- 30 Aralık 2009
- 23.368
- 92.666
- 1.123
- Konu Sahibi My life my decision
-
Üzgünüm ama bu adam sizi gözden çıkarmış.Hiç anlam veremiyorum. Her konuda böyle. Daha önceki açtığım konularda anlatmıştım. Zamanında bazı sorunlar yaşadık. Atlattık diye düşündüm. Sanırım hala oradayım. Kolay şeyler değildi. Ama şimdi bir insanın 2 dakika bile olsa, eşinin sesini duymak istemez mi? Çok sıkıldım günaydın ve iyi geceler mesajından. Çok afedersiniz, diyorum ki kendisine tuvalete gitmiyor musun. Yemek yemiyor musun. Ara 2 dakika. Ya da yatmadan iyi geceler yazmak yerine sesimi duymak iste ve ara.
Ben kendi evimdeyim.gözden ırak gönülden ırak derler
üzgünüm ama sizi de gözden çıkarmış
severek mi evlendiniz?
ve o oralardayken siz evinizde misiniz aile evinde mi?
inşallah aile evinde değilsinizdir
Gitme imkanım yokAl çantanı git yanına habersiz. Özledim süpriz yaptım sana de
anladımBen kendi evimdeyim.
Ne yapmayı düşünüyorsun ? Gerçekten merak ediyorumGitme imkanım yok
çok mu aşıksın bu adama?
başka kadınlarla yazışırken atıştırsın diye koli yapıp göndermişsin
adamın hamuru belli. kaç kere yakalamışsın, gelmekte istemiyor imkanı varken aramıyor bile
bu evciliği uzatıp kendi hayatından çalıyorsun.
Öyle demiceksiniz. Ben böyle bir evlilik istemiyorum bana uymuyor kendine çeki düzen vermezsen ayrılmamız gerekicek diceksiniz.Her defasında paylaşıyorum. Tamam diyor. Özür diliyor. Am yoğunum diyor. (ki böyle dediği zamanlar instagramda ve whatsappta çevrimiçi oluyor ara ara.) o arada bana da yaz diyorum. Oralı değil
Bu durumun olmasından çok korkuyorum. Ama şu tiktok illeti var. Geldiğinde telefonunda gördüm. Yüklenmiş silinmiş. Muhtemelen gittiğinde geri yüklüyor. Emin gibiyim hatta. Orada kızlar açık seçik. (iğrenç) ama işte erkeklerin ağzı açık kalıyor. Eşimde onlarla yetiniyor herhalde.
Bu olayın altından başka bir eş başka bir aile çıkma ihtimali yüksek gibi geldi banaKızlar merhaba. Bir konu var. Belki ben yanlış düşünüyorum. Belki doğru. Eşim uzakta. 8, 9 ay oldu arada 15 gün izin yaptı. Her neyse. Gideli 4 ay kadar oldu tekrar. Gün içerisinde arama yapma zamanı var. Ve en azından 2 kelime etmek için beni aramasını, ve ya ses kaydı göndermesini istedim. Uzun zaman sonra ilk defa bu kadar ayrı kaldık. Özlüyorum haliyle. Tamam diyor. Sonra yapmıyor. Sabahları sadece günaydın. Akşamları ben yatıyorum iyi geceler. Merak etmiyor ne yapıyorum. Nasılım diye. Yarın önemli işler var onları halledicem diyorum mesela. Ne yaptın diye yazmıyor bile. Canımı çok sıkıyor bu durum.? Ne yapmalıyım.? Bir fikriniz var mı?
İstemiyor ki sesini duymak. Çünkü sevmiyor. Bunu anlamak neden zor bilmem. Sevmeyen insanın zorla yakasına yapışıp beni ara bana mesaj at demek neden?Hiç anlam veremiyorum. Her konuda böyle. Daha önceki açtığım konularda anlatmıştım. Zamanında bazı sorunlar yaşadık. Atlattık diye düşündüm. Sanırım hala oradayım. Kolay şeyler değildi. Ama şimdi bir insanın 2 dakika bile olsa, eşinin sesini duymak istemez mi? Çok sıkıldım günaydın ve iyi geceler mesajından. Çok afedersiniz, diyorum ki kendisine tuvalete gitmiyor musun. Yemek yemiyor musun. Ara 2 dakika. Ya da yatmadan iyi geceler yazmak yerine sesimi duymak iste ve ara.
Eşinizin koşullarını bilmiyorum ama bu bir evliliğe benzemiyor
Bence de malesef acaba asker de telefonunu götürmüyor mu görevlere diye düşündümTüm koşullarına rağmen karnını doyurmayi ve s.cmayi bilen insan
Sicarken ya da yemek yerken yazabilir arayabilir
Geriye kalan herşey bahane, teselli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?