Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kurtuluruz antidepresansanmerhaba konuyu aktifleştirmek istedim bende drpresyon sebebiyle ilaç kulkanıyorum ve çocuk istiyorum
maalesef cnm benim bu 3. başlayısım ve 2012 den beri kullanıyorum. bırakılmıyor bırakamıyorsun dr kontrolunde bile kesilince max 6 ay sonra geri geliyor o kabusİnşallah kurtuluruz antidepresansan![]()
Beni anlatmışsın ay ı öyleyımmaalesef cnm benim bu 3. başlayısım ve 2012 den beri kullanıyorum. bırakılmıyor bırakamıyorsun dr kontrolunde bile kesilince max 6 ay sonra geri geliyor o kabus
Ben hamilelik için ilacı bıraktım ama öldüm öldüm dirildim varmı hem içip hem hamile kalan ve devam eden çok merak ediyorum böyle devam ederse bende tekrar baslayacam çünküsanurım konu da kimse yok nasıl gidiyor var mı ilaç ile gebe kalan arkadaş
İnşallah tekrar başlama noktasına gelmezsin ne olur diren yürüyüş yap bitki çayları iç spora git komik şeyl izBen hamilelik için ilacı bıraktım ama öldüm öldüm dirildim varmı hem içip hem hamile kalan ve devam eden çok merak ediyorum böyle devam ederse bende tekrar baslayacam çünkü
Canım ne olur diren sakın başlama yürüyüş yap spora git film izle komik şeyler olsun ama yeniden ilaç başlama gebelikte önermiyorlar çünküBen hamilelik için ilacı bıraktım ama öldüm öldüm dirildim varmı hem içip hem hamile kalan ve devam eden çok merak ediyorum böyle devam ederse bende tekrar baslayacam çünkü
Öğretmen misin bende öğretmnenim ne kullanmıstın gebelik öncesi ilaçBen de 20 haftalık hamileyim psikiyatrist ilaç vermedi psikoloğa yönlendirdi cuma gününe.Bende eskiden bu yana devam eden anksiyete ve takıntı mevcut ama hayatı böyle zehir etmiyordu belki ilaç kullandigimdandi.Bu aralar nefes alamıyorum sürekli endişe halindeyim.Okulda her şey güzel gidiyor kimseyle problemim yok ama idare ya da bazı kişilere karşı takıntı korku geliştirdim çok saçma ve çocuk gibi okula gitmek istemiyorum.halbuki ne uğraşlar sonucu atandim.Her an kötü bir şey olacakmış gibi hissediyorum herkese tansiyonum düşüyor diye yalan söylüyorum çünkü yuzünden belli endişelerim.sürekli surat asık yorgun..halbuki hiç bir problemim yok ama kendi kendime kuruyorum işte.Eşimle çıkıyoruz açık havada yürüyüş yapıyoruz biraz iyi geliyor sonra yine aynı.Geçen yıl bu zamanlar babam için refakat izni almıştım yoksa şimdiden rapor alırdim cünlü hiç halim yok çok yorgun mutsuz halsiz bitik bir haldeyim..
Cabaliyorum canım inşallah rabbim hepimizin şifa versir bu mübarek aylar hürmetineİnşallah tekrar başlama noktasına gelmezsin ne olur diren yürüyüş yap bitki çayları iç spora git komik şeyl iz
Canım ne olur diren sakın başlama yürüyüş yap spora git film izle komik şeyler olsun ama yeniden ilaç başlama gebelikte önermiyorlar çünkü
Bebek düşünüyoruz demistim doktora o zamanlar ci...l baslatmıstı.Öğretmen misin bende öğretmnenim ne kullanmıstın gebelik öncesi ilaç
Canım ben ilaç alırken hamile kaldım ilk 3 ay bıraktım suan devam ediyorum 14 hafta bitti. İlk hamilelikte de aynı oldu hiç bırakmadan dogum yaptım oglum Saglıklı 2.5 yasında. İlkinde lust... artı Bi ilaç daha aldım. İkincide pa...alıyorum 10 mg. Aslında doktorlar pek desteklemiyor ama kendime zarar vermek bana uzak degil oyüzden alıyorumCabaliyorum canım inşallah rabbim hepimizin şifa versir bu mübarek aylar hürmetine
