Anlam veremediğim "hayaletlenme:

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.383
18.998
248
28
Merhabalar,
Başlıkta da görüldüğü üzere "hayaletlenme" ile karşı karşıyayım galiba. Normalde ghosting olarak geçiyor bu durum ama sitede Türkçe kullanım hassasiyeti olduğu için böyle yazmayı tercih ettim

Birkaç gün önce aniden tanışmış olduğum biriyle buluştuk. Beraber açık alanda sabahladık ve her şey güzeldi. Bana ilişkiye yönelik sorular sordu ve gayet yakındık (cinsel olarak değil). Sonrasında evlere dağıldık. Eve gittiğimizde çoktan sabah olmuştu hatta neredeyse öğlen olmuştu. Beni tekrar buluşmak için bir yere davet etti. Ben de akşam için müsait olduğumu söyledim. Bu mesajıma cevap vermedi ve haber yok hala. 1.5 gün falan oldu. Sebebini hiç anlayamadım ve tekrar mesaj atma konusunda da kararsızım. Normalde ghostlanma olayına hakimim ve yaygın bir şey olduğu için garipsemem ama bu durumda beraber o kadar vakit geçirmişken ve buluşmayı kendi teklif etmişken aniden mesaja cevap gelmemesine çok şaşırdım.

Tutumum ne olmalı, tekrar mesaj atıp olayı öğrenmeli miyim? Böyle bir şey yaşayıp sebebini öğrendiğiniz oldu mu? Yoksa manipülasyona mı maruz kalıyorum?

bu kişi geçen gün aniden yanınıza yanaşan grupta tanıştığınız kişi mi?
seni davet ettiğinde zaman belirtti mi yani bu akşam şuraya gider miyiz gibi bi teklif miydi
Evet.
Bemi bir kafeye davet ettiğini yazdı. Zamanı sordum bugün olabilir dedi. Akşam gelebileceğimi yazdım ama cevap gelmedi

Birkaç kızla aynı anda takılıyordur.
O gün siz cevap vermeden önce diğer kızlardan biri kabul etmiştir.

Evet.
Bemi bir kafeye davet ettiğini yazdı. Zamanı sordum bugün olabilir dedi. Akşam gelebileceğimi yazdım ama cevap gelmedi
Eski konunuzu da hatırladım bence mesaj atmayın kesinlikle.
Yani konuşurken,sorduğu bir soruya siz cevap vermişken(sonuçta sizinde bir hayatıniz var her an musait olmayabilirsiniz)tamam yada akşam müsait değilim başka zaman görüşelim diyemeyen biri bu.
Gerçekten normal gelmiyor bana bu tip insanlar. Bir mesaj yazmak kaç saniye ya.
Merak uyandırmaya,kendini meşgul göstermeye çalışan bir tip bana göre.

İnşallah ölmüştür diyip unutun gitsin
Mesaj da atmayın. O bir kaç güne hortlayacak yeni,sessizce sizi ektiğini önemsediğinizi neden böyle yaptın veya sen bana böyle yaptın ben de intikam olsun diye seni ekiyorum veya reddediyorum diye egosunu okşamayın. Hiç farkında bile değilsiniz gibi aa ekmiş mi farketmedim hayatımın merkezinde bir mevzu olmadığı için çok da anlam yüklemedim mesaj vererek dönerse aa selam naber ya diye pozitif cevap vererek tepki veririm. Şaşırsın aa tripte yapmadı umrunda bile değilim desin.
Ha ayrıca cidden de umurunuzda olmasın o ayrı

Evet.
yanlış davranmışsın
zaten bir önceki buluşmada sabahlayacak kadar zaman ayırmanda yanlış
sen adama sabahlayacak kadar zaman ayırıyorsun
kafeye davet ettiğinde de dünden razı gibi akşam olabilir diyorsun
her zaman her an müsaitsin onun gözünde şu an
avcı ruhu asla tetiklenmiyor
davetini reddetmen gerekirdi bence en azından "bu akşam" için
bugün olabilir dediğinde
"bugün planım var, başka zaman umarım :) " diye cevap verirdim ben olsam
muhtemelen adamın görüştüğü başka kızlar da var onlardan biriyle akşamını geçirmek daha cazip geldi, sana da dönüş yapma zahmetine bile girmedi
işi gücü çıkmış olsa mutlaka haber verirdi çünkü
sahiden görüşmek isteyen insan böyle yapar en azından
kaldı ki bu vatandaş bence cinsellik odaklı bi avcı
avcı ruhunu da tetiklesen avlama amacı da yatak olacak gibime geliyor ama sen bilirsin
eski konunu baz alarak konuşuyorum

ne yapayım kısmına gelince
hiçbir şey yapma
o sana tekrar yazacak
onun sana yaptığı şeyin aynısını yap. sen de "hayaletle" ama numarasını falan asla silme, sosyal medyada takipten çıkma

