- Konu Sahibi Kleopatra11
Rabbim şifa versin canım çok zor ilaç kullanıyormusunBir haftadır bende de midede yanma sırt ağrısı sol tarafta yanma ağrı var bütün bölümlere gittim psikolojik deniyor çok yorucu Allahım hepimize şifa versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim şifa versin canım çok zor ilaç kullanıyormusunBir haftadır bende de midede yanma sırt ağrısı sol tarafta yanma ağrı var bütün bölümlere gittim psikolojik deniyor çok yorucu Allahım hepimize şifa versin
Bir sene antidepresan kullandım sonra yavaş yavaş bıraktım şu anda kullanmıyorumRabbim şifa versin canım çok zor ilaç kullanıyormusun
Sana tek ilacı söylim LA HAVLE VELA kuvvete illa billahil azim ÇEK KARDEŞİM tesbihle HERGÜN AYNI HASTALIĞI TAŞIYORUM1 buçuk senedir ölüm korkusu kalp krizi korkusu ile yaşıyorum gitmediğim bölüm kalmadı ama çok şükür sağlıklıyım benim belirtilerim göğüste agri yanma midede yanma gaz sorunları sol.kol ağrısı yanması ara ara uyuşma huzursuzluk iç sıkıntıkorkum ara ara hafifliyor ama geçmiyor bugün sol tarafımda agri batma sıkışma hissettim korktum.gene yarın regl günüm gösteriyor belkide ondandır bilmiyorum
siz neler yaşıyorsunuz
Nasıl oldunuz ben halen aynıyımBir haftadır bende de midede yanma sırt ağrısı sol tarafta yanma ağrı var bütün bölümlere gittim psikolojik deniyor çok yorucu Allahım hepimize şifa versin
Benimde oluyor canımBenimde panik atak gecmısım var aslında düzelmiştim uzun zamandır atak geçirmedim ama kaygı herzaman vardı son zamanlarda midem yanmaya gaz sıkışması olmaya basladı acaba psikolojik mi gene yoksa gerçekmi anlayamadım birkaç kere dengesizlk bayılcakmış gibi hisde gelince psikolojik mi diye düşündüm :/ değişik bir yanma var her an yani yemeğe bağlı olmaksızın
Bendede oluyor canım o kendimizi kasmaktan oluyormuşBenim kaslarım seğiriyor kollarımın içinde titreme oluyor bazen niye oluyor acaba korkutuyor beni
Yolculuk yapacağım zaman stres oluyorum genelde hep o zaman oluyorBendede oluyor canım o kendimizi kasmaktan oluyormuş
Ay benimdeYolculuk yapacağım zaman stres oluyorum genelde hep o zaman oluyor
Aaa kardeş sen uzun zamandır yoktun nerelerdeydinBenimde oluyor canım![]()
Ben de farkettim yoktuAaa kardeş sen uzun zamandır yoktun nerelerdeydin
Canım bu mevsim geçişlerinde sende sıkıntı yaşıyormusunBen de farkettim yoktu
Hiç sormayın kızlar ya hastalıklarla uğraşıyoruz eşimin yaz boyunca misafirim hiç eksik olmadiAy benimde![]()
Ben sadece mevsim geçişlerinde yaşamıyorum ara ara yokluyor beni yolculuk yapayım ya da bir yerim ağrısın hemen başlıyorCanım bu mevsim geçişlerinde sende sıkıntı yaşıyormusun
Sana tek ilacı söylim LA HAVLE VELA kuvvete illa billahil azim ÇEK KARDEŞİM tesbihle HERGÜN AYNI HASTALIĞI TAŞIYORUM
aynı değişen bir şey yok 3 gündür tansiyonum yüksekti göz ağrısı baş ağrısıNasıl oldunuz ben halen aynıyım