ANLAM VEREMEDİĞİM BİR DURUM VAR.

My life my decision

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
452
172
103
29
Kızlar merhaba. Bir konu var. Belki ben yanlış düşünüyorum. Belki doğru. Eşim uzakta. 8, 9 ay oldu arada 15 gün izin yaptı. Her neyse. Gideli 4 ay kadar oldu tekrar. Gün içerisinde arama yapma zamanı var. Ve en azından 2 kelime etmek için beni aramasını, ve ya ses kaydı göndermesini istedim. Uzun zaman sonra ilk defa bu kadar ayrı kaldık. Özlüyorum haliyle. Tamam diyor. Sonra yapmıyor. Sabahları sadece günaydın. Akşamları ben yatıyorum iyi geceler. Merak etmiyor ne yapıyorum. Nasılım diye. Yarın önemli işler var onları halledicem diyorum mesela. Ne yaptın diye yazmıyor bile. Canımı çok sıkıyor bu durum.? Ne yapmalıyım.? Bir fikriniz var mı?

Eşinize bunu belirtip aranızda çözmelisiniz. Konuştuğunuz halde bu ilgisizliği devam ederse o zaman farklı bir yol izlenebilir. Şuan yapacağınız şey, bizimle paylaştığınız bu durumu eşinizle paylaşmak :)

Eşinizin ne iş yaptığı, ne koşullarda çalıştığı konusunda bir fikrim yok, eğer güvenlik görevlisiyse ve eş götürülemez-yurt dışı gibi bir görevdeyse bunlara takılmamanızı önerebilirim sadece

Eşiniz , görevi dolayısıyla uzakta sanırım. Yüz yüze geldiğinizde oturup konuşmalısınız. Uzaktayken mesaj veya kısa konuşmalarla kurulacak iletişim sağlıklı olmayacaktır.

Özleyen sadece sizsiniz heralde
Uzun süreli ayrılıklar evlilikte iyi değildir
Yani doğru düşünüyorsunuz
Sizi üzmek istemem ama buraya konu açtıysanız üzüntüden daha önemli bir mevzu var ortada ve dost acı söyler misali
Hayatında biri bile olabilir

Her defasında paylaşıyorum. Tamam diyor. Özür diliyor. Am yoğunum diyor. (ki böyle dediği zamanlar instagramda ve whatsappta çevrimiçi oluyor ara ara.) o arada bana da yaz diyorum. Oralı değil

Her defasında paylaşıyorum. Tamam diyor. Özür diliyor. Am yoğunum diyor. (ki böyle dediği zamanlar instagramda ve whatsappta çevrimiçi oluyor ara ara.) o arada bana da yaz diyorum. Oralı değil
Çok ciddi bir sıkıntı var gibi malesef

Gözden uzak = gönülden uzak

Normal zamanda umursamaz olan insanlar bile böyle ayrılık olunca daha hassas olur bilemedim ama olması gerektiği gibi değil

Hiç anlam veremiyorum. Her konuda böyle. Daha önceki açtığım konularda anlatmıştım. Zamanında bazı sorunlar yaşadık. Atlattık diye düşündüm. Sanırım hala oradayım. Kolay şeyler değildi. Ama şimdi bir insanın 2 dakika bile olsa, eşinin sesini duymak istemez mi? Çok sıkıldım günaydın ve iyi geceler mesajından. Çok afedersiniz, diyorum ki kendisine tuvalete gitmiyor musun. Yemek yemiyor musun. Ara 2 dakika. Ya da yatmadan iyi geceler yazmak yerine sesimi duymak iste ve ara.

Size nasıl davranıyorsa aynısı gibi davranın bi süre üstüne düşmeyin siz onu merak edeceğinize o sizi merak etsin hemen pes etmeyin nasıl davranıyorsa birebir aynısı bi süre ne oluyo diye bi düşünsün napıyor diye merak etsin herşeyi ne yapıp ettiğinizi bildiği için merak etmiyor

İşi ne bilmiyorum daha önceki konuları da bilmiyorum.
Ancak evlilik temelden sarılmış. Ve maalesef ki bir aldatma söz konusu olabilir.

Sizi üzmek istemem ama eşinizin hayatında bir başkası bile olabilir. Aranıza mesafe girdiği için duyduğu sevgi, ilgi bitmiş de olabilir. (Ya da hiç olmamıştır ) Kötü bir durum ama bunun böyle devam etmeyeceğini bilmesi gerek. Bu bir evlilik değil ne yazık ki

Eşimin temelli memurluğa geçiş hakkı var bu sene Aralık ayında. Biz kendi evimizde oturuyoruz. Buraya memurluğa geçiş yapma hakkı var. Gel diyorum ne güzel evimizin içinde ol. Bak olmuyor sensiz diyorum. Yok diyor. 2024e kadar çalışacakmış. Yurt dışına göreve gitme durumu var. Zamanı bellisiz bir durum. Yok diyor memurluğa geçemem. İlla uzakta çalışacak. Yurt dışına gidecek. Para zaten var. Borç yok. Gel yanımda ol diyorum. Fikri değişmiyor. Belli ki kalacak 2024e kadar. Bir insan bu şansını neden kullanmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…