- 14 Ağustos 2013
- 263
- 123
- 103
Bir ortamda bir çocukla tanışmıştım etkilenmiştim çocuktan. bana 2 sene sonra mesaj attı neyse buluşalım dedi tamam dedim ama nasip olmadı bir türlü buluşmak.mesajlaşiyoduk beni begendigini söyledi sonra bu bana mesaj atmamaya başladı hep ben attım.durup dururken dedi ki evlenmekten korkuyorum yalnızlığı seviyorum. Sonra bende bidaha mesaj atmadım o da atmadı. 3 ay sonra yine bana mesaj attı napıyosun diye normal cevap verdim neyse buluştuk bana iltifatlar ediyo felan.Herneyse sonra yine bana mesaj atmamaya başladı ben de en sonunda patladım seni anlayamıyorum dedim niye mesaj atmıyosun bişey mi oldu. bi öyle diyosun bi böyle diyosun diye artık bir karar ver dedim.çocuk hiç bişey yokmuş gibi davranmaz mı evlenmek istemiyorum sadece beğendim dedi bende dedim ki ben de evlenmek istemiyorum zaten senle evlenmek isteyeceğimimi düşündün dedim. Tamam iyi geceler yazmış hemen konuyu kapatmış.Tutarsızlık değil de nedir bu. Şimdi suçlu benmiyim sizce bir fikir verin arkadaşlar?haklı kim? Çocuğun ailesi bu arada zengin arabası felan var.Ama kesinlikle zenginliğiyle ilgilenmiyorum.