Bir süredir açık iletişim taraftarı olup böyle şeyler yaşadığımda rahatsız olduğumu taktik yapmadan dile getirmeye çalışıyorum. Ama bu olayda dediğinizi yapmak daha mantıklı sanırım. O bana yazdığında saat sabahtı ben uyuyakaldığım için öğlen cevap verdim. Bu yüzden mi acaba diyip yine kendimi falan suçluyorum

açık iletişim taraftarı oldukça daha çok kaybedeceksin benden söylemesi
şimdiki ilişkiler açık iletişimden değil tavır koymaktan anlıyor
niçin kendini suçluyorsun uyuduğun için mi?

Böyle taktikler kötü sonuçlanırsa kendimi suçlamamak için içimden geldiği gibi davranıyordum ama yanlışmış demek ki

Böyle taktikler kötü sonuçlanırsa kendimi suçlamamak için içimden geldiği gibi davranıyordum ama yanlışmış demek ki
içinden geldiği gibi de davranacağın zamanlar olacak
ama daha 2 günlük adama içinden geldiği gibi davranamazsın
içinden geldiği gibi davranmanı hak edecek duruma gelmesi lazım ki öyle davranasın
iyice tanırsın, bir ilişki olur, ilişki de biraz oturmaya başlar ufak ufak başlarsın içinden geldiği gibi davranmaya
hayat taktikle tabii ki geçmez
ama 2 günlük adama her zaman müsait olursan daima yedekler arasında yer alırsın
bu kişi özelinde değil herkes özelinde söylüyorum tüm erkekler için geçerli
kadın olduğunu asla unutma

geçenlerde annemle avm'deyiz
annem 50 küsür yaşında
kafelere falan bakıyoruz tabii çiftler var, bu devirde erkek olmak çok zor dedi annem
neden dedim, çiftleri gösterdi, baksana her şey çok pahalı, e bunlar da kız arkadaşlarını yemeğe çıkarıyor daha bunun hediyesi , çiçeği var falan dedi
hesabı kadın da ödeyebilir neden sadece erkek masraf ediyor gibi düşündünki dedim
"e kız ona akşamın bu saatinde zamanını ayırmış, gelmiş bak sohbet ediyor, zaten yapacağını yapmış bi de hesap mı ödeyecek" dedi
annemin hesap ödeme konusundaki eşitsizliğini eleştirsem de zaman ayırma konusunda kadını daha değerli görmesi hoşuma gitti
kendisi de zamanında babamı çok peşinde koşturduğu için, ev telefonlarının bile yaygın olmadığı dönemde babamı nerelerde saatlerce bekletip buluşmadığı için ve babam bu anıları seneler sonra bile gülerek anlattığı, "ben annenizi yarım saat görmek için tüm gün beklerdim" diyerek daha ne emekler verdiğini arada bi keyif alarak vurguladığı için hak veriyorum anneme mesela.
erkeğe emek verdireceksin
kulağına küpe olsun abla tavsiyesi

Haklısınız valla. Ben bir eski sevgilimi 2 saat bekletmiştim meğersem hoşuna gitmiş. Çok şaşırmıştım

Bende ilişkilerde taktik kitap hesap sevmem,ama sizin bir ilişkiniz yok henüz,pasif flört flörtümsü bir şey ,adam da kendince oyun oynuyorsa bozmayın oyununu,ateşe siz de bir odun atın.
Yani sen beni ektin mesaj atmadın ben ayılıp bayılıyorum çoook bozuldum imajı vermeyin. Farkında bile değilim o kadar bir ufak detaysını hissettirin de alsın dersini.
Çünkü eminim tanıdığı kadınların 90% niye beni ektin diye hesap sormuştur ezberi bozun,biri mutlaka onu aşağı indirmesi gerekiyorsa o da siz olun tadından yenmez

sabahlayacak yeni arkadaş edinmiş olabilir kendine sana zamanı yoksa senle ilgilenmiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…