O gün ölümüne dakika dakika yaklaştığını? Ne hayalleri vardı daha? Benim ne hayallerim vardı? Hayat bu kadar acımasızken benimde içimden gülmek, eğlenmek gelmiyor..
Birşeyler yapacağım diyorum, sonra neyin mücadelesi diyorum kendi kendime, insanlara bakıyorum? Hepsi koşturuyor birşeyler için, birşeyleri amaçlıyor uğruna çaba harcıyor, acaba bir tek ben mi böyleyim herkes düşünmeden mi yaşıyor onu da bilmiyorum?
Bende aynı şeyi düşünüyorum, maalesef herkes çok rahatken bu dünyanın kahrını benmi çekiyorum ulaaaandiyesim var
Merhaba,
Yaygın Anksiyete bozukluğu yaşıyorumİşimden dolayı olduğunu biliyorum ama işimi değiştirme şansım yok Aranızda bu sorunu atlatabilen, bitkisel kür kullanan yada terapi gören var mı? Gelin konuşarak tedavi edelim birbirimizi:)
Ben de isimden dolayı anksiyete bozukluğu yaşıyorum, 6 gündür ilaç kullanıyorum. Kafam çok bulanık oluyor öğlene kadar. İlaçların yan etkileri geçiyormuş 15 güne kadar dediler ama mide bulantısı baş dönmesi oluyor sabahları.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy çıldırıcam yaaaaaaaaaa hayata konsentre olamıyorum akışına bırakamıyorum..... aynı sizin gibi hayatın kahrını ben çekiyorum içimden çığlık atmak geliyor..çevremde herkez gülüyo geziyo bende olumsuz düşünceler hakim.. yarın için bile plan yapamıyorum..galiba bana doktor yolu göründü:18::18: :18::18::18:
Ben ilaçsız yeneceğime inanarak içmedim ilaçları bazen çok iyi oluyorum:) BAzen ise çok kötü belli olmuyor anlayacağınALLAH yardımcımız olsun bende 2 yıldır savaş veriyorum kendimle.
hangi ilacı denediysem yan etki yaptı.şuan b.köyde psikiyatriye gidiyorum.bi faydası olurmu bilinmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?