sizlere sadece bende mi oluyor normal mi vs sormak istiyorum bir durumu. bazen uyku problemi yaşayabiliyorum, üniversite sınav dönemi ve işsiz kaldığım süreçte çok fazla anksiyete hatta birkaç kez panik atak krizi yaşamıştım. Hala stresli olduğum dönemde benzeri fiziksel şeyleri yaşıyorum, baş dönmesi mide bulantısı, kalp çarpıntısı ve uykusuzluk.
sorun şu ki bazen zamanın hızlı geçiyor olması, belirsizlikler ve sevdiklerimizi kaybetme düşüncesi falan uyutmuyor.tam da uykuya dalacakken hep aklıma geliyor yoğun bir şekilde ve genelde bir şeyler izleyerek uyuyorum bu yüzden bazen uykum çok olmasına rağmen uyuyamıyorum ya da sıçrayarak 5 10 dk içinde uyanıyorum. psikoloğa gitmiştim daha önce bazen iyi geliyor ama uzun dönem için denemedim açıkçası çok eskiden her gün yaşıyordum şuan 3 4 ayda bir oluyor.
bazen bu durumlar olumlu enerjik hissettiğim günlerin akşamı da oluyor aklıma nazar mı oldu diye geliyor bir de sanırım bilinçaltımda her şey iyi gidiyor gibi ama diye düşünüp olur olmadık şeyleri de stres yaparken buluyorum biraz korku biraz vesvese de diyebilirim. bunları yaşayan var mı:/
bir noktada yalnız olmadığımı bilmek de normal hissettiriyor galiba ondan da sormak istedim ama uykusuz kalmak ve o anki yoğun stres yaşamak da çok zor...