Anlam veremediğim "hayaletlenme:

sabahlayacak yeni arkadaş edinmiş olabilir kendine sana zamanı yoksa senle ilgilenmiyordur
Kendi çağırdı sonrasında yine kendi çağırdı ve birkaç saat içinde ghostlandım. Aklım almıyor yani o birkaç saatte ne olmuş olabilir ki ya tek cümle müsait değilim dese bile yeterliydi.
 
Kendi çağırdı sonrasında yine kendi çağırdı ve birkaç saat içinde ghostlandım. Aklım almıyor yani o birkaç saatte ne olmuş olabilir ki ya tek cümle müsait değilim dese bile yeterliydi.
ya bi kaç kıza söylemiştir onlardan biri ağır basmıştır seni unutmuştur bi kaç güne yazar
 
Onu da beceremedi ki
Becermesin zaten.
Yani anlam veremiyorum ben sana açıkçası.hala peşindesin pes
Adamın niyeti belli takılıp geçer sonra erkekler niye böyle diye aglanirsiniz.
Adam buluşacağı günü unutuyor ya biraz saygınız olsun kendinize.
 
Aklinca gizem yaratıyor.Sal, ne hâli varsa görsün.bir daha yazarsa da müsait değilim derim ben olsam.
 
Aklım almıyor yani o birkaç saatte ne olmuş olabilir ki ya
Size ilk sayfada da yazdım ama işinize gelmediği için görmediniz, tekrar edeyim:
Birkaç kızla aynı anda yazışıyor, kim önce cevap verirse onunla çıkıyor.
Akıl almayacak bir şey yok?
 
siz mesaj atmışsınız, cevap vermezse bir daha ne arayın, ne yazın. Büyük ihtimalle 1-2 hafta kaybolur sonra size bir bahane uydurur whatsappımda arşive düşmüş, çok işim vardı görmemişim, ben sen yazmadın sandım gibi. Büyük ihtimal sizin gibi konustugu bir başka kişi de var, önceliği o, onun gidişatına göre size cevap yazıcak. Bence silin atın. Belki ağır konustum ama benim de cok başıma geldi, gerçeği görmek bu konuda önemli.
 
Evet.
Bemi bir kafeye davet ettiğini yazdı. Zamanı sordum bugün olabilir dedi. Akşam gelebileceğimi yazdım ama cevap gelmedi
Bu durum ghostlanmak mı bilmiyorum. Ama geçerli bir sebebi yoksa çok ayıp. Hem davet ediyor hem cevap vermiyor. Benim aklıma boş anlarını değerlendirmeye çalıştığı geliyor. Muhtemelen o akşam başka plan yaptığı için size dönüş sağlamadı.
 
Uyuyakalmış ve sonradan yazmayı unutmuş. Komedi resmen. Cevap vermeyi düşünmüyorum bu mesajına.
 
Kendi mi yazdı böyle . Lütfen bi daha muhatap olmayın
Evet kendi yazdı. Ben de o gün uyuyakalmıştım ilk buluşalım dediğinde. Ama gün içerisinde herhangi bir saat buluşacağız olarak düşündüm. Uyuyakalma sebebim de eve geç gelmemizdi. Sonra hemen yazdım. Misilleme mi yaptı cidden görmezden mi geldi anlayamadım
 
Önemsese bu kadar saçma sapan bir şey yapmaz. Taktikse bile kaybetmeyi göze almamalı. İnşallah geçerli bir sebebi vardır.
Müsait olduğumuzda görüşebiliriz falan demiş ama hiç içimden gelmiyor. Bugün kronik bir hastalığım olduğunu öğrendim zaten moralim de bozuk. İnsanları anlayamıyorum.
 
Sizde ekliyse wpde bunun yazabileceği bir durum paylaşın,o yazdığı zamanda 1-2 gün sonra cevap verin.Hatta görüldü atıp yapın bunu.Yazdığınızda da "yoğundum,hemen dönemedim."diyin.Buluşma konusunu açarsa "ya öyle mi buluşalım mı demiştik,aklımdan çıkmış.Şu an zaten çok yoğunum,gereksiz hiçbir şeye vakit ayırmıyorum."diyin.Böylece karşı tarafı değersiz hissettirmenin ne demek olduğunu anlasın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…