Doktorlar kesin olarak emin olmadıklarından ilaç veremiyorlar heralde yoksa öyle olumsuz bir sonuç okumadım görmedim karsilasmadim.Önce anne iyi olacakki ruhsal fiziksel olarak bebek de iyi olsun.Ben 6 yıl atama beklediğim zamanlar zaten iyice içe kapanmıştım özgün duygumu yitirmiştim o zamanlardan ilaç kullanıyordum lus...l ile başladık ara ara dideral kullanıyordum kalabalıkta rahat ermek için.Sonra atandım evlendim güven duygum baya yerine geldi sonra kayıplar yaşadım derken tekrar başa sardım sonra bebek de dusunmeye baslayında cit..l verdi doktor hamile kalınca aniden kestim ilk 3 ay iyiydim aslında sonra birden 4.ayımda takıntılarım arttı. Eşime uzuluyurum yazık ne yapacağını şaşırıyor sonra bebeğime üzülüyorum acaba onu da mı üzüyorum diye.Annem geldi memleketten o da daha geçen hafta babasını yani dedemi kaybetti geçen yıl da babamı..o da kalktı geldi sırf benim içinCanım ben ilaç alırken hamile kaldım ilk 3 ay bıraktım suan devam ediyorum 14 hafta bitti. İlk hamilelikte de aynı oldu hiç bırakmadan dogum yaptım oglum Saglıklı 2.5 yasında. İlkinde lust... artı Bi ilaç daha aldım. İkincide pa...alıyorum 10 mg. Aslında doktorlar pek desteklemiyor ama kendime zarar vermek bana uzak degil oyüzden alıyorum
Ya tabiki anne stresten uzak dursun ki bebekte iyi olsun zaten iki seçenek var ya stresten bebek etkilenecek ya ilaçtan ikisinde de etkilenecekse annenin 9 ay huzurlu güvenli neşeli olması daha mantikli geliyor kanser hastaları bile stresten oluyor ben ilaca karşı değilimCanım ben ilaç alırken hamile kaldım ilk 3 ay bıraktım suan devam ediyorum 14 hafta bitti. İlk hamilelikte de aynı oldu hiç bırakmadan dogum yaptım oglum Saglıklı 2.5 yasında. İlkinde lust... artı Bi ilaç daha aldım. İkincide pa...alıyorum 10 mg. Aslında doktorlar pek desteklemiyor ama kendime zarar vermek bana uzak degil oyüzden alıyorum
Benim felsefem şudur zaten neşeli huzurlu ilaçla 5 yıl yaşamak stres tedirgin korku kaygı ile 10 yıl yaşamak ben 5 yılı dolu dolu yaşarım daha iyi yani hep böyle düşünürum nice kanser hastası anneler var hamile olduklarını bilmeden kemoterapi alan Rabbime dua Edip ona bırakmak lazimDoktorlar kesin olarak emin olmadıklarından ilaç veremiyorlar heralde yoksa öyle olumsuz bir sonuç okumadım görmedim karsilasmadim.Önce anne iyi olacakki ruhsal fiziksel olarak bebek de iyi olsun.Ben 6 yıl atama beklediğim zamanlar zaten iyice içe kapanmıştım özgün duygumu yitirmiştim o zamanlardan ilaç kullanıyordum lus...l ile başladık ara ara dideral kullanıyordum kalabalıkta rahat ermek için.Sonra atandım evlendim güven duygum baya yerine geldi sonra kayıplar yaşadım derken tekrar başa sardım sonra bebek de dusunmeye baslayında cit..l verdi doktor hamile kalınca aniden kestim ilk 3 ay iyiydim aslında sonra birden 4.ayımda takıntılarım arttı. Eşime uzuluyurum yazık ne yapacağını şaşırıyor sonra bebeğime üzülüyorum acaba onu da mı üzüyorum diye.Annem geldi memleketten o da daha geçen hafta babasını yani dedemi kaybetti geçen yıl da babamı..o da kalktı geldi sırf benim için
Bazen diyorum 3 günlük dunya değer mi üzülmeye ama çok geçmiyor yine takacak kendimi üzecek şeyler buluyorum.hayırlısı doktora ilaç konusunda diretecegim belliki tek başıma kalkamıyorum altından ruhsal sıkıntılarımın.
Bende degilim :) dayanacak durumda degilim 9 ayda az Bi süre degil napalm Allah korusun tüm yavrularıYa tabiki anne stresten uzak dursun ki bebekte iyi olsun zaten iki seçenek var ya stresten bebek etkilenecek ya ilaçtan ikisinde de etkilenecekse annenin 9 ay huzurlu güvenli neşeli olması daha mantikli geliyor kanser hastaları bile stresten oluyor ben ilaca karşı değilim