- 29 Mayıs 2021
- 14.335
- 93.261
- 548
- 36
- Konu Sahibi My life my decision
-
Bu durumun olmasından çok korkuyorum. Ama şu tiktok illeti var. Geldiğinde telefonunda gördüm. Yüklenmiş silinmiş. Muhtemelen gittiğinde geri yüklüyor. Emin gibiyim hatta. Orada kızlar açık seçik. (iğrençSizi üzmek istemem ama eşinizin hayatında bir başkası bile olabilir. Aranıza mesafe girdiği için duyduğu sevgi, ilgi bitmiş de olabilir. (Ya da hiç olmamıştır) Kötü bir durum ama bunun böyle devam etmeyeceğini bilmesi gerek. Bu bir evlilik değil ne yazık ki
Çocuğumuz yok. Onunla ilgili bir ara sorun yaşadık. Ben istedim eşim çok isteksizdi. Tedavi görüyorduk. Şimdi de tedaviyi bahane ediyor. Tedavi için çok para lazım. O yüzden uzunca bir süre kalayım burada diyor. Halbuki tedavi istese, zaten para var.Cocugunuz var mi? Varsa onu da mi merak etmiyor.
Bir daha gunaydin, iyi geceler mesajina cevap yazmayin. Yazsin dursun bakalim nereye kadar.
Nedeni çok açık değil mi?Eşimin temelli memurluğa geçiş hakkı var bu sene Aralık ayında. Biz kendi evimizde oturuyoruz. Buraya memurluğa geçiş yapma hakkı var. Gel diyorum ne güzel evimizin içinde ol. Bak olmuyor sensiz diyorum. Yok diyor. 2024e kadar çalışacakmış. Yurt dışına göreve gitme durumu var. Zamanı bellisiz bir durum. Yok diyor memurluğa geçemem. İlla uzakta çalışacak. Yurt dışına gidecek. Para zaten var. Borç yok. Gel yanımda ol diyorum. Fikri değişmiyor. Belli ki kalacak 2024e kadar. Bir insan bu şansını neden kullanmaz ki
Al işteBu durumun olmasından çok korkuyorum. Ama şu tiktok illeti var. Geldiğinde telefonunda gördüm. Yüklenmiş silinmiş. Muhtemelen gittiğinde geri yüklüyor. Emin gibiyim hatta. Orada kızlar açık seçik. (iğrenç) ama işte erkeklerin ağzı açık kalıyor. Eşimde onlarla yetiniyor herhalde.
Bu durumda bu adamın beni artık istemediğini rahatlıkla düşünür ve yolumu ayırırdımÇocuğumuz yok. Onunla ilgili bir ara sorun yaşadık. Ben istedim eşim çok isteksizdi. Tedavi görüyorduk. Şimdi de tedaviyi bahane ediyor. Tedavi için çok para lazım. O yüzden uzunca bir süre kalayım burada diyor. Halbuki tedavi istese, zaten para var.
Her defasında paylaşıyorum. Tamam diyor. Özür diliyor. Am yoğunum diyor. (ki böyle dediği zamanlar instagramda ve whatsappta çevrimiçi oluyor ara ara.) o arada bana da yaz diyorum. Oralı değil
İnsta değil de tiktok işteYukarda hayatında biri olabilir yazanlara abartıyor demiştim ama adam whatsappta sizinle konuşmuyorsa kiminle konuşuyor? Size zaman ayırmıyor ama emin olun İnstagramda takılıp karı kızla yazışıyordur. Bana hiç sağlam gelmedi bu iş.
Eşimin temelli memurluğa geçiş hakkı var bu sene Aralık ayında. Biz kendi evimizde oturuyoruz. Buraya memurluğa geçiş yapma hakkı var. Gel diyorum ne güzel evimizin içinde ol. Bak olmuyor sensiz diyorum. Yok diyor. 2024e kadar çalışacakmış. Yurt dışına göreve gitme durumu var. Zamanı bellisiz bir durum. Yok diyor memurluğa geçemem. İlla uzakta çalışacak. Yurt dışına gidecek. Para zaten var. Borç yok. Gel yanımda ol diyorum. Fikri değişmiyor. Belli ki kalacak 2024e kadar. Bir insan bu şansını neden kullanmaz ki
Çocuğumuz yok. Onunla ilgili bir ara sorun yaşadık. Ben istedim eşim çok isteksizdi. Tedavi görüyorduk. Şimdi de tedaviyi bahane ediyor. Tedavi için çok para lazım. O yüzden uzunca bir süre kalayım burada diyor. Halbuki tedavi istese, zaten para var.
İnsta değil de tiktok işte
Yazmış konusu sahibi
Tiktok kullanıyormus
Adama yurt içi de yetmemiş, sefere çıkacak mübarek.Eşimin temelli memurluğa geçiş hakkı var bu sene Aralık ayında. Biz kendi evimizde oturuyoruz. Buraya memurluğa geçiş yapma hakkı var. Gel diyorum ne güzel evimizin içinde ol. Bak olmuyor sensiz diyorum. Yok diyor. 2024e kadar çalışacakmış. Yurt dışına göreve gitme durumu var. Zamanı bellisiz bir durum. Yok diyor memurluğa geçemem. İlla uzakta çalışacak. Yurt dışına gidecek. Para zaten var. Borç yok. Gel yanımda ol diyorum. Fikri değişmiyor. Belli ki kalacak 2024e kadar. Bir insan bu şansını neden kullanmaz ki
Bende çok sıkıştım. En büyük hatam, zamanında yeri göğü yıkmayıp, insan gibi karşısına geçip konuştuğum için,daha çok yüz buldu.Canım ablacım üzülmeni istemem ama adam oralı değil, hiçbir ilgisi sevgisi yok, seven insan aramaz mı merak etmez mi?? İnsan neden birlikteyaşamak istemez, çok acaip.Birlikte yaşamak yok, ilgi sevgi yok çocuk diyorsunuz o da yok siz bu adamla neden evlisiniz? Sizin bu evliliği sürdürmekteki motivasyonunuz nedir?
Evetİnsta olsa daha iyiydi sankim Tiktok kıç dansı yapan hatunlar 24 saat
Bende çok sıkıştım. En büyük hatam, zamanında yeri göğü yıkmayıp, insan gibi karşısına geçip konuştuğum için,daha çok yüz buldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?