Psikolojik tedavi alıyorum sadece ilaç kullanmıyorum kullandığım ilaçların yan etkisi oluyor yoksa bende isterim bunuÇocuk planından önce tedavi olsanız daha iyi olur sanki.
Evet psikolojik tedavi görüyorum ama ilaçsızDoktora gittiniz değil mi ?
Çok teşekkür ederimKulağınız için dr doktora gidin. İlaçsız nasıl olur bilmiyorum ama umarım atlatırsınız. Eminim çok kötü bir durumdur. Çok geçmiş olsun
Elbette kullandığımız tüm ilaçlar gibi psikiyatrik ilaçların da olacaktır. Bir süre kullanınca vücut onu egale edip tedavi etmeye başlıyor. Doktorun tedavisine göre birkaç ay sürebileceği gibi daha uzun süreli de olabilir. Siz bu ilaçları doktor gözetiminde kullanmazsanız hayat konforunuzu sağlayamazsınız.Psikolojik tedavi alıyorum sadece ilaç kullanmıyorum kullandığım ilaçların yan etkisi oluyor yoksa bende isterim bunu
Ben de stresli biriydim. Çok defa tatillerimizi zehir ettiğim oldu. Eşim benden ayrılacak diye düşünüyordum. Kendi hastalığım üzerine kendim gittim. Önce sebebini buldum sonra üzerinde yoğunlaştım. Kendimi bütünüyle sağlıklı hale getirmek iki senemden fazla vakit aldı. Başta etrafıma saçmamaya çalıştım . En azından eşim etkilenmiyordu sonra kendime dua etmeye başladım ağlayarak aylarca. çok istiyordum değişmeyi ve zamanla kontrol etmeyi öğrendim.Hala gergin oluyorum fakat bir sınırım var.Merhabalar ben yoğun kaygı bozukluğu yaşayan biri olarak derdimi anlatmaya geldim. Bu illet yüzünden hicbirsey den zevk alamıyorum asla mutlu olamıyorum. 1 senedir evliyim ve bu süreçte eşim yanımda olmasına rağmen ona da hayatı zehir ettim diye kendimi yiyip bitiriyorum. Sonra aklıma ya benden artık bıkar ve ayrılırsa düşüncesi geliyor kötü oluyorum. Geceleri uyku nedir bilmiyorum inanın ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Kulağımdan çıt çıt sesler geliyor internette okudum bunun bir tedavisi yok dediler ve bu beni daha da fazla gerdi korkuya itti. Hayatım boyunca ben bununla nasıl yaşayacağım diye kendimi yiyip bitiyorum. Bir yandan da bebeğim olsun istiyorum anne olmak istiyorum ama böyle olduğum müddetçe çocuk nasıl olucak onu da bilmiyorum. Hiç korunmama ma rağmen hamile kalamadim. Buna da çok kafa yoruyorum umarım en sonunda delirmem. Lütfen bana akıl verin bu şekilde nasıl yaşayacağım ?
Çok sağolun çok teşekkür ederimEşiniz size destekmiş bu çok güzel. Umarım kaygılarınız son bulur ve kendinizi daha iyi hissettiğinizde bebeğiniz de olur
Çok geçmiş olsun
Bende fazla yan etki yapıyor ve bu süreçte asla bebek sahibi olamayacağım..Elbette kullandığımız tüm ilaçlar gibi psikiyatrik ilaçların da olacaktır. Bir süre kullanınca vücut onu egale edip tedavi etmeye başlıyor. Doktorun tedavisine göre birkaç ay sürebileceği gibi daha uzun süreli de olabilir. Siz bu ilaçları doktor gözetiminde kullanmazsanız hayat konforunuzu sağlayamazsınız.
Bende şu an öyleyim ağlayarak dua ediyorum başka bişey gelmiyor elimdenBen de stresli biriydim. Çok defa tatillerimizi zehir ettiğim oldu. Eşim benden ayrılacak diye düşünüyordum. Kendi hastalığım üzerine kendim gittim. Önce sebebini buldum sonra üzerinde yoğunlaştım. Kendimi bütünüyle sağlıklı hale getirmek iki senemden fazla vakit aldı. Başta etrafıma saçmamaya çalıştım . En azından eşim etkilenmiyordu sonra kendime dua etmeye başladım ağlayarak aylarca. çok istiyordum değişmeyi ve zamanla kontrol etmeyi öğrendim.Hala gergin oluyorum fakat bir sınırım var.
Bende fazla yan etki yapıyor ve bu süreçte asla bebek sahibi olamayacağım..
