- 19 Şubat 2015
- 370
- 583
- 23
- Konu Sahibi lilyummmm37
-
Teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun size de.bende cipralex kullanıyorum psikiyatrist verdi..Carpıntım icin de tansiyon ilacı verdi dahiliye uzmanı..
Ciplarrx 10 mg ilk 5 gün yarım kullandım ben siz ?cipralexi çok kısa bi dönem kullandım 5 gün kadar inanın beni çok fena yaptı sonra kestim ta ki 4 gün önceye kadar direndim ilaçsız yenmeye ama başaramadım
İkiside farklı ilaçlar ama etkileri tam tamına aynı diye biliyorum.ben konyada yaşıyorum.devlet hastanesi doktoruna gittim evet pskiyatri.duru saygın günbahar adı.çok memnunum doktorumdancitoles cipralex mi? Hangi doktora gittiniz acaba?Pskiyatr mı?
benimkide 10 mgdı ama ben ilk hafta 5 mg kullanırken bıraktım uykulardan kaçar olmuştıum çünkü ve göğsümdeki sıkıntı daha da artmıştı bırakınca daha ii oldumTeşekkür ederim.Çok geçmiş olsun size de.
Ciplarrx 10 mg ilk 5 gün yarım kullandım ben siz ?
telkinleriniz ne yönde oldu bende bazen sıkıntılarıum olduğunda sadece beyninin oyunu diyip ötelemeye çalışıyorum kısmen yararlı oluyoduyıllar önce anksiyete olan ve iyileşen ben olarak size şunu söyleyeyim, hiç ilaç kullanmadım. hatta ilacın beni iyileştireceğini bile düşünmedim. doktorum bana atağın yaklaştığı veya geldiği anda hemen kendini telkine başla ve bitene kadar devam et dedi. haftalar yada aylar içinde azala azala bitti. şimdi o günleri hatırlayınca kendime ne eziyet çektirmişim diyorum.
İkiside farklı ilaçlar ama etkileri tam tamına aynı diye biliyorum.ben konyada yaşıyorum.devlet hastanesi doktoruna gittim evet pskiyatri.duru saygın günbahar adı.çok memnunum doktorumdan
benimkide 10 mgdı ama ben ilk hafta 5 mg kullanırken bıraktım uykulardan kaçar olmuştıum çünkü ve göğsümdeki sıkıntı daha da artmıştı bırakınca daha ii oldum
valla aklıma gelen herşeyi tekrarlıyordum, şuna benzer birşeydi. "bunlar beynimin oyunu, aslında birşeyim yok, sakinleş, biraz kafaya taktın ondan oldu, derin nefes al, üfle, sanki şimdi daha iyiyim, başka birşey düşüneyim, az temiz hava alayım, birazdan şöyle yapayım, bir su içeyim, iyiyim, hah geçti vb. vb. " şeklinde devam ediyorsun azala azala bitiyor. günde 3 atak geçiriyorsan 1 e iniyor. sonra 2 günde 1, sonra haftada 1, derken derken bitiyor.telkinleriniz ne yönde oldu bende bazen sıkıntılarıum olduğunda sadece beyninin oyunu diyip ötelemeye çalışıyorum kısmen yararlı oluyodu
evey buna benzer şeyleri bende yaptım benim ataklarım daha çok hafta da 1 sayılabilicek orandaydı hatta geçen 1 ay hiç atak yaşamadım Allahım bu günleri görcekmiydim die tam sevinirken çarşamba günü sıkıştırdı kalbim baş dönmesiyle birlikte soluğu kardiyologda aldımvalla aklıma gelen herşeyi tekrarlıyordum, şuna benzer birşeydi. "bunlar beynimin oyunu, aslında birşeyim yok, sakinleş, biraz kafaya taktın ondan oldu, derin nefes al, üfle, sanki şimdi daha iyiyim, başka birşey düşüneyim, az temiz hava alayım, birazdan şöyle yapayım, bir su içeyim, iyiyim, hah geçti vb. vb. " şeklinde devam ediyorsun azala azala bitiyor. günde 3 atak geçiriyorsan 1 e iniyor. sonra 2 günde 1, sonra haftada 1, derken derken bitiyor.
