Anksiyetedenmi sizce ?

Oraları atlamışım çarpıntı sanki içimde kelebekler uçuşuyor gibi 20 kilo verdim yemek yiyemedim bazen deliler gibi yedim bazen sofraya oturup sıkıntıları düşündükçe yiyemedim

Oraları atlamışım çarpıntı sanki içimde kelebekler uçuşuyor gibi 20 kilo verdim yemek yiyemedim bazen deliler gibi yedim bazen sofraya oturup sıkıntıları düşündükçe yiyemedim
Evet çok iyi anlıyorum sizi yalnız değilsiniz çünkü bende yaşıyorum aynı sorunları sanki doktorlae anlamıyor gib geliyor ama çok sıkıldım artık doktor doktor gezmekten akışına bıraktm

Siz gittinizmi hastaneye yani ne zamandır yaşıyosunuz ne yapmamız gerekiyor daha gerçekten bilmiyorum yani sizce neden oluyor acaba
17 yıldır var ama ara ara düz eliyorum bazen çok uzun sürüyor özellikle mevsim geçişlerinde çok artıyor

17 yıldır var ama ara ara düz eliyorum bazen çok uzun sürüyor özellikle mevsim geçişlerinde çok artıyor
Benim yaşadıklarımı sizde yaşıyomusunuz yani özellikle bu ritim değişiklikleri gibi hissetmek falan sırt ağrıları midem bulantısı doktorlar peki ne diyolar yani 17 sene bayağa uzun bir dönem gerçekten zor inşallah tamamiyle kaybolur ilaç kullanıyomusunuz

Benim çarpıntım 130 oluyor midem bulanıyor tuvalet ihtiyacım geliyor hemen yerimde duramıyorum başım ağrıyor midemde geğirme oluyor düşecek hissi oluyor
Yani evet benim de benzer şeyler

Evet çok iyi anlıyorum sizi yalnız değilsiniz çünkü bende yaşıyorum aynı sorunları sanki doktorlae anlamıyor gib geliyor ama çok sıkıldım artık doktor doktor gezmekten akışına bıraktm
Nasıl oldunuz.? Devam ediyor mu şikayetleriniz

Bacaklarım cok agrıyor. Tahlilde pek önemli bsyler çıkmadı. Yılların da sporcusu iyi ebslenen insanım. Sonra başım dönüyor kafam sersem gibi düşecek gibi oluyorum başıma agrı geliyor sıcak basıyor üşüyorum ardından. Hashimato baslangıcı dedi dr ama ondan mı. Artık dr.a gidesim gelmıyor 5 sene karnım agrıdı onu unutunca baska bsy oluyor pofff

Canım çok geçmiş olsun. Panik atak olabilir. Bir psikiyatri uzmanına gitmeni öneriyorum. Bana bu durumlarda burundan nefes alıp ağızdan daha uzun vermek çok etkili oluyor. Mutlaka bir uzmandan yardım alman gerekiyor

Merhaba aynı şikayetler bende de var panik atak ve kaygı bozukluğu. YouTube tan İzzet güllü videolarını mutlaka izleyin bana çok iyi geliyor.

Merhaba nasıl oldunuz benzer şeyler Bendede var özellikle içimdeki huzursuzluk ve carpıntı

Merhaba bende de anksiyete var fiziki tepkiler çok oluyo sizde de boyundaki damarlarin atışını hissetme var mi mesela sanki bi an atıyo binan duruyor ya da çok fazla atıyo gibi

Merhaba bende de anksiyete var fiziki tepkiler çok oluyo sizde de boyundaki damarlarin atışını hissetme var mi mesela sanki bi an atıyo binan duruyor ya da çok fazla atıyo gibi
Öyle bi şikayet im olmadı

`