- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 53
- 31
- Konu Sahibi Eloselos9393
Elbette ki biz bu tarz şeyleri hatun kişilere bile anlatmayız.
Şimdi belki genişlerdir diyeceğim ama kadınlar saldıuracak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbette ki biz bu tarz şeyleri hatun kişilere bile anlatmayız.
Şimdi belki genişlerdir diyeceğim ama kadınlar saldıuracak![]()
sorsam eminim inkar eder çünkü onun yalancılıkta üstüne yok arkadaşımı çok iyi tanıyorumSöyleseniz ne değişecek ama yine de bi söyleseydiniz, ne bu samimiyet sanane kistinden diye.
İğrençler.
Her hafta sonu kalmaları çok saçma değil mi? Ben neden sevgilimle beraber teyzemde kalayım, kocamla bile kalmam yani.Dün yakın arkadaşımla bir yere gidiyorduk. Arkadaşım erkek ama sevgilim değil. Ben onun içini dışını hayatını bilirim. Kadınkara kızlara olan zaafını çok çok iyi bilirim. Sevgilisi var ve her zaman uyardım bak sessiz güzel bir kız üzme günah diye. Dün arabada giderken yanında çalıştığı yıllardır abim dediği adamın karısı bunu aradı. Bu arada arayan kız 25 kocası 40 benim arkadaşım 31 yaşında. Ve benim arkadaşımın sevgilisi olan kız abim dediği kişinin teyze kızı. Neyse bunlar her hafta sonu beraberler mekanlar evli olan abilerde kalmalar neler neler. Dün akşam abim dediği adamın karısı bunu aradı baktım canım lı konuşmlar sohbetler felan ve kadın buna diyor ki ameliyat olacam çikolata kist, varmış galiba rahim de diye biyorum ben. Buna onu söylüyor çok korkuyormuş oda korkma akşam iş çıkışı gelirim canım ben dedi. Ben şaşırdım tabi ilk önce sevgilisi sandım öyle konuşunca . Sordum yok dedi X abimin karısı dedi. Ama çok şaşırdım. Yani beniim çikolata kistimden ona ne dimi. Kızlar ben farklı şey düşünüyorum açıkçası. Çünkü bunun sevgilisini X in karısı ayarlamış teyze kızını her hafta sonu beraber onların evinde kalıyorlar acaba daha yakın olabilmek için o masum kızı mı kullanıyorlar.
yıllardır çok iyi arkadaşım ama bu huyu nu sevmediğimi dedim kendineYalancı dediğiniz insanla arkadaşlık niye kuruyorsunuz? Ha ben bu tipte bir insanı hiçbiri konumda hayatımda tutmam da, sizin çevre genelde böylelerinden oluşuyor ne hikmetse![]()
aynen adam çok zengin buna bir hayat yaşatıyor resmen her gün dışarda yemekteler kadın her hün kuaförde ve altında son model arabası var ve evet teyze kızı da bir o kadar masum tatlı bir kız zavallımyahu ben erkek kuzenime bile kistmiş bilmem ne anlatmam, neden o kadar özelimi anlatayım. saçma saçma işler. kız belli ki adamla zengin diye evli. yoksa 15 yaş fark neden olsun ?
iğrenç işler.
ayaklarına dolanır ama mutlaka. teyze kızına yazık. belli ki sessiz ve saf diye seçilmiş.
Bence olabiliirDün yakın arkadaşımla bir yere gidiyorduk. Arkadaşım erkek ama sevgilim değil. Ben onun içini dışını hayatını bilirim. Kadınkara kızlara olan zaafını çok çok iyi bilirim. Sevgilisi var ve her zaman uyardım bak sessiz güzel bir kız üzme günah diye. Dün arabada giderken yanında çalıştığı yıllardır abim dediği adamın karısı bunu aradı. Bu arada arayan kız 25 kocası 40 benim arkadaşım 31 yaşında. Ve benim arkadaşımın sevgilisi olan kız abim dediği kişinin teyze kızı. Neyse bunlar her hafta sonu beraberler mekanlar evli olan abilerde kalmalar neler neler. Dün akşam abim dediği adamın karısı bunu aradı baktım canım lı konuşmlar sohbetler felan ve kadın buna diyor ki ameliyat olacam çikolata kist, varmış galiba rahim de diye biyorum ben. Buna onu söylüyor çok korkuyormuş oda korkma akşam iş çıkışı gelirim canım ben dedi. Ben şaşırdım tabi ilk önce sevgilisi sandım öyle konuşunca . Sordum yok dedi X abimin karısı dedi. Ama çok şaşırdım. Yani beniim çikolata kistimden ona ne dimi. Kızlar ben farklı şey düşünüyorum açıkçası. Çünkü bunun sevgilisini X in karısı ayarlamış teyze kızını her hafta sonu beraber onların evinde kalıyorlar acaba daha yakın olabilmek için o masum kızı mı kullanıyorlar.
aynenKarışmayın, olan size olur Beşir gibi.
çok iyi niyetlisinizBence aralarında hic bir şey yok .
Kusura bakmayinda kimse salak degil yani ,olsa sizin yanınızda neden açık açık canım bilmem ne desinler .
Ne var yani insan kistinde de bahseder canım da der , akrabadan ziyade yakın arkadaş gibiler bence.
Sizin gibi yalanci olduğunu bildiklerime arkadaşlık yapmadigimdandir.çok iyi niyetlisiniz
bende öyle düşünüyorum kız paravankızı paravan yapmışlar galiba.
nerden baksan pislik ilişkiler fışkırır oldu.