Ben ilaçlı tedavi görüyodum evlenmeden. Bebek isteyince doktor kontrolünde bıraktım. Doğum sonrası yine başlamıştı kaygı bozukluğum. Gerçekten çok yorucu. Tekrar ilacıma başladım. İlaçsız nasıl atlatacaksınız bilemiyorum zor olur gibi.Merhabalar ben yoğun kaygı bozukluğu yaşayan biri olarak derdimi anlatmaya geldim. Bu illet yüzünden hicbirsey den zevk alamıyorum asla mutlu olamıyorum. 1 senedir evliyim ve bu süreçte eşim yanımda olmasına rağmen ona da hayatı zehir ettim diye kendimi yiyip bitiriyorum. Sonra aklıma ya benden artık bıkar ve ayrılırsa düşüncesi geliyor kötü oluyorum. Geceleri uyku nedir bilmiyorum inanın ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Kulağımdan çıt çıt sesler geliyor internette okudum bunun bir tedavisi yok dediler ve bu beni daha da fazla gerdi korkuya itti. Hayatım boyunca ben bununla nasıl yaşayacağım diye kendimi yiyip bitiyorum. Bir yandan da bebeğim olsun istiyorum anne olmak istiyorum ama böyle olduğum müddetçe çocuk nasıl olucak onu da bilmiyorum. Hiç korunmama ma rağmen hamile kalamadim. Buna da çok kafa yoruyorum umarım en sonunda delirmem. Lütfen bana akıl verin bu şekilde nasıl yaşayacağım ?
Kaygınızı kontrol altına almadan hamilelik düşünmeyin. Yükselen hormonlarla duygu durumunuz katlanarak artacak lohusalıkta tavan olacak. Normalde gamsız insanlar bile hamileyken kaygıya sürüklenebilir zaten bu şekilde hissediyorsanız hamilelikle ilgili bebekle ilgili binlerce kötü senaryo ile kaygi durumu yaşarsiniz. Tedavisi var ilac tedavisi almadiysaniz alın yan etki olması normal bir süre sonra gecicek yan etkiler, ciddi yan etkilerde muadil ilaçlar denenmeli. Daha sonra terapi ile devam edersiniz inanin üstüne düsüp kendinizi keşfettikce geçecek bir durum. Zamanla kayginizi besleyen ve engelleyen şeyleri fark edeceksiniz.Merhabalar ben yoğun kaygı bozukluğu yaşayan biri olarak derdimi anlatmaya geldim. Bu illet yüzünden hicbirsey den zevk alamıyorum asla mutlu olamıyorum. 1 senedir evliyim ve bu süreçte eşim yanımda olmasına rağmen ona da hayatı zehir ettim diye kendimi yiyip bitiriyorum. Sonra aklıma ya benden artık bıkar ve ayrılırsa düşüncesi geliyor kötü oluyorum. Geceleri uyku nedir bilmiyorum inanın ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Kulağımdan çıt çıt sesler geliyor internette okudum bunun bir tedavisi yok dediler ve bu beni daha da fazla gerdi korkuya itti. Hayatım boyunca ben bununla nasıl yaşayacağım diye kendimi yiyip bitiyorum. Bir yandan da bebeğim olsun istiyorum anne olmak istiyorum ama böyle olduğum müddetçe çocuk nasıl olucak onu da bilmiyorum. Hiç korunmama ma rağmen hamile kalamadim. Buna da çok kafa yoruyorum umarım en sonunda delirmem. Lütfen bana akıl verin bu şekilde nasıl yaşayacağım ?
İlaç kullanmadan nasıl tedavi oluyor.İlac içenlerin cani yok mu?O kadar çok ,ayyy yan etkisi var diye ilaç içmek zorunda olup içmeyen insan var ki Hepsi hayatı çevresine zindan ediyor.Buna hakkınız yok.İnternetten araştırıp tedavisi yokmuş diyorsunuz.Bu şekilde gökten gelen bir ışıkla mi iyileşecekainiz.Gece uyku bile uyuyamiyorsunuz.Ne çocuğu Allah aşkınaPsikolojik tedavi alıyorum sadece ilaç kullanmıyorum kullandığım ilaçların yan etkisi oluyor yoksa bende isterim bunu
Psikolojik tedavi alıyorum sadece ilaç kullanmıyorum kullandığım ilaçların yan etkisi oluyor yoksa bende isterim bunu
Eşimle düzgün bir iletişimimizin olmadığını nerden biliyorsunuz? Evliliğimiz de herhangi bir sorun yok ben kendimle alakalı bir problemden bahsettim yine de teşekkür ederim.Çok bilmişlik yapmak yerine düzgünce tedavi olabilirsin. Eşinle evliliğin düzgünce düzene oturmadan böyle korunmaman, çocuk beklemen çok yanlış
Her bir çocuk sağlıklı, kendisine yetebilen sorumluluk sahibi bir anne babayı hak eder. Düzgün iletişimin kurulduğu bir evliliğin içinde olmayı hak eder. Tüm bunlar yokken çocuk yapmaya kalkmak çok büyük kötülük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?