- 3 Kasım 2024
- 1.062
- 2.363
- 48
- Konu Sahibi kraliceada
-
Başka kızlardah bahsedecek karakterde birisiyse senin o lafların ona sökmez cicim.Adam ne anlatıyo ya bu der diğer seçeneğine geçer.Aslında konuşmayı sonlandırdığımızda umursamaz takılmıştım ama onun yazacağını da biliyordum. Şimdi baya yerden vurdum ama böyle ne biliyim hani ıssız adamda adanın son ayrılık lafı vardı ya öyle bir şey yazıp tekmeyi basmak istiyorum ve sizlerden yaratıcı cevaplar bekliyorum
Takip ediyordum,eski sevgilisi falan yoktu ama karaktersiz olduğu doğru maalesefBaşka kızlardah bahsedecek karakterde birisiyse senin o lafların ona sökmez cicim.Adam ne anlatıyo ya bu der diğer seçeneğine geçer.
Boşta kalmasa yazmazdı, eski sevgilisinden tekme yemiştir.
En kötü konuştukları vardır.Ya da sevgilisi olmuştur paylaşmamıştır emin olmayın olmadığına.Takip ediyordum,eski sevgilisi falan yoktu ama karaktersiz olduğu doğru maalesef
Yorumunuz için teşekkür ederim ama sanırım başta yanlış ifade ettim. “Peşinden köpek gibi koşsun”dan ziyade “itten rezil olsun” demem lazımdı sanırım. Sadece çok kötü hissetmesini istiyorum ve şey dedim zaten “Umarım seni sevecek birini bulursun.” buna takarbiri peşimde köpek oldu diye sevinenler bana hep cok ilginc gelmiştir. çöp kamyonu musunuz da kopekler peşinizde koştu diye seviniyorsunuz?
ilginc bir kafa.
hic uzun uzun yazip adami mutlu etme - eger niyetin ona kotu hissettirmekse. KKda bazen SS paylasiyorlar görüyorum adam iki satir yazip iş atmış exine, ex kadin paragraflar dizmis umrunda degilsin içerikli
e o kadar umrunda degilse neden bunca efor? adam cevap atiyor saniyesinde cevap yaziyorlar falan. ekran basinda caresizce bekliyor ama "haddini bildirdim" diye seviniyor.
WTF?
eger adamin egosunu kirmak istiyorsan hic yazma.
ne yazdi, cok güzelsin seksisin falan demissin yukarıda. oyle bir sey yazdiysa sallayip cevap atma bile.
daha uzun bir sey yazip seni ovduyse, pişman oldugunu söylediyse falan bekle 3-5 saat sonra yazdigi yazıya gülme emojisi koy.
olsun bitsin- hic yazma.
"ben bu kadar mi degersizim" der en azindan
Ay artıkın kör kuyularda ışıksız kalsın eşşoleşşekEn kötü konuştukları vardır.Ya da sevgilisi olmuştur paylaşmamıştır emin olmayın olmadığına.
Sizinki de duygusal boşluktandır muhtemelen. Zaten çocuk da boşa çıkmıştır eski adresleri yokluyordur.Bende potansiyel var ama ona karşı inanılmaz bir toleransım vardı sadece. Aşk desen o da değil. Tekrar yazmış olması gururumu okşadı ve biraz acımasız cevap vermek istedim sadece ama yorumunuz için teşekkür ederim
Ayy götümm kesin bi halta da benzemiyordurOf evet sormayın ya. Şöyle elit bi ailem var bilmem ne diyordu. Oysaki benim ailem daha elit bir kereben de artık gözüm kör müydü neydi hiç karşılık vermezdim hatta bana Rus kızlardan bahsetti,artık tarih çalışırken bile Rus kelimesini görünce kendimi çok çirkin hissediyordum. Oysaki övülen biriyim de (
hic de takacak bir laf degil aslinda ama neyse.Yorumunuz için teşekkür ederim ama sanırım başta yanlış ifade ettim. “Peşinden köpek gibi koşsun”dan ziyade “itten rezil olsun” demem lazımdı sanırım. Sadece çok kötü hissetmesini istiyorum ve şey dedim zaten “Umarım seni sevecek birini bulursun.” buna takar
Normal biri değildi çünkü ama siz bilemezsiniz elbette:)hic de takacak bir laf degil aslinda ama neyse.
elbet bulur onu seven niye bulamasin? gencecik adam.
bu ülkede kadinlarin kriteri cok yok zaten. eli yuzu duzgunse, iyi kotu de bir isi varsa onu seven - evlensin diye peşinde kosan cok kadin olur .
Ama sen benim çevremle tanistirabilecegim statüde değilsin de.Ö
slxlcldllflflf öyle değil ya. Beni yakın çevresiyle tanıştırabilirmiş çünkü statüm varmış. Değerimi anladı gavat. Ama böyle asla aklından çıkmayacak bir laf edip engeli basmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?