- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.077
- 1.123
- Konu Sahibi My life my decision
-
Kişisel sorunlarınıza ailelerinizi aracı etmeyin. El elin eşeğini türkü söyleyerek arar çünkü. Bu sorun sizin ve siz çözemiyorsanız dışarıdan uyarıyla çözülmez. İsterseniz dönmesini bekleyin öyle sonuçlandırın isterseniz böylece bitirin. Ama tüp bebeğe bile yan çizen adamın sizinle bir ömrü tamamlamak istediğine ben emin olamadım. Köşe yastığı konumundan kurtarın kendiniziGenelde herkesten duyduğum cümleler. Aman o dışarıda. Gelsin bir sorun olursa burada konuşulur. Oradayken canı sıkılmasın. Annesine de anlattım kaç defa, önceki sorunları. Oğlu gelince unuttu hepsini. Ben konuşurum demişti. Bana bile sormadı. Sonrasında ne oldu nasılsın şimdi diye. Kendi gitti. Ben burada annesine, anneme yakınım. Çok bunaldım
Söylediğinizde o kadar haklısınız ki. Pişman oldum geri,aileler işin içine girince, daha çok çıkmaza sokuyorlar beni.Kişisel sorunlarınıza ailelerinizi aracı etmeyin. El elin eşeğini türkü söyleyerek arar çünkü. Bu sorun sizin ve siz çözemiyorsanız dışarıdan uyarıyla çözülmez. İsterseniz dönmesini bekleyin öyle sonuçlandırın isterseniz böylece bitirin. Ama tüp bebeğe bile yan çizen adamın sizinle bir ömrü tamamlamak istediğine ben emin olamadım. Köşe yastığı konumundan kurtarın kendinizi
Genelde herkesten duyduğum cümleler. Aman o dışarıda. Gelsin bir sorun olursa burada konuşulur. Oradayken canı sıkılmasın. Annesine de anlattım kaç defa, önceki sorunları. Oğlu gelince unuttu hepsini. Ben konuşurum demişti. Bana bile sormadı. Sonrasında ne oldu nasılsın şimdi diye. Kendi gitti. Ben burada annesine, anneme yakınım. Çok bunaldım
Ben gidemiyorum. Gidebileceğim bir yerde değil. Telefon görüşmesinde, ben akşamları arayamıyorum. Kendisinin aramasını bekliyorum. Gittiği yerde böyle bir durum var. Ama işte o da aramıyorEşiniz 4 aydır gelemiyor siz neden gitmiyorsunuz yanına evlilikte bu kadar ayrı kalmak bana hiç doğru gelmiyor.Mesajlaşma belli bir yaştan sonra sıkabilir çiftleri ama neden her akşam telefon konuşması yapmıyorsunuz ki
Eşimle defalarca konuştum. Bu sorunu çok dile getirdim. Tamam deyip sabahına kaldığı yerden devam ediyor.Eşinizle olan sorunları neden kayınvalidenizle paylaşıyorsunuz ve kayınvalidenizin oğluyla konuşmasını bekliyorsunuz ?
Eşinizin mesleğini bilmiyoruz. Evden uzak kalma süresine ve telefonla iletişim kuramama bilgilerinden , silahlı kuvvetler mensubu olabileceğini düşündüm.
Bu durumda eşinizle yüz yüze konuşmanızın önerilmesi normal değil mi ?
Görücü usulü falan mı evlendiniz?Genelde sıkıntılarımı anlatmam. Yakınlarımdan birileriyle küçük tartışmalar yaşadım. Ve o an çok bunalmıştım. Bir anda anlattım. Anlatacak kimsem yoktu. Her defasında da, sana katılmıyorum biraz sen abartılı düşünüyorsun diyor. Ya bir kerede sen haklısın de. Seni üzüyorlar evet de. Değil mi.?
Yok hayır. Kayınvalidem tanıştırdı bizi. Ama biz görüştük, konuştuk daha sonrasında. Öyle nişanlandıkGörücü usulü falan mı evlendiniz?
