ANLAM VEREMEDİĞİM BİR DURUM VAR.

Eşinizin evli olduğundan haberi yok herhalde.

Daha önce arkadaşlıklar sitesine üye olup, cinsel içerikli sohbetlerini yakalamışsınız eşinizin.
Aldatıliyor olma ihtimaliniz yüksek.
Değilsen bile esinizin size karşı bir bağlılığı yok, zorla da olacak birşey değil bu. Zamanında başka arayışlara girmiş zaten.

Bu durumun olmasından çok korkuyorum. Ama şu tiktok illeti var. Geldiğinde telefonunda gördüm. Yüklenmiş silinmiş. Muhtemelen gittiğinde geri yüklüyor. Emin gibiyim hatta. Orada kızlar açık seçik. (iğrenç ) ama işte erkeklerin ağzı açık kalıyor. Eşimde onlarla yetiniyor herhalde.

Cocugunuz var mi? Varsa onu da mi merak etmiyor.

Bir daha gunaydin, iyi geceler mesajina cevap yazmayin. Yazsin dursun bakalim nereye kadar.
Çocuğumuz yok. Onunla ilgili bir ara sorun yaşadık. Ben istedim eşim çok isteksizdi. Tedavi görüyorduk. Şimdi de tedaviyi bahane ediyor. Tedavi için çok para lazım. O yüzden uzunca bir süre kalayım burada diyor. Halbuki tedavi istese, zaten para var.

Nedeni çok açık değil mi?
Yanınızda olmak istemiyor.
Aldatma ihtimali de çok yüksek.
Yaşadınız şey evlilik falan değil, kabul etmek zor geliyor sanırım.

Al işte

Bu durumda bu adamın beni artık istemediğini rahatlıkla düşünür ve yolumu ayırırdım

Her defasında paylaşıyorum. Tamam diyor. Özür diliyor. Am yoğunum diyor. (ki böyle dediği zamanlar instagramda ve whatsappta çevrimiçi oluyor ara ara.) o arada bana da yaz diyorum. Oralı değil

Yukarda hayatında biri olabilir yazanlara abartıyor demiştim ama adam whatsappta sizinle konuşmuyorsa kiminle konuşuyor? Size zaman ayırmıyor ama emin olun İnstagramda takılıp karı kızla yazışıyordur. Bana hiç sağlam gelmedi bu iş.

Genelde herkesten duyduğum cümleler. Aman o dışarıda. Gelsin bir sorun olursa burada konuşulur. Oradayken canı sıkılmasın. Annesine de anlattım kaç defa, önceki sorunları. Oğlu gelince unuttu hepsini. Ben konuşurum demişti. Bana bile sormadı. Sonrasında ne oldu nasılsın şimdi diye. Kendi gitti. Ben burada annesine, anneme yakınım. Çok bunaldım

İnsta değil de tiktok işte
Yazmış konusu sahibi
Tiktok kullanıyormus

Canım ablacım üzülmeni istemem ama adam oralı değil, hiçbir ilgisi sevgisi yok, seven insan aramaz mı merak etmez mi?? İnsan neden birlikteyaşamak istemez, çok acaip.Birlikte yaşamak yok, ilgi sevgi yok çocuk diyorsunuz o da yok siz bu adamla neden evlisiniz? Sizin bu evliliği sürdürmekteki motivasyonunuz nedir?

Duramayıp tekrar yazıcam, neye anlam veremiyosunuz tam olarak?
Eşiniz sizi istemiyor, yanınıza gelmekten kaçınıyor, telefonla konuşmaya bile gerek görmüyor.
Herşey çok açık.
Niye kendinize reva görüyorsunuz tüm bunları,?
Adamın yaşadığı yerde başka bir hayatı var muhtemelen.
Siz beni aramadı diye oturun öyle.

Adama yurt içi de yetmemiş, sefere çıkacak mübarek. Bence yol yakınken siz dönün, çocuğunuz da yok. Böyle ilgisiz, sevgisiz ve belli ki gözü dışarıda olan (nasılsa evde garanti bir kadın var diye düşünen) biriyle vaktinizi öldürmeyin. Eninde sonunda yürümeyeceği belli, en azından es kaza çocuk olmadan kurtulun.

Bende çok sıkıştım. En büyük hatam, zamanında yeri göğü yıkmayıp, insan gibi karşısına geçip konuştuğum için,daha çok yüz buldu.

Istese memurluğa geçip yanınızda olabilir ama 2024e kadar ayrı kalmayı tercih ediyor, böyle konularda çiftler ortaklaşa karar almalı, ben olsam kararlarıma önem göstermeyen tek başına kararlar alan adamla evliliğimi sorgularım isi de boşanmaya kadar götürürüm. Aynı şeyi yaşadım, eşim 2 sene yurt dışında çalışacaktı istemedim, ertesi gün biletini alıp döndü. Aç açıkta değilsek uzun süre ayrı yaşamayı istemem.

Her gun aksam eve gelrn kocalarin bile cogu yapiyor bunlari, bence yapilmasi da lazim, hos yani. Bazilari abarti olarak gorse de. Ama uzakta calisan birinin bu kadar iletisiminin kopuk olmasi cok üzücü, yipratici bence. Acik açık konusun. Seviyorsa hatirlamali, hatirliyorsa göstermeli. Gösterilmeyen sevgi bir ise yaramaz

Bende çok sıkıştım. En büyük hatam, zamanında yeri göğü yıkmayıp, insan gibi karşısına geçip konuştuğum için,daha çok yüz buldu.

Bence boşan acilen, daha fazla bu saçmalıkla zaman kaybetme konu sahibesi. Yaşın çok genç, adam gibi bir erkek bulursun diyorum. Adam yıllarca evde olmayacak diyorsun, 2 yıl bu adamı bekleyip hayatından niye veresin? Ya eve gel ya boşancam de konuş gelmezse de boşan gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…