Anksiyetedenmi sizce ?

1235Buss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Geçen sene mart ayından beridir vucudumda farklılıklar hissediyorum öncellikle aşırı halsizlik iştahsızlık olarak başladı sonra sırt ağrısına döndü bu durum dalgalıydı haziran ayında bi huzursuzluk ve nabız yüksekliği yaşadım ölüyorum sandım sonra doktora gittim ritim holter tansiyon holter takıldı bişey yok taşikardi psikolojik dendi 2 kere falan ben gittim doktora ikiside ozaman psikolojik dedi şuandaki belirtilerim yoğun bir sırt ağrısı ense basıncı baş ağrısı boyunda atma hissi aşırı yoğun çarpıntı kalbimde hızlı vurma bazen titremeler oluyor mide bulantısı öğürme hissi oluyor özellikle boynumdaki atım ve göğüsümdeki farlılık beni çok rahatsız ediyor bazen çok daralıyorum sanki böyle yüksekten düşüyomuşum gibi bi his geliyor şuan en son psikatrsite gittim cipralex verdi benim gibi aynı durumları yaşayan varmı ?

Merhaba benzer şeyler bana da oluyor özellikle kafaya taktığım zaman gergin olduğum zaman benim de ensemde ağrı basınç baş ağrısı bazen boğazım da basınc sıkılma hissi oluyor bir oluyor bir geciyor devamlı olan bişey değil

Ay kardeşim valla şaka gibi ya sanki ben yazdım şuan hepsini yaşıyorum o kadar başım ağrıyor midem bulanıyor ki yanaklarım kızardı tansiyon mu acaba dedim yok tansiyon iyi ama nabız 130 larda

Ay kardeşim valla şaka gibi ya sanki ben yazdım şuan hepsini yaşıyorum o kadar başım ağrıyor midem bulanıyor ki yanaklarım kızardı tansiyon mu acaba dedim yok tansiyon iyi ama nabız 130 larda
Siz gittinizmi hastaneye yani ne zamandır yaşıyosunuz ne yapmamız gerekiyor daha gerçekten bilmiyorum yani sizce neden oluyor acaba

Benim stres falan değil hep var benimde geliyor gidiyor neden kaynaklı gerçekten ne tetikliyor bilmiyorum

Doktora gittim dediniz tüm bu belirtilere psikolojik mi dendi?
Yani evet doktor beni psikatriste yönlendirdi yeni ilaç başladım öyle dendi ama tekrar tekrar doktora gitmekten sıkıldım artık

Yani evet doktor beni psikatriste yönlendirdi yeni ilaç başladım öyle dendi ama tekrar tekrar doktora gitmekten sıkıldım artık
Çok yorucu sürekli doktor gezmek çok haklısınız. Doktorlar ne kadar psikolojik dese de insan psikolojik olduğuna inanmakta zorlanıyor gerçekten. Benim aniden bir panik atakla başladı sizin nasıl başladı? Tetikleyen unsurlar vardır belki onlar devam ediyordur

Yani nasıl başladığını inanın bilmiyorum çünkü yaklaşık 1 senedir bu sıkıntıları çekiyorum

Yani nasıl başladığını inanın bilmiyorum çünkü yaklaşık 1 senedir bu sıkıntıları çekiyorum
Ben en çok dışarı çıkarken zorlanıyorum panik atak geçireceğim diye aşırı stres oluyorum siz dışarı çıkarken sıkıntı yaşıyor musunuz

Çok geçmiş olsun üç senedir her gün farklı belirtiler eklenerek devam ediyor sıkıntılarım önce sol kürek kemiği sol kol ve göğüsle başladı sonrasında panik atak tansiyon yüksekliği çarpıntı diye devam etti sonra midem devreye girdi şişkinlik gaz sol yanda baskı gurultu öksürük bu arada kalp dahiliye psikolog psikiyatr gastroentoloji fizik tedavi ortopedi göz kulak burun boğaz doktorlarına gittim kolesterol yüksekliği boyun düzleşmesi iki fıtık haricinde bir şey çıkmadı psikolojik dendi bir sene ilaç içtim 10 kilo aldım sonra kontrollü bıraktım doktorun çok sıkıştığında iç dediği asıl mide için olan t ile başlayan ilacı içtim şimdi gelelim bu güne ağrılarım devam ediyor hastalık hastası oldum tansiyonum yükseliyor ense ağrıısı omuz kol ağrısı arada yanma uyuşma şimdi birde kulak çınlaması ve baş dönmesi başladı geçen hafta beş branşa tekrar gittim yarın kardiyoloji randevum var bol bol dua edip zikr çekiyorum inşallah hepimiz sağlıklı günlerde buluşur bu günleri gülerek anarız

Sizin bu anlattıklarınızda anksiyete belirtilerine benziyor beni en çok yoran ritim farklılıları bazen hızlanıyor yavalşlıyor bazen seyirme gib atıyor bazen sert vuruyor ve çarpıntı olması sırt ağrım gaz sorunları bacak ağrıları bendede bu belirtiler devam ediyor aşırı halsizlik iştah değişiklilleri bazen çok güzel yemej yiyiroum bazen hiçbişey yiyemiyorum

Ben en çok dışarı çıkarken zorlanıyorum panik atak geçireceğim diye aşırı stres oluyorum siz dışarı çıkarken sıkıntı yaşıyor musunuz
Yok hayır benim hep aynı panik olmuyorum

`