Anlam veremedim

subebegi

Kalpten Kalbe bir yol vardır görünmez.
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
263
123
103
Bir ortamda bir çocukla tanışmıştım etkilenmiştim çocuktan. bana 2 sene sonra mesaj attı neyse buluşalım dedi tamam dedim ama nasip olmadı bir türlü buluşmak.mesajlaşiyoduk beni begendigini söyledi sonra bu bana mesaj atmamaya başladı hep ben attım.durup dururken dedi ki evlenmekten korkuyorum yalnızlığı seviyorum. Sonra bende bidaha mesaj atmadım o da atmadı. 3 ay sonra yine bana mesaj attı napıyosun diye normal cevap verdim neyse buluştuk bana iltifatlar ediyo felan.Herneyse sonra yine bana mesaj atmamaya başladı ben de en sonunda patladım seni anlayamıyorum dedim niye mesaj atmıyosun bişey mi oldu. bi öyle diyosun bi böyle diyosun diye artık bir karar ver dedim.çocuk hiç bişey yokmuş gibi davranmaz mı evlenmek istemiyorum sadece beğendim dedi bende dedim ki ben de evlenmek istemiyorum zaten senle evlenmek isteyeceğimimi düşündün dedim. Tamam iyi geceler yazmış hemen konuyu kapatmış.Tutarsızlık değil de nedir bu. Şimdi suçlu benmiyim sizce bir fikir verin arkadaşlar?haklı kim? Çocuğun ailesi bu arada zengin arabası felan var.Ama kesinlikle zenginliğiyle ilgilenmiyorum.

Bu aptalı hala kafana taktığına göre HAKSIZSIN!

Olur mu canım niye suç arıyorsun kendine. Çocuk gerçekten "çocuk" öyle takılmalık ego tatmin etmelik ilişkiler peşinde. Kız gğzel olsun yeter kafasında sevgi aşk hak getire. O mesaj atmadığı dönemlerde başka kız buluyordur. Engelle tamamen ne uğraşıcaksın.

İlgilenmiyorsan niye belirttin konuyla bağlantısı ne? Ayrıca çocuk malgillerden galiba

Gel deyince gelen git deyince giden bir kız var şımartmışsınız.

Haklıda olsanız- ki haklık bir tarafı yok-İlgilenmeyin.Başka şeylerle eğlensin.

Bence de öyle 2 3 ay takılayım bana evlenelim demesin diye baştan söylüyor heralde. Sildim zaten.

İlgilenmiyorsan niye belirttin konuyla bağlantısı ne? Ayrıca çocuk malgillerden galiba
konuyla bağlantısı şöyle çocuk zengin olduğu için benim onunla evlenmek istediğimi felan düşünüyor sanırım parası olduğu için ama ben zaten evlenmek istemiyorum ki.

Senin eğlenmek kullanmak görünüp arkadaşlarınada hava atmak istiyor sanırım ellinde başka kızlarda var ,
ego tatmini kişiliği oturmamış
sorumlulukta almak lstemiyor
sıkılgan bir tip
olgunlaşmamış daha ana kuzusu işte

Çok doğru dediniz annesine çok düşkün hatta benle buluştuktan sonra annesiyle fotoğrafını koyup altına anne varken sevgili mi be o da ne yazmış.

Bence olumune evlenmek istiyor o yuzden habire evlenmekten korkuyorum diyo hic kafaya takma ya karakteri oturmamis belliki mumkunse oturana kadar evlenmesin

Böyle yazanada gıcıklık olsun diye gaylarla işim olmaz yazacaksın aslında , bak sen nasıl morel bozulurmuş
Çok doğru dediniz annesine çok düşkün hatta benle buluştuktan sonra annesiyle fotoğrafını koyup altına anne varken sevgili mi be o da ne yazmış.

Böyle yazanada gıcıklık olsun diye gaylarla işim olmaz yazacaksın aslında , bak sen nasıl morel bozulurmuş
Harbiden çok gıcık oldum zaten bana gönderme yapmış ergen gibi..

Bence olumune evlenmek istiyor o yuzden habire evlenmekten korkuyorum diyo hic kafaya takma ya karakteri oturmamis belliki mumkunse oturana kadar evlenmesin
Bilmiyorum ki acaba önceki sevgilisi baskı mı yaptı evlenelim diye ben böyle düşündüm kendini ulaşılmaz sanıyor heralde. Yakışıklı değil işi de iyi değil bi ailesi zengin diye ne bu ego yani.

Konu sadece "felan mesaj attı felan" dan oluşuyor
Yorum yapamadım. kal geldi

tanıştıktan 2 sene sonra mı mesaj attı?
boşta kalmış demek ki senide bi kenarda bekletmiş.. evlenmeyelim takılalım işine gelirse demiş..

tutarsız mı bildiğin dengesiz bu be

tanıştıktan 2 sene sonra mı mesaj attı?
boşta kalmış demek ki senide bi kenarda bekletmiş.. evlenmeyelim takılalım işine gelirse demiş..
Bende aynısını sordum neden 2 sene sonra aklına mı geldim diye. O sıra dedikodular vardı ondan düşünmedim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…