benim günde 3 ataktı. ama ben şanslıydım. çok erken öğrendim anksiyete olduğumu. tanıdık bir doktor beni muayene etti. bana midemde ve kalbimde hiçbirşey olmadığını, psikoloğa gitmem gerektiğini söyledi. hemen gittim, doktor ilaç deyince kullanmam dedim. nefret ederim ilaçtan. o zaman tek çare telkin dedi ve Allaha şükür kurtuldum.evey buna benzer şeyleri bende yaptım benim ataklarım daha çok hafta da 1 sayılabilicek orandaydı hatta geçen 1 ay hiç atak yaşamadım Allahım bu günleri görcekmiydim die tam sevinirken çarşamba günü sıkıştırdı kalbim baş dönmesiyle birlikte soluğu kardiyologda aldım
belki 1 aya gerek bile kalmaz. çalışmaya başla :) inşallah sende kurtulursun bu illetten.bende ilaç kullanmayı sevmiyorum ama artık çok yoruldum çareyi ilaçta buldum bi ay sonra gel dedi doktorum görüşelim ona göre hareket edelim dedi
merhaba.ekim ayında basladı bende kaygılar korkular.2 kez atak geçirdim o günden bu güne.benim atak sorunum yok ama sürekli korktuğum şeyleri düşünüyorum.bunun için ne yapıyordunuzbenim günde 3 ataktı. ama ben şanslıydım. çok erken öğrendim anksiyete olduğumu. tanıdık bir doktor beni muayene etti. bana midemde ve kalbimde hiçbirşey olmadığını, psikoloğa gitmem gerektiğini söyledi. hemen gittim, doktor ilaç deyince kullanmam dedim. nefret ederim ilaçtan. o zaman tek çare telkin dedi ve Allaha şükür kurtuldum.
merhaba.ekim ayında basladı bende kaygılar korkular.2 kez atak geçirdim o günden bu güne.benim atak sorunum yok ama sürekli korktuğum şeyleri düşünüyorum.bunun için ne yapıyordunuz
valla aklıma gelen herşeyi tekrarlıyordum, şuna benzer birşeydi. "bunlar beynimin oyunu, aslında birşeyim yok, sakinleş, biraz kafaya taktın ondan oldu, derin nefes al, üfle, sanki şimdi daha iyiyim, başka birşey düşüneyim, az temiz hava alayım, birazdan şöyle yapayım, bir su içeyim, iyiyim, hah geçti vb. vb. " şeklinde devam ediyorsun azala azala bitiyor. günde 3 atak geçiriyorsan 1 e iniyor. sonra 2 günde 1, sonra haftada 1, derken derken bitiyor.
çok tşk ederim bende çok istiyorum gerçektenbelki 1 aya gerek bile kalmaz. çalışmaya başla :) inşallah sende kurtulursun bu illetten.
anksiyete demek kaygı bozukluğudur. hiçbirşey yokken yada bir durumun tetiklemesiyle aniden yaşanan bir ataktır. çoğu kişi kalp krizi geçirdiğini sanarak acillere koşar. ben kalbim ve midemle ilgili gittim doktora. haftasonu yataktan kalkmama isteğini anlamadım yada eve kapanmayı. anksiyete değilde depresyon gibi geldi. onun dışında korkular anksiyeteyi tetikler, titremeler anksiyetede olan birşey. bende tansiyon düşmesi dediğim baş dönmelerim, durduk yerde kalp çarpıntılarım, kalbimin sıkışması, yüzümün dudaklarımın bembeyaz olması, midemde boşluklar bulanmalar, titremeler vs. çok belirtim vardı. her atakta öleceğimi düşünürdüm. o derece ağır geçirirdim atakları.Arkadaşlar bu anksiyete nasıl birşey? Ben baş ağrısı ve dönmesi şikayeti ile doktora gittim. Hemen anksiyete dedi. Ağrı kesici ve antidepresan verdi.
Sevdiklerimi kaybetme korkum var, pek kalabalık içine karışmayı sevmiyorum ama karışınca hoş sohbetimdir. Konferans falan verme durumlarinda kalabalik karsisina gecince titremeye basliyorum. Haftasonlari yataktan kalkmak zor geliyor. Kalkınca da evde kitap okuyorum. 2 gün eve kapatıyorum kendimi. Bu mudur anksiyete?
anksiyete demek kaygı bozukluğudur. hiçbirşey yokken yada bir durumun tetiklemesiyle aniden yaşanan bir ataktır. çoğu kişi kalp krizi geçirdiğini sanarak acillere koşar. ben kalbim ve midemle ilgili gittim doktora. haftasonu yataktan kalkmama isteğini anlamadım yada eve kapanmayı. anksiyete değilde depresyon gibi geldi. onun dışında korkular anksiyeteyi tetikler, titremeler anksiyetede olan birşey. bende tansiyon düşmesi dediğim baş dönmelerim, durduk yerde kalp çarpıntılarım, kalbimin sıkışması, yüzümün dudaklarımın bembeyaz olması, midemde boşluklar bulanmalar, titremeler vs. çok belirtim vardı. her atakta öleceğimi düşünürdüm. o derece ağır geçirirdim atakları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?