ANLAM VEREMEDİĞİM BİR DURUM VAR.

Üzgünüm ama bu adam sizi gözden çıkarmış.
Gözünüzü açın bence.

Kafasında bu ilişkiyi bitirmiş siz de daha fazla zorlamayın bence. Kabullenmek zor olsa gerek bir şey diyemem ama yerinizde olsam bundan sonra o eşle muhatap olacağım tek yer mahkeme salonu olurdu sanırım.

Konu hakkında verdiğin kendi cevaplarını alt alta koyup okuduğunda, sen de göreceksin ki; eşin olacak kişinin seni neden aramadığı ve senin ne yapman gerektiği hakkındaki senin de çok iyi bildiğin ama kendine bile söyleyemediğin sonuç gayet net olarak ortaya çıkıyor, ama yine de sen bilirsin.

Eğer başka birisi varsa . Seninle ilğilenince onu aldattığını düşündüğü için huzursuz olabilir belkide bu yüzden mesafe koydu . Buda var mış bir evlilik piskoloğundan duymuştum .
Bak aklın yolu bir herkes aynı şeyi yazmış
Ama içinde Bi şüphe varsa takibe al ele tutulur bir kanıt bul at suratına ....
Ama boşanma cesaretin yoksa hiç karıştırma görmezden gel.
Ama hem karıştırır hem boşanmassan. o zaman arsızlığa vurur ,bir gram saygısı varsa oda biter...

Ama LÜTFEN çocuk olunca düzelir eve bağlanır, falan filan diyenlere kanma ! çocuk olunca iyice azıtır. çantata keklik durumuda olduğunu düşünür ..

Eee yiğidonun kuvveti yerinde olacak ki karı kızla yazışacak, peynirdi cevizdi yedirmek gerekiyor tabi!

Her defasında paylaşıyorum. Tamam diyor. Özür diliyor. Am yoğunum diyor. (ki böyle dediği zamanlar instagramda ve whatsappta çevrimiçi oluyor ara ara.) o arada bana da yaz diyorum. Oralı değil
Öyle demiceksiniz. Ben böyle bir evlilik istemiyorum bana uymuyor kendine çeki düzen vermezsen ayrılmamız gerekicek diceksiniz.

Salt meraktan böyle bir yayına girdim ve chatini okudum.
Evet, türlü sebeplerden kadınlar tiktokta kendilerini utanılacak hale düşürürüyorlar, izlerken cringe hissini iliklerimde hissettim ve dahi bir erkek kafası ile görmeyi de denedim (Deneysel yaklaşmayı seviyorum). Chati de okudum, katılan insanların profilini de anlamaya çalıştım.

Size şunu söyleyebilirim, instagramda bir eskort profiline ara ara bakıp çıkan erkeğin bile, bu mecraya kıyaslanınca bir kalitesi var. Bu dediğim yanlış anlaşılsın istemiyorum, kaliteli erkeklerdir demiyorum, ikisini kıyaslayınca tiktoktaki yayınları tercih edenlerin kesinlikle daha berbat olduğunu söylüyorum.

Meraktan bir-iki kere bakılabilir kısmını da geçiyorum buraya kadar olabilir. Ancak bu kronik yaşanan bir şeyse, zevk alabiliyorsa, bunu sadece "Bir izleme" olarak dahi değerlendiremem, bulunulabilecek en iğrenç ortamlardan biri çünkü. Kendime eş diye yakıştıramam o insanı, biter.

Gönderdiğin kolileri başka kadınlarla yemiştir geçmiş olsun.

Aldatılmak hiç mi gururuna dokunmuyor ya

Adam seni bu kadar aldatmış, sen onu sadece bir defa aldatıp boşluğa düştüm desen sana ne tepki verir acaba? Saniyesinde hakaretler ve dayak eşliğinde saçından sürükleyip evden atıp bir güzel boşanma davası açacağına eminim. Sense adama saf gibi koli hazırlayıp teşekkür bekliyosun.

Kendini ezdiren kadınlara artık acımıyorum ya, böyle bir hayatı yaşamayı kendileri seçiyor çünkü

Bu olayın altından başka bir eş başka bir aile çıkma ihtimali yüksek gibi geldi bana

İstemiyor ki sesini duymak. Çünkü sevmiyor. Bunu anlamak neden zor bilmem. Sevmeyen insanın zorla yakasına yapışıp beni ara bana mesaj at demek neden?

Boşanma davanı aç tazminatını da iste..sebeplerin çok gecerli....bosanmak senin hayatında büyük fark yaratmaz zaten adam senle değil, umru değilsin...
Bosansan normal bi evlilik yapma sansın olur 2024'e kadar cocuk bile yaparsın yani yeni eşinden...bazı seyleri hayatta zorlamayacaksın

M My life my decision hayatının hiç mi kıymeti yok gözünde? Tam olarak neyi oldurmaya çalışıyorsun? Güzellikle isteklerini söyleyip seni umursamayan adam için evinde yolunu, aramasını beklemek cidden kendine reva mı? Hoş bana kalsa bunlar alıp karşına konuşularak yapılması gereken şeyler değil bak seven eşi olarak gören insanın mantıken uzakta ise eşinden haberdar olması iletişim içinde olması, uzakta kalacağı süre ilgili şeyleri ortak karar ile uygulaması gerekir. Hele hele 2.bir hat alıyorsa Allah zoru ile numara verme gibi bir lüksü yok almaya giderken haberiniz olması gerekir.

Yaşanılan güven sorunu oluşturan olaylara değinmiyorum bile. Bunu kendinize yapmayın gözünüzü seveyim ya yok kavga edemem yok şöyle yok böyle sıra sıra bahaneler ile kendinize böyle küçük düşürücü yaşamayı hak görmeyin. Beni ara diye dil dökmek ne bırakın ne b.k yerse yesin rezil herif sizden kıymetli mi yaa, yalvarma ile adam olacak kocaya koca denmez aklınızı başınıza alın artık bunca kişiye sakin sakin verdiğiniz cevaplardan burda benim içime fenalık geldi açın gözünüzü..

Tüm koşullarına rağmen karnını doyurmayi ve s.cmayi bilen insan
Sicarken ya da yemek yerken yazabilir arayabilir
Geriye kalan herşey bahane, teselli bence

Eşinizin koşullarını bilmiyorum ama bu bir evliliğe benzemiyor

Tüm koşullarına rağmen karnını doyurmayi ve s.cmayi bilen insan
Sicarken ya da yemek yerken yazabilir arayabilir
Geriye kalan herşey bahane, teselli bence
Bence de malesef acaba asker de telefonunu götürmüyor mu görevlere diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…