Bence de öyle 2 3 ay takılayım bana evlenelim demesin diye baştan söylüyor heralde. Sildim zaten.Olur mu canım niye suç arıyorsun kendine. Çocuk gerçekten "çocuk" öyle takılmalık ego tatmin etmelik ilişkiler peşinde. Kız gğzel olsun yeter kafasında sevgi aşk hak getire. O mesaj atmadığı dönemlerde başka kız buluyordur. Engelle tamamen ne uğraşıcaksın.
konuyla bağlantısı şöyle çocuk zengin olduğu için benim onunla evlenmek istediğimi felan düşünüyor sanırım parası olduğu için ama ben zaten evlenmek istemiyorum ki.İlgilenmiyorsan niye belirttin konuyla bağlantısı ne? Ayrıca çocuk malgillerden galiba
Evet sanırım öyle oldu fazla yüz verdik.Gel deyince gelen git deyince giden bir kız var şımartmışsınız.
Haklıda olsanız- ki haklık bir tarafı yok-İlgilenmeyin.Başka şeylerle eğlensin.
Çok doğru dediniz annesine çok düşkün hatta benle buluştuktan sonra annesiyle fotoğrafını koyup altına anne varken sevgili mi be o da ne yazmış.Senin eğlenmek kullanmak görünüp arkadaşlarınada hava atmak istiyor sanırım ellinde başka kızlarda var ,
ego tatmini kişiliği oturmamış
sorumlulukta almak lstemiyor
sıkılgan bir tip
olgunlaşmamış daha ana kuzusu işte
Çok doğru dediniz annesine çok düşkün hatta benle buluştuktan sonra annesiyle fotoğrafını koyup altına anne varken sevgili mi be o da ne yazmış.
Harbiden çok gıcık oldum zaten bana gönderme yapmış ergen gibi..Böyle yazanada gıcıklık olsun diye gaylarla işim olmaz yazacaksın aslında , bak sen nasıl morel bozulurmuş
Bilmiyorum ki acaba önceki sevgilisi baskı mı yaptı evlenelim diye ben böyle düşündüm kendini ulaşılmaz sanıyor heralde. Yakışıklı değil işi de iyi değil bi ailesi zengin diye ne bu ego yani.Bence olumune evlenmek istiyor o yuzden habire evlenmekten korkuyorum diyo hic kafaya takma ya karakteri oturmamis belliki mumkunse oturana kadar evlenmesin
Bir ortamda bir çocukla tanışmıştım etkilenmiştim çocuktan. bana 2 sene sonra mesaj attı neyse buluşalım dedi tamam dedim ama nasip olmadı bir türlü buluşmak.mesajlaşiyoduk beni begendigini söyledi sonra bu bana mesaj atmamaya başladı hep ben attım.durup dururken dedi ki evlenmekten korkuyorum yalnızlığı seviyorum. Sonra bende bidaha mesaj atmadım o da atmadı. 3 ay sonra yine bana mesaj attı napıyosun diye normal cevap verdim neyse buluştuk bana iltifatlar ediyo felan.Herneyse sonra yine bana mesaj atmamaya başladı ben de en sonunda patladım seni anlayamıyorum dedim niye mesaj atmıyosun bişey mi oldu. bi öyle diyosun bi böyle diyosun diye artık bir karar ver dedim.çocuk hiç bişey yokmuş gibi davranmaz mı evlenmek istemiyorum sadece beğendim dedi bende dedim ki ben de evlenmek istemiyorum zaten senle evlenmek isteyeceğimimi düşündün dedim. Tamam iyi geceler yazmış hemen konuyu kapatmış.Tutarsızlık değil de nedir bu. Şimdi suçlu benmiyim sizce bir fikir verin arkadaşlar?haklı kim? Çocuğun ailesi bu arada zengin arabası felan var.Ama kesinlikle zenginliğiyle ilgilenmiyorum.
tutarsız mı bildiğin dengesiz bu beBir ortamda bir çocukla tanışmıştım etkilenmiştim çocuktan. bana 2 sene sonra mesaj attı neyse buluşalım dedi tamam dedim ama nasip olmadı bir türlü buluşmak.mesajlaşiyoduk beni begendigini söyledi sonra bu bana mesaj atmamaya başladı hep ben attım.durup dururken dedi ki evlenmekten korkuyorum yalnızlığı seviyorum. Sonra bende bidaha mesaj atmadım o da atmadı. 3 ay sonra yine bana mesaj attı napıyosun diye normal cevap verdim neyse buluştuk bana iltifatlar ediyo felan.Herneyse sonra yine bana mesaj atmamaya başladı ben de en sonunda patladım seni anlayamıyorum dedim niye mesaj atmıyosun bişey mi oldu. bi öyle diyosun bi böyle diyosun diye artık bir karar ver dedim.çocuk hiç bişey yokmuş gibi davranmaz mı evlenmek istemiyorum sadece beğendim dedi bende dedim ki ben de evlenmek istemiyorum zaten senle evlenmek isteyeceğimimi düşündün dedim. Tamam iyi geceler yazmış hemen konuyu kapatmış.Tutarsızlık değil de nedir bu. Şimdi suçlu benmiyim sizce bir fikir verin arkadaşlar?haklı kim? Çocuğun ailesi bu arada zengin arabası felan var.Ama kesinlikle zenginliğiyle ilgilenmiyorum.
Bende aynısını sordum neden 2 sene sonra aklına mı geldim diye. O sıra dedikodular vardı ondan düşünmedim dedi.tanıştıktan 2 sene sonra mı mesaj attı?
boşta kalmış demek ki senide bi kenarda bekletmiş.. evlenmeyelim takılalım işine gelirse demiş..
Hay ağzınıza sağlık kesinlikle öyle dengesiz bir ben mi böyle düşünüyorum dedim acaba.tutarsız mı bildiğin dengesiz bu be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?