Bu görücü usulü oluyor zatenYok hayır. Kayınvalidem tanıştırdı bizi. Ama biz görüştük, konuştuk daha sonrasında. Öyle nişanlandık
Sabırla okuyorum yorumları ama bu adam İngiltere prensi falan mı?Acilen bir tekme vurup,hayatınızı size gerçekten değer veren biriyle devam ettirin.Tik tok kullanıcısı düşük iq'lu,kendini bulunmaz hint kumaşı zanneden bir herifle değil.Ağır konuştuysam kusara bakmayın lütfen ama cidden çok sinir bozucu.Söylediğinizde o kadar haklısınız ki. Pişman oldum geri,aileler işin içine girince, daha çok çıkmaza sokuyorlar beni.
E bu zaten görücu usulü.Yok hayır. Kayınvalidem tanıştırdı bizi. Ama biz görüştük, konuştuk daha sonrasında. Öyle nişanlandık
Eşimle defalarca konuştum. Bu sorunu çok dile getirdim. Tamam deyip sabahına kaldığı yerden devam ediyor.
Ben tartışmayı beceremeyen biriyim. Hep kavga çıkmasın sakince konuşulsun istemişimdir. Herkesle. Konu ne olursa olsun. Ayrılık, boşanma konusunu net bir şekilde diyemediğim için sanırım, anlatamadığım için, bu zamana kadar hep üzerine ekleme yaptı. Tartışmaktan korkuyorum. Tartışmazsam kendime yediremiyorum. Sıkıldım. Bunaldım. Hergün, bir önceki günün aynısı. O zamanda ablamda demişti bana. Neden ayrılmıyor sun o zaman diye. Bu evlilik değil, evcilik oynamak demişti. Offf offfBu durumda tam olarak nasıl bir tavsiye istiyorsunuz ?
Sizin bu konu hakkındaki kararınız nedir ?
Çok güzel demişsiniz. İçimden geçenleri yazmışsınız. Benimde kedim var. Evet inanın daha iyi bir yoldaş bana.Asıl sorun konu sahibinin içinde bulunduğu durumu kabul edememesi aranızda iletişim kopmuş paylaşım yok mesafeden dolayı cinsellik yok borç yok harç yok adam hala uzakta olmayı tercih ediyor uzakta olmayı isteyecek maddi bi zaruriyet yoksa sizce neden uzakta olmak istiyor başka bi hayatı olabilir size ayırmadığı vakti başkasına başkalarına ayırıyor olabilir bu sadece tiktok izlemekle hafifletmeyin
Herşey tamam adamın iletişim becerisi sabah günaydın akşam iyigeceler bizde günahını aldık diyelim ben kedimle daha çok iletişim kuruyorum ne yapacaksınız bu adamı
Evet. Birkaç defa. Yakalandı, yalanladı. Sonra özür diledi. Sonra bir ara beni suçladı. Oradan yürüyemedi. Sonra özürler diledi şans istedi konu kapandı.Siz önceden de güven sorunları başka kişilerle cinsel içerikli yazışmalar yakalamışsınız
Ben tartışmayı beceremeyen biriyim. Hep kavga çıkmasın sakince konuşulsun istemişimdir. Herkesle. Konu ne olursa olsun. Ayrılık, boşanma konusunu net bir şekilde diyemediğim için sanırım, anlatamadığım için, bu zamana kadar hep üzerine ekleme yaptı. Tartışmaktan korkuyorum. Tartışmazsam kendime yediremiyorum. Sıkıldım. Bunaldım. Hergün, bir önceki günün aynısı. O zamanda ablamda demişti bana. Neden ayrılmıyor sun o zaman diye. Bu evlilik değil, evcilik oynamak demişti. Offf offf
Bırak bu adamı yahu hiç mutlu olamamışsın ki birde tedaviler falan tutunup kalma çocuğum olmuyor başkası olmaz artık diye sakın herkes doğurarak anne olmak zorunda değil doğuranlarında görüyoruz Ömür boyu bu adamı mı bekliceksin boşver hayatını yaşaÇok güzel demişsiniz. İçimden geçenleri yazmışsınız. Benimde kedim var. Evet inanın daha iyi bir yoldaş bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?