- Konu Sahibi KudrAlobar
-
Hep güçlü bir kadın olarak tanımlarım kendimi. Aman o da dert mi, biz bunu da atlatırız neler gördük be, hastalıkmış vururuz totosuna gider, maddi sıkıntıymış aşarız falan. Ama artık bedensel tepki vermeye başlayınca korktum açıkçası. Çok geciktirmeden bir doktor bulayım kendime.
Kuşum her zaman yanındayız, bunda da yanındayız. Ne gerekiyorsa yapacağız, ilaçsa ilaç moral motivasyonsa moral motivasyon. Sen neleri atlattın, bunu da gerekli desteği alaracak atlatacaksın, atlatacağız. Yalnız değilsin, hiçbir şeyi yalnız atlatmana da gerek yokYanımda olna arkadaşlarım var. Haklarını ödeyemem, her derdimi dinler, koşturur yardım ederler ama yetmiyor sanırım. Profesyonel destek almam şart gibi.
Evet aslında kaygılarında çok çok haklısın..Çünkü sevdiklerin, seni ayakta tutanlar zor durumda ve aralarında en iyi sen duruyorsun..Bir de o yoğun merhametin baskın çıkınca herkese, her şeye sen yetişmek zorunda kalıyorsun..
Yapmasan olmuyor yapsan olmuyor..
Yine onların yanında ol ama kendine de artık bak ve sen bunun farkına varıp buraya yazmışsın madem..
Kendini de sev ve iyi bir psikolog ve psikiyatrist den destek almaya başla.
Çok gençsin. Daha senin bebelerin olacak onlarla ilgileneceksin
Her şey aslında çok yeni.. 2 yıl olmuş daha .Benim geçen seneye kadar hatta daha geçen ay mutsuzluklarim oluyordu aniden bastıran ve sebepsiz..
Öncelikle Allah rahmet eylesin babanızın yeri cennet olsun inşallah. Her şey üst üste geldiği için bu şekilde bir kaygı bozukluğu yaşamanız çok doğal, bence de destek almalısınız, çünkü bu şekilde kendinize de zarar verirsiniz, hatta vücudunuz tepki vermeye başlamış bile. Allah korusun kanser denen illet de hepimizin vücudunda var ve böyle stres sıkıntı anlarını bekliyor ve tetikleniyor. Aşırı yorgunluk hali kemik ağrısı filan ihmal edilecek şeyler değil. En azından sizi tüm bu yaşadıklarınızın travmasını bir nebze olsun hafifletecek ve anksiyetenizin tetiklenmesini engelleyecek hafif bir doz ilaç desteği ve terapi ile rahatlayabileceğinizi düşünüyorum.
Ve en önemlisi siz de insansınız, süper bir kahraman olmanızı beklemiyor hiç kimse belki de herkese destek verebilmek için kendinizi bu kadar sıkmak yerine salmanız ve ağlamaksa ağlamak birkaç gün dağılmaksa dağılmak gerekiyordur.
Babana Allahtan rahmet dilerim. Ablan için de acil şifalar dilerim.
Babacığını kaybetmiş olma durumunla hala başa çıkmaya çalıştığını biliyorum.Çok şeyler yaşayıp, geçirmişsin. Etkilenmen, kaygılı olman normal canım.
Destek alman seni rahatlacaktır. Anksiyete mi değil mi bilemem ama, evhamını anlayabiliyorum. Dilerim problemin çözüme kavuşur ve rahatlarsın.
Seninle empati kurabiliyorum. Sevdiklerinle daha çok vakit geçirmeye çalış. Mümkün olduğunca kötü çağrışmalar yapma içinde
KudrAlobar canım senin ilk kez konu açtığını görüyorum. yaşadıklarından sonra travma sonrası stres bozukluğu ya da anksiyete yaşıyorsun bence, ki çok normal. Bence de bir psikoloğa görün, doğru teşhisi o koyacaktır zaten.
Hayat çok ilginç ya, geldi mi üst üste geliyor her şey, benimde son 3 yıldır aile sorunları, sağlık sorunları, boşanma, iş sorunları ve derken şimdi gene benim ve ailemin sağlık sorunları, üstüne babamın evde beni fazlalık görmeye başlaması ve daha yeni düzen kurmuşken tekrar tek başıma düzen kurmak için sıfırdan başlamam...
Sınavdan geçiyoruz ama maalesef kalıcı etkiler bırakıyor bizde...
KudrAlobar canım senin ilk kez konu açtığını görüyorum. yaşadıklarından sonra travma sonrası stres bozukluğu ya da anksiyete yaşıyorsun bence, ki çok normal. Bence de bir psikoloğa görün, doğru teşhisi o koyacaktır zaten.
Hayat çok ilginç ya, geldi mi üst üste geliyor her şey, benimde son 3 yıldır aile sorunları, sağlık sorunları, boşanma, iş sorunları ve derken şimdi gene benim ve ailemin sağlık sorunları, üstüne babamın evde beni fazlalık görmeye başlaması ve daha yeni düzen kurmuşken tekrar tek başıma düzen kurmak için sıfırdan başlamam...
Sınavdan geçiyoruz ama maalesef kalıcı etkiler bırakıyor bizde...
Kuşum her zaman yanındayız, bunda da yanındayız. Ne gerekiyorsa yapacağız, ilaçsa ilaç moral motivasyonsa moral motivasyon. Sen neleri atlattın, bunu da gerekli desteği alaracak atlatacaksın, atlatacağız. Yalnız değilsin, hiçbir şeyi yalnız atlatmana da gerek yok
demekki o kadar da güçlü değilmişsin .Hep güçlü bir kadın olarak tanımlarım kendimi. Aman o da dert mi, biz bunu da atlatırız neler gördük be, hastalıkmış vururuz totosuna gider, maddi sıkıntıymış aşarız falan. Ama artık bedensel tepki vermeye başlayınca korktum açıkçası. Çok geciktirmeden bir doktor bulayım kendime.
demekki o kadar da güçlü değilmişsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?