- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Kendi çağırdı sonrasında yine kendi çağırdı ve birkaç saat içinde ghostlandım. Aklım almıyor yani o birkaç saatte ne olmuş olabilir ki yasabahlayacak yeni arkadaş edinmiş olabilir kendine sana zamanı yoksa senle ilgilenmiyordur
Onu da beceremedi kiBu adamdan sana hayır gelmez güzelim dedik hala adam niye böyle yaptı niye şöyle yaptı diye düşünüyorsun.
Adam götürme peşinde işte
ya bi kaç kıza söylemiştir onlardan biri ağır basmıştır seni unutmuştur bi kaç güne yazarKendi çağırdı sonrasında yine kendi çağırdı ve birkaç saat içinde ghostlandım. Aklım almıyor yani o birkaç saatte ne olmuş olabilir ki yatek cümle müsait değilim dese bile yeterliydi.
Becermesin zaten.Onu da beceremedi ki
Aklinca gizem yaratıyor.Sal, ne hâli varsa görsün.bir daha yazarsa da müsait değilim derim ben olsam.Merhabalar,
Başlıkta da görüldüğü üzere "hayaletlenme" ile karşı karşıyayım galiba. Normalde ghosting olarak geçiyor bu durum ama sitede Türkçe kullanım hassasiyeti olduğu için böyle yazmayı tercih ettim
Birkaç gün önce aniden tanışmış olduğum biriyle buluştuk. Beraber açık alanda sabahladık ve her şey güzeldi. Bana ilişkiye yönelik sorular sordu ve gayet yakındık (cinsel olarak değil). Sonrasında evlere dağıldık. Eve gittiğimizde çoktan sabah olmuştu hatta neredeyse öğlen olmuştu. Beni tekrar buluşmak için bir yere davet etti. Ben de akşam için müsait olduğumu söyledim. Bu mesajıma cevap vermedi ve haber yok hala. 1.5 gün falan oldu. Sebebini hiç anlayamadım ve tekrar mesaj atma konusunda da kararsızım. Normalde ghostlanma olayına hakimim ve yaygın bir şey olduğu için garipsemem ama bu durumda beraber o kadar vakit geçirmişken ve buluşmayı kendi teklif etmişken aniden mesaja cevap gelmemesine çok şaşırdım.
Tutumum ne olmalı, tekrar mesaj atıp olayı öğrenmeli miyim? Böyle bir şey yaşayıp sebebini öğrendiğiniz oldu mu? Yoksa manipülasyona mı maruz kalıyorum?
Size ilk sayfada da yazdım ama işinize gelmediği için görmediniz, tekrar edeyim:Aklım almıyor yani o birkaç saatte ne olmuş olabilir ki ya
siz mesaj atmışsınız, cevap vermezse bir daha ne arayın, ne yazın. Büyük ihtimalle 1-2 hafta kaybolur sonra size bir bahane uydurur whatsappımda arşive düşmüş, çok işim vardı görmemişim, ben sen yazmadın sandım gibi. Büyük ihtimal sizin gibi konustugu bir başka kişi de var, önceliği o, onun gidişatına göre size cevap yazıcak. Bence silin atın. Belki ağır konustum ama benim de cok başıma geldi, gerçeği görmek bu konuda önemli.Merhabalar,
Başlıkta da görüldüğü üzere "hayaletlenme" ile karşı karşıyayım galiba. Normalde ghosting olarak geçiyor bu durum ama sitede Türkçe kullanım hassasiyeti olduğu için böyle yazmayı tercih ettim
Birkaç gün önce aniden tanışmış olduğum biriyle buluştuk. Beraber açık alanda sabahladık ve her şey güzeldi. Bana ilişkiye yönelik sorular sordu ve gayet yakındık (cinsel olarak değil). Sonrasında evlere dağıldık. Eve gittiğimizde çoktan sabah olmuştu hatta neredeyse öğlen olmuştu. Beni tekrar buluşmak için bir yere davet etti. Ben de akşam için müsait olduğumu söyledim. Bu mesajıma cevap vermedi ve haber yok hala. 1.5 gün falan oldu. Sebebini hiç anlayamadım ve tekrar mesaj atma konusunda da kararsızım. Normalde ghostlanma olayına hakimim ve yaygın bir şey olduğu için garipsemem ama bu durumda beraber o kadar vakit geçirmişken ve buluşmayı kendi teklif etmişken aniden mesaja cevap gelmemesine çok şaşırdım.
Tutumum ne olmalı, tekrar mesaj atıp olayı öğrenmeli miyim? Böyle bir şey yaşayıp sebebini öğrendiğiniz oldu mu? Yoksa manipülasyona mı maruz kalıyorum?
Bu durum ghostlanmak mı bilmiyorum. Ama geçerli bir sebebi yoksa çok ayıp. Hem davet ediyor hem cevap vermiyor. Benim aklıma boş anlarını değerlendirmeye çalıştığı geliyor. Muhtemelen o akşam başka plan yaptığı için size dönüş sağlamadı.Evet.
Bemi bir kafeye davet ettiğini yazdı. Zamanı sordum bugün olabilir dedi. Akşam gelebileceğimi yazdım ama cevap gelmedi
Aynen, aklın yolu birBirkaç kızla aynı anda takılıyordur.
O gün siz cevap vermeden önce diğer kızlardan biri kabul etmiştir.
Uyuyakalmış ve sonradan yazmayı unutmuş. Komedi resmen. Cevap vermeyi düşünmüyorum bu mesajına.Bu durum ghostlanmak mı bilmiyorum. Ama geçerli bir sebebi yoksa çok ayıp. Hem davet ediyor hem cevap vermiyor. Benim aklıma boş anlarını değerlendirmeye çalıştığı geliyor. Muhtemelen o akşam başka plan yaptığı için size dönüş sağlamadı.
Kendi mi yazdı böyle . Lütfen bi daha muhatap olmayınUyuyakalmış ve sonradan yazmayı unutmuş. Komedi resmen. Cevap vermeyi düşünmüyorum bu mesajına.
Lutfen cevap vermeyin. Size gercekten deger verip, sizi tanimak isterse cabalar. Cunku uyuyakalmak gecerli bi sebep degil. Mutlaka telafi etmesi lazim.Uyuyakalmış ve sonradan yazmayı unutmuş. Komedi resmen. Cevap vermeyi düşünmüyorum bu mesajına.
Evet kendi yazdı. Ben de o gün uyuyakalmıştım ilk buluşalım dediğinde. Ama gün içerisinde herhangi bir saat buluşacağız olarak düşündüm. Uyuyakalma sebebim de eve geç gelmemizdi. Sonra hemen yazdım. Misilleme mi yaptı cidden görmezden mi geldi anlayamadımKendi mi yazdı böyle . Lütfen bi daha muhatap olmayın
Müsait olduğumuzda görüşebiliriz falan demiş ama hiç içimden gelmiyor. Bugün kronik bir hastalığım olduğunu öğrendim zaten moralim de bozuk. İnsanları anlayamıyorum.Önemsese bu kadar saçma sapan bir şey yapmaz. Taktikse bile kaybetmeyi göze almamalı. İnşallah geçerli bir sebebi vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?