ANLAM VEREMEDİĞİM BİR DURUM VAR.

Yerinizde olsam madem maddi durumunuz yerinde. Kendime ciddi manada birikim yaparım, kayıt altına almadan( bankada falan tutmayın). Ama süreci çok uzatıp kendinize zarar vermeyecek şekilde.

Çok üzülerek söylüyorum, aldatılma şöyle dursun, hastalık kapma ihtimali var. Sizin durum çok sıkıntılı geldi bana. Adam sizi cepte görmüş. Herzaman bekleyecek annesi gibi bı eşi var. Sadık merhametli..

İstemiyor ki sesini duymak. Çünkü sevmiyor. Bunu anlamak neden zor bilmem. Sevmeyen insanın zorla yakasına yapışıp beni ara bana mesaj at demek neden?

Evli oldukları için olabilir mi... Rastgele ilgi duyduğu biri değil, kocası. Madem sevmiyor adam karısına söylesin, boşansınlar o zaman. Belli ki öyle bir durum yok, adam ölü taklidi yapıyor sadece.

Evli oldukları için olabilir mi... Rastgele ilgi duyduğu biri değil, kocası. Madem sevmiyor adam karısına söylesin, boşansınlar o zaman. Belli ki öyle bir durum yok, adam ölü taklidi yapıyor sadece.

Yahu sevmediğini belli etmek için daha ne yapsın adam? Gün içinde 5 dk bile vakit ayıramıyorsa sevmiyodur işte. Çok mu meşgul sanki, kimse kimseyi kandırmasın en yoğun meslek grubundaki insanlar bile sevdiklerinin sesini duymak için yeterli zamana sahipler.

Ölü taklidi yapıyor demişsiniz de neden yani, madem seviyor size göre, neden ölü taklidi yapıyor amaç ne? Buyrun anlatın.

Ha bir de sayfaların tamamını okumadınız sanırım adam kadını defalarca aldatmış. İkinci hat bile ortaya çıkmış. Siz hala savunuyorsunuz.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama bu evlilik değil. Ortak hayat kurmaya yanaşmamak zaten boşanma sebebi.
Bana birlikte olmak istememenin sebebi var gibi geldi.

zamanı varsa ve aramıyorsa bu bir problemdir. lütfen bir fırsat yaratıp ara deyin ve bunu onunla açık açık konuşun. bu durumdan hoşnut olmadığınızı.

Günaydın ve iyi geceler mesajlarını ben olsam biraz görüldü yapıp bırakırım bakalım merak edecek mi üstüme düşecek mi diye. İnsan haber alamayınca merak eder heralde yani

Günaydın ve iyi geceler mesajlarını ben olsam biraz görüldü yapıp bırakırım bakalım merak edecek mi üstüme düşecek mi diye. İnsan haber alamayınca merak eder heralde yani
Öyle yaptım. Bu durumdan hoşnut olmadığımı dile getirdim. Anlattım. Sessiz kaldı. Genelde ben böyle dediğimde işiyle ilgili olan grubunda ki tehlike şeyleri, yanlışlıkla bana atıyor. Sonra yanlış oldu deyip siliyor. O da zaten, bak ben zordayım burada. O yüzden arayıp soramıyorum diyo.(kendince) çocuk konusunu ertelemek zorundayım ne kadar çok istesemde. Bakalım

Benim hayatım benim kararım mı diyorsun şimdi boşan öyle koca olmaz diyen üyelere? Pasiflikte nirvana yapmışsın o koca seni hayatta takmaz. Durumda sorduğun soru bile nekadar vahim durumda oldugunu gösteriyor. Herif açık kızları ekliyor ama sen hesabını soramıyorsun. Ne demeğe konu açıyorsun peki?

Benim kasrım bu değil ama hiç şikayet bile etmeden yok saymak umursamamak, siz dert ettiğiniz için bunu yapmak zor olacak sanırım bir de anlatıp açıkladıkça anlaşılacağınızı onun da kendine çekidüzen vereceğini sanmak sizin yanılgınız gibi görünüyor malesef, yani ne desem bilemedim ki evlilik farklı tabi ama ilişkilerde bunu çekmek buna katlanmak zorunda olan neden kadın olsun? Neden o sizin yalnızlığınızı dert etmiyor merak etmiyor özlemiyor? Demek ki içi rahat, sizden emin. Ortada size göre bir sorun var o bunu sorun olarak görmediği için hiç adım atma ihtiyacı da duymuyor, duymayacak da muhtemelen. Erkeklere yaranılmaz s.çan yaranır der anneannem aynen öyle bi durum

Benim böyle bir durumda ilk olarak aldatma durumu gelirdi. İlgisizlik sevgisizliktir. Çevremde çok gördüm. Yakında kokusu çıkar sizde uzaklaşmaya bakın bu sürede.

Kac yıllık evlisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…