- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 53
- 31
- Konu Sahibi Eloselos9393
Dün yakın arkadaşımla bir yere gidiyorduk. Arkadaşım erkek ama sevgilim değil. Ben onun içini dışını hayatını bilirim. Kadınkara kızlara olan zaafını çok çok iyi bilirim. Sevgilisi var ve her zaman uyardım bak sessiz güzel bir kız üzme günah diye. Dün arabada giderken yanında çalıştığı yıllardır abim dediği adamın karısı bunu aradı. Bu arada arayan kız 25 kocası 40 benim arkadaşım 31 yaşında. Ve benim arkadaşımın sevgilisi olan kız abim dediği kişinin teyze kızı. Neyse bunlar her hafta sonu beraberler mekanlar evli olan abilerde kalmalar neler neler. Dün akşam abim dediği adamın karısı bunu aradı baktım canım lı konuşmlar sohbetler felan ve kadın buna diyor ki ameliyat olacam çikolata kist, varmış galiba rahim de diye biyorum ben. Buna onu söylüyor çok korkuyormuş oda korkma akşam iş çıkışı gelirim canım ben dedi. Ben şaşırdım tabi ilk önce sevgilisi sandım öyle konuşunca . Sordum yok dedi X abimin karısı dedi. Ama çok şaşırdım. Yani beniim çikolata kistimden ona ne dimi. Kızlar ben farklı şey düşünüyorum açıkçası. Çünkü bunun sevgilisini X in karısı ayarlamış teyze kızını her hafta sonu beraber onların evinde kalıyorlar acaba daha yakın olabilmek için o masum kızı mı kullanıyorlar.