Anksiyeteden dolayı mı böyleyim?

morciceklidal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
458
430
33
kızlar öncelikle şuan anksiyete tedavisi görüyorum ve geçmişle ilgili her şeyi düşünüp ya şöyle olursa diye sürekli kuruyorum yine aklıma bi şey geldi ve aşırı endişeliyim size danışmak istedim.
Bundan yaklaşık üç buçuk yıl önce bi arkadaşım biriyle görüşüyor ve görüştüğü kişinin arkadaşı da beni beğeniyor ben istemiyorum ama ortamlarda denk geliyoruz arkadaş olarak görüşüyoruz falan neyse bir süre sonra da ben iletişimi tamamen kesiyorum arkadaş bile olmak istemiyorum aradan on ay geçiyor bu kişi bana doğum günümde saçlarım açık fotomu atıyor ve güya doğum günümü kutluyor meğer bu kişi benim arkadaşımın telefonunu bir kere eline almış bi şekilde ve bu fotoyu gizlice almış fotoda arkadaşım da vardı normalde onu kırpmış bana atarken sonra tabi biz bir kaç Kişiye haber veriyoruz çocuğu korkutuyorlar falan çocuk kaçıyor ve sildim fotoyu diyor. Bir kaç gün sonra da bana özür mesajı attı ve o günden beri hiç bir iletişim olmadı Bunun üzerinden de iki yıl geçti ama sorun şu ki arkadaşımın telefonunda bizim tatilde çekindiğimiz mayolu fotolar da vardı ve ben kapalı bir bayanım o zaman hiç polise gitmek aklıma gelmemişti şu an napmak gerekir bilmiyorum o saçı açık fotoğrafı on ay saklayan kişi diğer fotoları aldıysa daha uzun süre saklar heralde bi yerlerde paylaşmış mıdır cidden çok endişeliyim şuan.
Arkadaşım çok endişelenmiyor çünkü paylaşırsa o düşünsün suç işledi cezasını çeker diyor ama acaba ben mevcut durumumdan dolayı abartıyor muyum?
Bunca zamandır aklıma hiç gelmemişti çünkü bu mevzu dün geldi

2 yıldır paylaşmayan insan artık hiç paylaşmaz bence.
boşuna evham yapma.

nereden paylaşabilir ki yani ?
gözünü korkutmuşsunuz zaten çocuğun.

kimsenin bununla uğraşağını sanmıyorum.
o sitelerdekiler mayolu fotoğraflrı ne yapsınlar :D
km bilir neler neler vardır oralarda :D
boş ver düşünme, o fotoğrafların telefonunda durduğunu bile sanmıyorum.

Ne ahlaksız insanlar var ya. Şöyle düşün, ya bu şeref yoksunuyla sevgili olsaydın da beraber geçirdiğiniz zaman için sana şantajda bulunsaydı???
Zararın neresinden dönsen kârdır. Daha fazla düşünüp kendi canını üzme. Hem senin mayolu fotoğrafına internette kim baksın Allah askina, tonlarca acik insan (ben dahil) mayoyla bikiniyle poz veriyor internete atıyor zaten. Başka tonlarca insan bikiniyle erotik pozlar verip internete atıyor, başka tonlarca insan plajdan üstsüz fotolar atıyor ... Bunlar dururken kim senin alt tarafı mayolu fotoğrafına baksın ki internette?

Ne ahlaksız insanlar var ya. Şöyle düşün, ya bu şeref yoksunuyla sevgili olsaydın da beraber geçirdiğiniz zaman için sana şantajda bulunsaydı???
Zararın neresinden dönsen kârdır. Daha fazla düşünüp kendi canını üzme. Hem senin mayolu fotoğrafına internette kim baksın Allah askina, tonlarca acik insan (ben dahil) mayoyla bikiniyle poz veriyor internete atıyor zaten. Başka tonlarca insan bikiniyle erotik pozlar verip internete atıyor, başka tonlarca insan plajdan üstsüz fotolar atıyor ... Bunlar dururken kim senin alt tarafı mayolu fotoğrafına baksın ki internette?
Evet böyle düşününce çok haklısınız teşekkür ederim

bu dediğinizi yapması için kin beslemiş olması gerekiyor ve boyle olsaydı muhakkak yaydıgının haberini size ietirdi. gerekirse de arkadasınızın dediği gibi şikayet edersiniz, sonucta elinizde olmayan sebeplerle karsılastıgınız bir durum bu, bosuna canınızı sıkmayın.

bu dediğinizi yapması için kin beslemiş olması gerekiyor ve boyle olsaydı muhakkak yaydıgının haberini size ietirdi. gerekirse de arkadasınızın dediği gibi şikayet edersiniz, sonucta elinizde olmayan sebeplerle karsılastıgınız bir durum bu, bosuna canınızı sıkmayın.
Aynen o da doğru intikam almak istese sessiz sakin almazdı illa ki bana duyururdu sağolun

Back
X