anlam veremedim.....

yasemin1989

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
533
7
643
İstanbul
arkadaşlar, kız kardeşimi benim oturduğum yere çok yakın birisi istedi.kardeşimle damat adayı görüştüler.görüşme olumlu geçti beyendiler birbirlerini.
buraya kadar herşey normal..
bende aile apartmanında oturuyorum.dün eşimle kaynanama söyledim durumu.eğer olursa çok yakın olcaz birbirimize iyi olur falan dedim.ikiside anlam veremediğim kıskançlık krizlerine girdiler.kaynanamın hareketleri değişti ,eşimde akşamdan beri konuşmaya bile tenezzül etmiyor.
neden böyle tepki verdiler inanın anlam veremedim.
sizce neden bu tepki ?

Kayınvalidenizi ve eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz, bir kaç ipucu verirseniz biz de fikir yürütürüz? Mesela sizi eziyorlar da yandaşınız geliyor diye mi kızdılar?

kesinlikle ezdirmem kendimi.onlarda sağolsunlar benim gözümde hep melekler ama neden böyle oldu bende anlamadım

O zaman sen de onlar gibi davran, nedenini öğrenmeye calıstıgında sanki kabahatliymişsin gibi bir imaj oluşacağı için onlar da kendilerini geri çekerler.

Hiç birşey olmamış gibi yaşamaya devam et.

Ben anladım ama anlatsam mı bilemedim :)

Aile apartmanında oturuyormuşsun,onların içindesin.Ailenden uzak olduğuna göre,arkadaşlarından da uzak olmalısın.
Kardeşin gelince ne olacak ?
Kardeşin sana gelecek,sen ona gideceksin.
Kardeşinle gezmeye,çarşıya pazara gideceksin.
Dertleşeceksiniz,birbirinize akıl vereceksiniz,tabiri caizse gözün açılacak.

Yani kısacası kuş yuvadan uçacak hissiyatı...

Beraber bir olup gezersiniz birbirinize gelip gidersiniz vs. Bunlardan korkmuş olabilirler mi ?

hadi kayınvalidenin amacı bellidir de

eşine ne oluyor anlamadım

daha çok sevinmesi lazım

Son düzenleme:

benimde hep bunlar geçti aklımdan.sanırım benim paylaşmak istemiyorlar

Ayyy benim aklımdan neden geçmedi bunlar

KK dan öğrenecek daha çok şeyim var

benimde hep bunlar geçti aklımdan.sanırım benim paylaşmak istemiyorlar

Ama sakın bunları dile getirme...Eşine bile söyleme,bu yüzden mi soğuk bakıyorsun kardeşimin gelmesine gibi...
Yoksa onlar da niyetin bu mu filan derler.
Akışına bırak.Kardeşin,kısmetiyse,hayırlısıysa gelsin.
Sonrasında nasılsa bir düzen oluşur.Kimsenin sana "kardeşinle görüşme" diyecek hali yok.
Takma yani,boşver....

Evet damat arası hep rekabet oluyor , benim büyük eniştem ben ilkokula giderken damadımız oldu şu an eşimi kıskanır ona rağmen anneme der sen küçük damadı daha mı çok seviyosun sanki ?

Eşiniz bundan dolayı bozulmuş olabilir inceden ama kaynanızı anlamadım. Orta da bi sorun yoksa kardeşinizin veya başka bi yakınınızın gelmesinde bozulacak bi durum yok. Kıskandırık olmuş kızı yaşındaki kardeşinizi şimdiden

çok haklısınız...
bende zaten bu tavır ve hareketleri gördükten sonra söylememeye karar verdim.allah nasip ederde olursa söz nişan düğün sadece bunlardan haberi olcaklar.her aşamayı anlatmayı düşünmüyorum.

Ben erkek olsaydım kendi mutluluğum,huzurum için eşimin annesine,kız kardeşine vs yakın olmasını isterdim.Akıllı bir erkek de bunu uygular zaten.Eşini kendi tarafına zorla sokmaya çalıştıkça huzuru kaçar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…